Canım sling kullanmayı düşünmüştüm bende ama bir arkadaşımın bebeğinde maalesef kalça çıkığı oldu. Çok iyi bir marka kullanmak lazımmıs sanırım. Onun yerine yataş yuno yatak çok iyi… aldım memnun kaldım.Ben sling kullanmaya başladım. Bazen sakinleşmiyor kucakta olmak istiyor öyle zamanlarda evde takıyorum 2 gündür hemencik uyuyakalıyor
Insallah cok tesekkur ederimTesekkurler kolayliklar dilerim bir avazda dogurun insallah
Bizde de tam tersi sleepyle başlamıştım ben hem pişik yaptı hem çişi çıkarttı molfixe geçince hepsi düzeldi poposunda 1 saatte beklese kaka pişik yapmadıMolfix bize yaramadı canlar, kakasını yaptığı anda en fazla 5 dk bekleyip açtığım halde bezini tahriş oldu hemen. Teni de hassas sanırım yanaklarından süt akan yerler bile hep kızarık benek benek olduBiz sleepy’e geçtik dünden beri. Kızarıklıklar sönmüş dünden bugüne. Sleepy bio natürel 2 numara kullanıyoruz.
Ben 10. Gününde kullanmaya başlamıştım çok şükür sevdi bizimki bazen ona koyunca susuyor sallanmayı seviyorAy bi sorum daha varana kucağını kullanmaya başladınız mı?
Bizimki hep yan koyuyor kafayı ondan rahat hatta çoğu orda uykuya geçiyorKafası falan nasıl duruyo ki rahat mı
benim de son haftam kuzum yaa çok sevindim Rabbım evladını sana bağışlasın?Yaptım kuzumsen naptın nasılsın
Siz elinizden geleni yaptınız. Önemli olan şimdi kucaginizda olmasi sağlıklı olmanızbenim surecim soyle; Ada dun gece 12.30 da dogdu 14/12/2024 3250 higr 40+0 haftamda
sancıların sıklasmasıyla hastaneye gittim. Atesim biraz yuksek cıkınca antibiyotık verdiler dogum odasına alındım suyum geldi birden ama az değil çok. açıklık baktılar hala 2cm biraz bekleyelim dediler sancılar azaldı açıklık artmadı, suyum yesile dondu. bebek kakasını yapmış dediler kalp atısları duzensizlestı hemen sezaryene alındım.
Yess şu an çok küçük geliyo onda oturmak için çünkü normalde yenidoğandan itibaren diyolar halbuki. Bekliyim madem
Cano slingte bacaklar gayet açık aslında niye kalça çıkığı olmuş ki yanlış mı bağlamışCanım sling kullanmayı düşünmüştüm bende ama bir arkadaşımın bebeğinde maalesef kalça çıkığı oldu. Çok iyi bir marka kullanmak lazımmıs sanırım. Onun yerine yataş yuno yatak çok iyi… aldım memnun kaldım.
Yok ben daha çıkmadım, 3 ltden fazla sıvı alıyorum ona rağmen çiş de az sanki niye acep bilemedim bekliyim az daha. Ben bugün sağım yaptım sağdığım sütü şırıngayla verdik üstüne mama. Sağdun mı hiçIkınma hissim yok benim ama bugun nihayet az da olsa buyuk tuvaleti hallettim sen yapabildin mi? Sütüm de hiç yok yaa mecburen şırıngadan yukardan mama damlatıp emziriyorum senin nasıl gidiyo meme savaşları
Kızlar selam bugün doğurdum detayları uzunca yazacağım dünden beri sancım vardı hiç bakamadım . Bide totem yaptım sağlıkla gelsin gruba öyle yazcam diyeOnu da hiiiiiç takma, benimki kanalda yanihatta çok aşağıda. Pazartesi olan randevumu Çarşambaya mi alsam diyorum, öyle bir rahatlık geldi
Yalnız bence bizim minik doğurdu, hiç sesi soluğu çıkmıyorM minikfilozof
ben muvaffak oldum canımBen de 12.12'de sabah 11'de yaptım benim de daha vaktim var demek kigaz çıkışı var bende de ama tuvaletim gelmiyor hiç
Memnun kaldın mı anam makinedenCano slingte bacaklar gayet açık aslında niye kalça çıkığı olmuş ki yanlış mı bağlamış
