2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,7%
  • erkek

OY: 107 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,4%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    204
Selam kızlar. Pompami bulamıyorum ikili elektrikli pompa tavsiyeniz varsa alırım. Bu bebegimde de AB0 uyuşmazlığı çıktığı için sarılık olmasın diye uğraşıyorum.
Canım benim ki kraft aslında memnunum ama gecen instada gördüm emzirme danışmanları kiwiyi öneriyordu hem de uygun diye

Yavrum 6 günlüğüz yeni yeni tutturabiliyorum hatta bazen yine baya cebelleşiyoruz. Bebişin çenesi pişik oldu cebelleşmekten. Zamanla daha iyi tutturulabiliyor c gibi tutarak falan veriyorum bazen öyle tutuyo bazen uğraşıp tutturamayıp öbür memeye alıyorum

Kızlar 3 4 kez kusuyor bebiş günde. Sütlü sıvı gibiydi genelde bazen hafif kıvamlı bugün baya kıvamlı kustu kucağımda yatar pozisyonda tıkanır gibi oldu aklım durdu ters çevirdim sırtına vurdum acaba heimlich manevrası mı yapmalıyım falan aklımdan yüzlerce şey geçti sonra düzeldi ağladı falan yani tıkanmamışta olabilir ben panikle öyle kusunca öyle sanmışta olabilirimama çok korktum. Gece ya kusar boğazına kaçarsa korkusu başladı şimdi de. Bide gece alarm kurunca bazen erteliyorum dün 3 saat uyanmamışım 2 saate 1.5 saate bir kurup emziriyorum normaldeya uyanamazsam bir şey olursa çok korkuyorum

Canım dil bağına da baktır mutlaka. Yoktur ama olsun. Benim üçüncü günde farkedildi. Tutuyor gibiydi. İlk bebeğim ben de anlamadım, meğersem yeterince çekmiyormuş. Ezmesi lâzım anladığım kadarıyla meme başını. Tabi daha çok minikler anca olacak

Son düzenleme:
Memen alıştı mı canım? Ağrı acı var mı

Iyi aksamlar kızlar off lutfen bana yardimci olun oturup agliyorum doldum benim bebe 2 gundur bişe yemiyor beni emmiyor mama icmiyor durup durup agliyor yarin tam 1 aylik oluyor sizce neden boyle napmaliyim kafayi yiycem aglamasina hic susmuyor cunku

Canım benimde bi memem çok acıyordu bebek emerken pompayla sağdıkça daha çok canım yanıyordu sütler memeden akıyordu doğal olarak bende göğüs pedi takıyorum ve aşırı nemlendi memem şu an çok rahatım göğüs pedi kullanmayı dene istersen sık sık yenilemeyi ihmal etme

Selam, kusma ve genzine kaçma benim bebeğimde de var. Genzine kactiginda hemen yan çevirip sırtına vurun, yine olmazsa yüzüstü aşağı doğru tutup sırtına vurun. Kusma için çözümüm yok artık normalimiz oldu bizim. Kaç günlük bebeğiniz bilmiyorum ama bana hemşire gece 3 saate kadar uyuyabilir demişti. 24 günlük oldu bebişim artık 4 saate kadar da uyumasına izin veriyorum, bilmiyorum doğru mu yanlış mı yaptığım. Doğum kilosunu geçti sarılık değeri de 0, o yüzden 4 saatte olur gibi geldi.

Gaz sancısı falan var mı

Ya gram aklım var o da gidicek valla çocuğumun gözü iltihap oldu kapandı gözü sapsarı siliyorum yine oluyor damlaya başlıcam şimdi aldım. Bugün yıkandı rahatlasın diye yüzünde gözünde su yok birden nefes almadı suratıma bakıyor ben vallahi panik atak hastası oldum 19 günde korkutmak için vs söylemedim kızlar hepimiz benzer şeyleri yaşiyoruzdur ama çok zorlanıyorum sabah 7de uyudum o uyumadı diye gazlı bir beyfendi kusuyorda ben nerelere gidem

Ya biz deli olcaz valla biraz büyüsünler en azından eli ağzını yüzünü kontrol edeceği zamana gelelim bende korkudan uyumuyorum

Ben kalkan streç falan deniyorum aslında nemli kalsın diye hatta biraz kaşındı bile ama yine de acısına faydası olmadı ya pedler daha çok kurutmaz mı Ne kadar sürede iyileşti seninki?

Aaaa hayırlı olsun Çok erken doğmuş beklediğimizden. Ama sağlıklılarsa yeterli Neden giremiyor ceza falan mı aldı? Bebişten dolayı mı?

Bizim bebek ilk 24 saatte çiş kaka yaptı, hastaneden o şartla çıkartıyorlar zaten. İkinci 24 saatte 4 kaka 1 az çiş. Şimdi üstüne 9 saat geçmiş, çiş yok 1 kaka var. Çok şükür süt var, bazen cebelleşerek ama bebek emiyor. Gece uyku uyumuyorum, öyle 2 saatte uyandır durumu hiç yok. O zaman neden çiş yok yarın doktora randevu mu alsam, önce mama mı takviye etsem bilmiyorum. Bir bilen varsa yazsın nolur

Aaaa hayırlı olsun Çok erken doğmuş beklediğimizden. Ama sağlıklılarsa yeterli Neden giremiyor ceza falan mı aldı? Bebişten dolayı mı?
Bebişten dolayı pek fırsatı yok kuzum. Evet ama çok şükür iyiler. Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…