Ayy işte bu habere çok sevindim biriciğimmYaa nolduuu :) bebek heyecanı mıı ? Bu arada ben aldım kızımı da tamam oldum kalbim kocaman
Hayırlı uğurlu olsun kuzumKızlar selam bugün doğurdum detayları uzunca yazacağım dünden beri sancım vardı hiç bakamadım . Bide totem yaptım sağlıkla gelsin gruba öyle yazcam diye
Ağzımda 3. Rennie’yle cevap veriyorum, aynen öyle. Öğürüyorum midem yandıkça ya çok kötü, 3 gündür soğanlı salçalı yemek yemediğim için gün içinde daha iyiyim ama gece perişanlık yine. “Allah kurtarsın” cümlesini bugün annemin komşusundan duydum, yemin ederim Oburiks gibiyim bu göbek daha büyüyor mu acabaMide yanmasından ağlıcam gibi, kusmamı tetikliyorherkeş uyuuyor ben ayaktayım, sabah zombi gibiyim, pazartesi için heyecanlıyım, tüm duygular birbirine karıştı. "Allah kurtarsın" dedikleri noktadayım tam olarak.
Gününün belli olması güzel bişeymiş yaaaa. Öylece beklemek çok zor. Herkes bebişleriyle gözümün önünde aşk yaşıyor.Mide yanmasından ağlıcam gibi, kusmamı tetikliyorherkeş uyuuyor ben ayaktayım, sabah zombi gibiyim, pazartesi için heyecanlıyım, tüm duygular birbirine karıştı. "Allah kurtarsın" dedikleri noktadayım tam olarak.
Gerçekten nereden nereye kuzum. Tuttu mu tuttmadı mı, tutunması için ne yediniz, kustuk, kanadık, s.çtık derkenAğzımda 3. Rennie’yle cevap veriyorum, aynen öyle. Öğürüyorum midem yandıkça ya çok kötü, 3 gündür soğanlı salçalı yemek yemediğim için gün içinde daha iyiyim ama gece perişanlık yine. “Allah kurtarsın” cümlesini bugün annemin komşusundan duydum, yemin ederim Oburiks gibiyim bu göbek daha büyüyor mu acabaay senin çok az kaldı yaa, çok heyecanlıyım ben de senin için. Nerden nereye
Gerçekten doğru diyorsun kuzucum. Günüm belli değilken suyum mu gelecek, sancım mı gelecek, hangi gün olacak diye düşünürken şimdi böyle piskolocik olarak günü beklemek bana daha iyi geldi, benim hastene bile belli değildi, baya belirsizlik içinde kürek çekiyordum ama tabiki normal doğumunda dadı (tadı) başka, Allah sağlıklı, hayırlı, kolaycacık, hazır ve nazır halde normal doğum nasip etsin inşallah kuzucum sana da. Bu gece dua gecesi gibi olduGününün belli olması güzel bişeymiş yaaaa. Öylece beklemek çok zor. Herkes bebişleriyle gözümün önünde aşk yaşıyor.
Hep aklıma senin deli gibi kanaman olduğu gün geliyor ya, yüreğimiz ağzımıza gelmiştiGerçekten nereden nereye kuzum. Tuttu mu tuttmadı mı, tutunması için ne yediniz, kustuk, kanadık, s.çtık derkenkavuşma günü geldi de çattı, Allah inşallah sağlıkla hepimizin sevincini tamamına erdirsin. Bi de bana sor nasıl heyecanlıyım, gerçekten gün yaklaşıncaki duygular da çok başkaymış, hem kavuşmak istiyorsun, hem doğumu emzirme sürecini düşünüyorsun, Allah yardımcımız olsun. Ben bi doğurayım, arkamdan da vaktinde sağlıkla sen gel inşallah, kolay doğumlarımız olsun
Ne günlerdi yaaHep aklıma senin deli gibi kanaman olduğu gün geliyor ya, yüreğimiz ağzımıza gelmiştiyok ben idrar testi yapamam, yok ben yaptım baksanıza pozitif mi, beta hcg artışı az mı sizce offff ne günlerdi allahım ya ben de emzirmeyi düşünüyorum hep, umarım problemsiz atlatırız ya. Şu takviyeyi kaydetmiş miydin sen? En iyisi buymuş bak. Meme ucu yarası için de Garmastan almayı unutma
Benim tüm heyecanım da gitti gibi oldu. Suyum gelse aa su diyip geçicek gibiyim. İnşallah normal ya da değil herşey güzel ilerlesin şuan tek temennim sağlıkla oğluşuma kavuşmam. Yine her zamanki gibi Allah diyor ki tüm kafandaki düşünceleri sal. Akışa bırak. Şu hamilelik öncesi de sonrası da resmen akışa bırakmak yani tokat gibi sürekli çarpıp duruyor.Gerçekten doğru diyorsun kuzucum. Günüm belli değilken suyum mu gelecek, sancım mı gelecek, hangi gün olacak diye düşünürken şimdi böyle piskolocik olarak günü beklemek bana daha iyi geldi, benim hastene bile belli değildi, baya belirsizlik içinde kürek çekiyordum ama tabiki normal doğumunda dadı (tadı) başka, Allah sağlıklı, hayırlı, kolaycacık, hazır ve nazır halde normal doğum nasip etsin inşallah kuzucum sana da. Bu gece dua gecesi gibi oldu
Sağol sağol kuşum amin amin aminBenim tüm heyecanım da gitti gibi oldu. Suyum gelse aa su diyip geçicek gibiyim. İnşallah normal ya da değil herşey güzel ilerlesin şuan tek temennim sağlıkla oğluşuma kavuşmam. Yine her zamanki gibi Allah diyor ki tüm kafandaki düşünceleri sal. Akışa bırak. Şu hamilelik öncesi de sonrası da resmen akışa bırakmak yani tokat gibi sürekli çarpıp duruyor.
