Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
Ben sling kullanmaya başladım. Bazen sakinleşmiyor kucakta olmak istiyor öyle zamanlarda evde takıyorum 2 gündür hemencik uyuyakalıyor
Canım sling kullanmayı düşünmüştüm bende ama bir arkadaşımın bebeğinde maalesef kalça çıkığı oldu. Çok iyi bir marka kullanmak lazımmıs sanırım. Onun yerine yataş yuno yatak çok iyi… aldım memnun kaldım.

Bizde de tam tersi sleepyle başlamıştım ben hem pişik yaptı hem çişi çıkarttı molfixe geçince hepsi düzeldi poposunda 1 saatte beklese kaka pişik yapmadı

Siz elinizden geleni yaptınız. Önemli olan şimdi kucaginizda olmasi sağlıklı olmanız kolayca atlatin inşallah sonraki sureci

Cano slingte bacaklar gayet açık aslında niye kalça çıkığı olmuş ki yanlış mı bağlamış
Ikınma hissim yok benim ama bugun nihayet az da olsa buyuk tuvaleti hallettim sen yapabildin mi? Sütüm de hiç yok yaa mecburen şırıngadan yukardan mama damlatıp emziriyorum senin nasıl gidiyo meme savaşları
Yok ben daha çıkmadım, 3 ltden fazla sıvı alıyorum ona rağmen çiş de az sanki niye acep bilemedim bekliyim az daha. Ben bugün sağım yaptım sağdığım sütü şırıngayla verdik üstüne mama. Sağdun mı hiç

Kızlar selam bugün doğurdum detayları uzunca yazacağım dünden beri sancım vardı hiç bakamadım . Bide totem yaptım sağlıkla gelsin gruba öyle yazcam diye

Memnun kaldın mı anam makineden

Memnun kaldın mı anam makineden
Ben ilk başta masaj modunda çalıştırmışım üzüldüm süt yok diye. Sonra fark ettim modları olduğunu hiç okumamışım ki kılavuzu. İlk zamanlar olduğu için mi makineyle mi alakalı onu artık 1 aya anlarız ama sevdim ben. Sadece ellerim serbest değil emzirme sütyeninin içine sığmıyor ki bu meret

Canım orasını bilmiyorum ama doktoru sling kanguru vs mi kullanıyorsunuz kalça çıkığı olmus demiş. Ben hamile kalmadan önce bana söylemişti sakın kullanma pişmanım diye. Yanlış bağlamıs olabilir belki ama ondan sonra ben hiç sıcak bakmadım. Bizim doktor arkadaş anakucağını yuvarlaksa kullan eğer bacakların arasından bant geçenlerden aldıysan büyümesini bekle dedi. Biz önceden almıştık şimdilik rafa kaldırdık. Yuno yatak kullanıyoruz ama onu da geceleri sadece dönmesin diye… onun dışında düz yatakta yatırıyorum.

Ay keşke ben de ishal olsam diyorum ya o kadar korkutuyor ki beni şu çiş bile acılı niyeyse
Bana hastanede dogumdan sonra bir de o gün akşam magnezi calcine diye bir ilaç verdiler. Kabızlık durumunda verilen bir ilaç normalde. Sbaha karşı 5 te ishal olmuştum ilaçtan dolayı. Ertesi güne kadar sürdü ishal ama rahatladım baya. Kabız olsam cok zorlanırdım. Eve cıktıktan da 2 gün sonra yapabildim tekrar büyük tuvaletimi

Emaaan videolarda falan elleri serbestti hep, ne giyiyorlar ki acaba? Onu öğrenmek lazım yoksa kablosuzun bi anlamı yok ki yav. Evet modları var ama açınca bir süre masaj yapıp sonra sağmaya geçiyor diye biliyorum. Kırmızı ışık masaj modu, mavi sert çekim, pembe ışık masaj-güçlü çekim karışıkmış. Not almıştım video izleyip

Kızlar selam bugün doğurdum detayları uzunca yazacağım dünden beri sancım vardı hiç bakamadım . Bide totem yaptım sağlıkla gelsin gruba öyle yazcam diye
Yaa minik tahmin ettik zaten Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün, hep güzel günlerini göstersin İnşallah çok güzel geçmiştir. Müsait olunca bebiş nasıl, sen nasılsın yaz bize

Aaa slingden olduğunu nasıl anlamışlar ki şaşırdım şuan bir araştırayım bende. Dikkatli kullanmak lazım o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…