2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,7%
  • erkek

OY: 107 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,4%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    204
Silince tadının gelmemesi lazım aslında bir de kullanmadan takip et bakalım cnm
Tadının geldiğini düşünmüyorum aslında öyle olsa tepkilerinden anlardım sanırım. Ama deri altında ya da meme ucundan emilen krem sütle geri mi geliyor ki silsem bile onu bilemedim. Evet sürmeden takip edeyim bakalım biraz

Kızlar süt var bebe de istekli ama ucunu tutturmayı başaramıyorum ya, yani bazen tekte tutuyor ama bazen de dakikalarca uğraşıyorum. Tutabilse bırakana kadar emiyor. Hemşireler yapıyor hemen sizde de oluyor mu, nasıl tutacaklar hemen 🥹

Kızlar süt var bebe de istekli ama ucunu tutturmayı başaramıyorum ya, yani bazen tekte tutuyor ama bazen de dakikalarca uğraşıyorum. Tutabilse bırakana kadar emiyor. Hemşireler yapıyor hemen sizde de oluyor mu, nasıl tutacaklar hemen 🥹
İlk bir iki gün biraz mücadele etmek gerekiyor ama cabuk alışıyorlar canım korkma

birkaç gün öyle oluyor ama bi haftaya kavrat mevzuyu merak etme ☺️

100 Gr beklerdim ama 80 de fena değil dedi doktor. 5 gün sonra yeniden kontrolümüz var doğım kilosuna gelmesini bekliyorum dedi. Her memeden sonra mama verin dedi üzdü biraz ama olsjn
olsun üzülme ilk bebemde ben de mama veriyordum 3 hafta sonra bıraktım çünkü memede doyuyordu artık her mamayı kusmaya başlamıştı. sen yine memede diret zaten karnı toksa mamayı istemeyecek. biz de doğum kilosunun on gr altında çıktık dün ama günde 34 gr almış ortalama. her şey yolunda dedi. bir aya kocaman olacaklar inş

Benim doğumdan hemen sonra hemşireler şak diye tutturdu bi yöntemle onu deniyorum ben de. Böyle kahverengi kısmı çekip ağzına yerleştiriyorlar çekiştirerek. Zor da olsa onu yapmaya çalışıyorum. Bir de ben bebeğin üstüne çok eğiliyormuşum mesela, kendini geri çekip bebeği memeye yaklaştırmak daha etkili dedi hemşire. Zamanla alışıcaz🥲

Kilo almayan bir kızım var 😬 10. Gün doğum kilosunun 400 gram altında hala. Günde 4-5 kere 60lık mama içiyor sürekli emiyor. Sağlığımda 100cc süt sağıyorum ama her emmeden sonra hala aranıyor. Doktor sütün kalitesi diye bir şey olmaz 100 cc içse doyması lazım çekemiyor muhtemelen her emzirme sonrası sağ dedi. Meme acısına sağmak bile istemiyorum. Ama sonra vicdan yapıyorum. Mantığım 100 cc süt olan memeyi emince nasıl doymaz hadi doymadı 60 lık mama içip nasıl 10 günde doğum kilosunun yüzde onbeşini verir gram almaz😬 Huni varsa rica edeceğim zira kafama takmam gerekiyor😬

Kızlar bu little gustonun hazır kundağını çok sevdi bizim bebiş. Onunla sarıyorum çok güzel uyuyor. Bir de tam okuyamadım ama park yatak olayı bizde de direk işe yaramadı. İçine reflü yatağı koymadan asla direk uyumuyor. Bazen reflü yatağını yanıma koyuyorum ama korkuyorum açıkçası elim kolum gelir yüzüne diye. Yarın 3. gün kontrolümüz var, doktor 4 kilo altına düşmemiş olmasını beklerim dedi, gerginim o yüzden🥲

Yok kuzum ya bildiğin sekresyondu. Hani böyle doğduğu gün de olmuştu amniyon sıvısını kusuyor demişlerdi hastanede, bir iki gün sık sık kusmuştu o sıvıyı, yine ondan oldu. Meme uçlarına sürdüğüm kremlere yordum ama bilemiyorum ☹️
İnşallah önemsiz bir şeydir yavrum takip et bakalım

Kızlar benim birazcık sorular birikti 🥹
@BerryBlossom bebişin doğum bilgilerini atabilir misin kuzucum tabloya eklemek için?
owlll owlll canım doğum tarihi ve doğum haftası eksik kalmış,
@whiterabbit doğum tarihi ve doğum haftası eksik kuzum,
LeyLA84db LeyLA84db @hermoniel @perocuk35 doğum haftası,
@Meryemimm doğum tarihi, doğum haftası, boyu kilo bilgisi,
@okidoki6666 doğum tarihi,
K kzkzkzkz bebişin ismi ne olduuu?
@blocked 18 Aralık doğru mu kuzucum?
@benfatma doğum yapmış mıydın canım? Doğum tarihi, doğum haftası, boy kilo bebeğin ismi bilgileri eksik,
@sem123 doğum tarihi,
hayrihale hayrihale doğum yaptın diye tahmin ediyoruz kuzum, bilgileri alabilir miyiz?
@sym357 doğum haftası,
@cewriye @Hayat89 @serendipcem @ozlemem @ante diem bebişlerin ismi ne olduuu?
@prmhnm @arwen42 @babyzuzu @Peanut2018 @Bahar0805 canlar siz de doğum yaptınız muhtemelen tablo bilgilerini alabilir miyim?
Canım Merhaba, hayrihale hayrihale 11 Kasımda zorunlu sezeryanla oğlunu kucağına aldı. İyiler ama çok şükür. Giremiyor buraya o yüzden yazmak istedim. 35. Haftasındaydı. Sanıyorum 2200 kilo civarıydı. Boyunu bilmiyorum🧿 outoffit outoffit

bana şu kadının videoları çok yaradı, izlemediysen bak anam

Selam kızlar. Pompami bulamıyorum 🤷🏻‍♀️ ikili elektrikli pompa tavsiyeniz varsa alırım. Bu bebegimde de AB0 uyuşmazlığı çıktığı için sarılık olmasın diye uğraşıyorum.

Şuan arka fonda beyaz gürültü açık onu açınca bağıra bağıra ağlayan bebek bir an susuyor mucizevi gerçekten onunla uykuya geçiyor resmen şimdi uyudu umarım uzun uyur da ben de uyuyabilirim
Ilk 2 gun ise yaradi artik umru bile degil 😒 asla umursamiyor , keske devam etseydi. Babybjorn dede durmadi ama arkadasim acele etme ben 2. Ayda basladim dedi. Bir de kanguru denicem bakalim durucak mi merak ediyorum.

Ben de öyleydim deneye deneye alışıyosun. Bi de genelde tekte tutuyor, ısrarla gezdirip tutmuyosa genelde başka bi sıkıntısı oluyor alt değişim veya gaz gibi

X