Yok ben daha çıkmadım, 3 ltden fazla sıvı alıyorum ona rağmen çiş de az sanki niye acep bilemedim bekliyim az daha. Ben bugün sağım yaptım sağdığım sütü şırıngayla verdik üstüne mama. Sağdun mı hiç
Ben ilk başta masaj modunda çalıştırmışım üzüldüm süt yok diye. Sonra fark ettim modları olduğunu hiç okumamışım ki kılavuzu. İlk zamanlar olduğu için mi makineyle mi alakalı onu artık 1 aya anlarız ama sevdim ben. Sadece ellerim serbest değilMemnun kaldın mı anam makineden
Ayyy hadi gözün aydınKızlar selam bugün doğurdum detayları uzunca yazacağım dünden beri sancım vardı hiç bakamadım . Bide totem yaptım sağlıkla gelsin gruba öyle yazcam diye
Canım orasını bilmiyorum ama doktoru sling kanguru vs mi kullanıyorsunuz kalça çıkığı olmus demiş. Ben hamile kalmadan önce bana söylemişti sakın kullanma pişmanım diye. Yanlış bağlamıs olabilir belki ama ondan sonra ben hiç sıcak bakmadım. Bizim doktor arkadaş anakucağını yuvarlaksa kullan eğer bacakların arasından bant geçenlerden aldıysan büyümesini bekle dedi. Biz önceden almıştık şimdilik rafa kaldırdık. Yuno yatak kullanıyoruz ama onu da geceleri sadece dönmesin diye… onun dışında düz yatakta yatırıyorum.Cano slingte bacaklar gayet açık aslında niye kalça çıkığı olmuş ki yanlış mı bağlamış
Yok ben daha çıkmadım, 3 ltden fazla sıvı alıyorum ona rağmen çiş de az sanki niye acep bilemedim bekliyim az daha. Ben bugün sağım yaptım sağdığım sütü şırıngayla verdik üstüne mama. Sağdun mı hiç
Bana hastanede dogumdan sonra bir de o gün akşam magnezi calcine diye bir ilaç verdiler. Kabızlık durumunda verilen bir ilaç normalde. Sbaha karşı 5 te ishal olmuştum ilaçtan dolayı. Ertesi güne kadar sürdü ishal ama rahatladım baya. Kabız olsam cok zorlanırdım. Eve cıktıktan da 2 gün sonra yapabildim tekrar büyük tuvaletimiAy keşke ben de ishal olsam diyorum ya o kadar korkutuyor ki beni şu çiş bile acılı niyeyse
Ben de demedim ama cocuk kayiyo bagladigimiz yere geliyor agzi emiyor cuk cukBen kullanıyorum hatta gündüz uyurken uyanacak gibi olursa azıcık sallanıyor hop uykuya devam ediyor
Emaaan videolarda falan elleri serbestti hep, ne giyiyorlar ki acaba? Onu öğrenmek lazım yoksa kablosuzun bi anlamı yok ki yav. Evet modları var ama açınca bir süre masaj yapıp sonra sağmaya geçiyor diye biliyorum. Kırmızı ışık masaj modu, mavi sert çekim, pembe ışık masaj-güçlü çekim karışıkmış. Not almıştım video izleyipBen ilk başta masaj modunda çalıştırmışım üzüldüm süt yok diye. Sonra fark ettim modları olduğunu hiç okumamışım ki kılavuzu. İlk zamanlar olduğu için mi makineyle mi alakalı onu artık 1 aya anlarız ama sevdim ben. Sadece ellerim serbest değilemzirme sütyeninin içine sığmıyor ki bu meret
Yaa minik tahmin ettik zatenKızlar selam bugün doğurdum detayları uzunca yazacağım dünden beri sancım vardı hiç bakamadım . Bide totem yaptım sağlıkla gelsin gruba öyle yazcam diye
Aaa slingden olduğunu nasıl anlamışlar ki şaşırdım şuan bir araştırayım bende. Dikkatli kullanmak lazım o zaman.Canım sling kullanmayı düşünmüştüm bende ama bir arkadaşımın bebeğinde maalesef kalça çıkığı oldu. Çok iyi bir marka kullanmak lazımmıs sanırım. Onun yerine yataş yuno yatak çok iyi… aldım memnun kaldım.