- 24 Nisan 2020
- 6.028
- 5.751
Amin canımVala aynen öyle. Yerimden zıplatıyor ağrı ama bebeğe baktıkça mecbur diyorum onun da rızkı o yapacak bişey yok. Alllah yardım etsin hepimize kolaylaştırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımVala aynen öyle. Yerimden zıplatıyor ağrı ama bebeğe baktıkça mecbur diyorum onun da rızkı o yapacak bişey yok. Alllah yardım etsin hepimize kolaylaştırsın
Tadının geldiğini düşünmüyorum aslında öyle olsa tepkilerinden anlardım sanırım. Ama deri altında ya da meme ucundan emilen krem sütle geri mi geliyor ki silsem bile onu bilemedim. Evet sürmeden takip edeyim bakalım birazSilince tadının gelmemesi lazım aslında bir de kullanmadan takip et bakalım cnm
İlk bir iki gün biraz mücadele etmek gerekiyor ama cabuk alışıyorlar canım korkmaKızlar süt var bebe de istekli ama ucunu tutturmayı başaramıyorum ya, yani bazen tekte tutuyor ama bazen de dakikalarca uğraşıyorum. Tutabilse bırakana kadar emiyor. Hemşireler yapıyor hemen sizde de oluyor mu, nasıl tutacaklar hemen
Gittik cano 80 Gr almış sarılığı da gerilemiş şükürgittin mi kontrole canım ne dedi doktor
birkaç gün öyle oluyor ama bi haftaya kavrat mevzuyu merak etmeKızlar süt var bebe de istekli ama ucunu tutturmayı başaramıyorum ya, yani bazen tekte tutuyor ama bazen de dakikalarca uğraşıyorum. Tutabilse bırakana kadar emiyor. Hemşireler yapıyor hemen sizde de oluyor mu, nasıl tutacaklar hemen
maşallah çabaların işe yarıyor. demek ki çocuk doyuyormuş :)Gittik cano 80 Gr almış sarılığı da gerilemiş şükür
100 Gr beklerdim ama 80 de fena değil dedi doktor. 5 gün sonra yeniden kontrolümüz var doğım kilosuna gelmesini bekliyorum dedi. Her memeden sonra mama verin dedi üzdü biraz ama olsjnmaşallah çabaların işe yarıyor. demek ki çocuk doyuyormuş :)
olsun üzülme ilk bebemde ben de mama veriyordum 3 hafta sonra bıraktım çünkü memede doyuyordu artık her mamayı kusmaya başlamıştı. sen yine memede diret zaten karnı toksa mamayı istemeyecek. biz de doğum kilosunun on gr altında çıktık dün ama günde 34 gr almış ortalama. her şey yolunda dedi. bir aya kocaman olacaklar inş100 Gr beklerdim ama 80 de fena değil dedi doktor. 5 gün sonra yeniden kontrolümüz var doğım kilosuna gelmesini bekliyorum dedi. Her memeden sonra mama verin dedi üzdü biraz ama olsjn
Benim doğumdan hemen sonra hemşireler şak diye tutturdu bi yöntemle onu deniyorum ben de. Böyle kahverengi kısmı çekip ağzına yerleştiriyorlar çekiştirerek. Zor da olsa onu yapmaya çalışıyorum. Bir de ben bebeğin üstüne çok eğiliyormuşum mesela, kendini geri çekip bebeği memeye yaklaştırmak daha etkili dedi hemşire. Zamanla alışıcazKızlar süt var bebe de istekli ama ucunu tutturmayı başaramıyorum ya, yani bazen tekte tutuyor ama bazen de dakikalarca uğraşıyorum. Tutabilse bırakana kadar emiyor. Hemşireler yapıyor hemen sizde de oluyor mu, nasıl tutacaklar hemen
İnşallah önemsiz bir şeydir yavrum takip et bakalımYok kuzum ya bildiğin sekresyondu. Hani böyle doğduğu gün de olmuştu amniyon sıvısını kusuyor demişlerdi hastanede, bir iki gün sık sık kusmuştu o sıvıyı, yine ondan oldu. Meme uçlarına sürdüğüm kremlere yordum ama bilemiyorum
Canım Merhaba, hayrihale 11 Kasımda zorunlu sezeryanla oğlunu kucağına aldı. İyiler ama çok şükür. Giremiyor buraya o yüzden yazmak istedim. 35. Haftasındaydı. Sanıyorum 2200 kilo civarıydı. Boyunu bilmiyorum outoffitKızlar benim birazcık sorular birikti
@BerryBlossom bebişin doğum bilgilerini atabilir misin kuzucum tabloya eklemek için?
owlll canım doğum tarihi ve doğum haftası eksik kalmış,
@whiterabbit doğum tarihi ve doğum haftası eksik kuzum,
LeyLA84db @hermoniel @perocuk35 doğum haftası,
@Meryemimm doğum tarihi, doğum haftası, boyu kilo bilgisi,
@okidoki6666 doğum tarihi,
K kzkzkzkz bebişin ismi ne olduuu?
@blocked 18 Aralık doğru mu kuzucum?
@benfatma doğum yapmış mıydın canım? Doğum tarihi, doğum haftası, boy kilo bebeğin ismi bilgileri eksik,
@sem123 doğum tarihi,
hayrihale doğum yaptın diye tahmin ediyoruz kuzum, bilgileri alabilir miyiz?
@sym357 doğum haftası,
@cewriye @Hayat89 @serendipcem @ozlemem @ante diem bebişlerin ismi ne olduuu?
@prmhnm @arwen42 @babyzuzu @Peanut2018 @Bahar0805 canlar siz de doğum yaptınız muhtemelen tablo bilgilerini alabilir miyim?
bana şu kadının videoları çok yaradı, izlemediysen bak anamKızlar süt var bebe de istekli ama ucunu tutturmayı başaramıyorum ya, yani bazen tekte tutuyor ama bazen de dakikalarca uğraşıyorum. Tutabilse bırakana kadar emiyor. Hemşireler yapıyor hemen sizde de oluyor mu, nasıl tutacaklar hemen
Benimki aventin teklisi 3-4 kere sagım yaptım baya hosuma gtti ikilisi de var diye biliyorumSelam kızlar. Pompami bulamıyorum ikili elektrikli pompa tavsiyeniz varsa alırım. Bu bebegimde de AB0 uyuşmazlığı çıktığı için sarılık olmasın diye uğraşıyorum.
Ilk 2 gun ise yaradi artik umru bile degil asla umursamiyor , keske devam etseydi. Babybjorn dede durmadi ama arkadasim acele etme ben 2. Ayda basladim dedi. Bir de kanguru denicem bakalim durucak mi merak ediyorum.Şuan arka fonda beyaz gürültü açık onu açınca bağıra bağıra ağlayan bebek bir an susuyor mucizevi gerçekten onunla uykuya geçiyor resmen şimdi uyudu umarım uzun uyur da ben de uyuyabilirim
Ben de öyleydim deneye deneye alışıyosun. Bi de genelde tekte tutuyor, ısrarla gezdirip tutmuyosa genelde başka bi sıkıntısı oluyor alt değişim veya gaz gibiKızlar süt var bebe de istekli ama ucunu tutturmayı başaramıyorum ya, yani bazen tekte tutuyor ama bazen de dakikalarca uğraşıyorum. Tutabilse bırakana kadar emiyor. Hemşireler yapıyor hemen sizde de oluyor mu, nasıl tutacaklar hemen