Neyse mutluyuzson günün senin inşallah herşey mükemmel ilerler sağlıcakla alırsın kucağına hemen ayaklanırsın sütlerin dolsun taşsın ama mastit olmayasın dua gecesine hemen ekleme yapayım dedim
Şuan tamamen geçti mi bebeğin kaç günlük şuanda tekrar yükseldi miCanım ben 19 la yatış yaptım 11le çıktım. Sariligin türü önemli fizyolojik mi patolojik mi? Bezden yukarısınin sarı olması seni korkutmasin ama bezden aşağı bacaklara inerse gidip muayene olman gerekiyor
Uykuda emşyor mu benim illa uyandırma gerekiyor uyku da çok zor emiyorBen de sarilik olduğu için uyandiramiyorum biraz meme veriyorum 5 10 kere çekiyor sonra diğer göğsümü mochi ile sağıp biberonla veriyorum. Biberon evet belki riskli ama bebgimin iyilesmesi önceliğim haline geldi. Hatta geceleri de 30 cc mama veriyorum .kar zarar hesabı yapmak lazim
Şuan nasıl canım bebeğinCanım muhakkak kaldır emzir. Etrafında aksini düşünen varsa kimseyi de dinleme. Benim hem sütüm yoktu mama vermek zorundaydım ona da her kafadan bir ses çıktı sarılık oldu yavrum.Kimseyi dinleme 2 saatte bir mutlaka besle mama ya da meme farketmez
Bende aynı durumdayım hem rh hem Ab0 uyuşmazlığımız var 13 le yattı şuan 12.9 olmuş daha dün dünyaya gelen bebeğim bugün öğlen yatırdılar duygularımı tarif edemem ne zaman çıkar bilmiyorum net birşey de söylenmedi sizde de durum aynı sanırım çıkacak değil mi bebeğim2970 kg canim. Hiç buralara giremedim bebek sarilik oldu hastanede filan yattik valla çok zor bi 10 gün geçirdik. Bebekle aramda kan uyusmazligi çıktı patolojik sarilik oluyormuş bu. Onunla uğraşıyoruz baya yorucu
Benimki park yatağı sevmedi ya. Bi tane kolay taşınabilir küçük bişi göndermişlerdi kaynımlar onda ve reflü yatağında yatıyor. Hani yatacak bir yer aramıyorum da aldıysak kullanalım diye sordumBen 20 gün bir ay sonra koyarım diye düşünüyorum. Bence ilk günler pusetin içine de koyabilirsin uzun olmamak kaydıyla. Bir arkadaşım 40ı çıkaba kadar pusette büyütmüştü çocuğunu
Canım ben de önden almıştım da içerisinde çok fazla bitkisel şey olduğu için kullanım kullanmak istemedim açıkçası ve hamilelikte de zararı olabilecek şeylerdir belki diye, ondan sebep olmuş olabilir ağrıların yani bence kullanma 4 gün çok fazla ben 2 gündür kullanıyorum etki ediyor bence bu kadar önden kullanmaya gerek yok.Kızlar bestlak damlayı doğumdan önce kullanan sonrasında ağrı yaşayan oldu mu?Benim 20 Aralık sezaryen tarihim,süt olsun diye günde 1 defa 20 damla kullanayım dedim 4.gün sağ göğsümde sızlama ve ağrı çok oldu ondan mı acaba?Sütüm gelmeyecek diye fazla korktum çaylar falan da aldım ama ağrıdan çok korktum içmedim bir daha.Emin de olamadım damladan mı değil mi bu durumu yaşayan oldu mu?
Reflü yatağını da park yatağın içine koysan? Ben öyle yaptım daha doğmamış çocuğaBenimki park yatağı sevmedi ya. Bi tane kolay taşınabilir küçük bişi göndermişlerdi kaynımlar onda ve reflü yatağında yatıyor. Hani yatacak bir yer aramıyorum da aldıysak kullanalım diye sordum
Canım ben de önden almıştım da içerisinde çok fazla bitkisel şey olduğu için kullanım kullanmak istemedim açıkçası ve hamilelikte de zararı olabilecek şeylerdir belki diye, ondan sebep olmuş olabilir ağrıların yani bence kullanma 4 gün çok fazla ben 2 gündür kullanıyorum etki ediyor bence bu kadar önden kullanmaya gerek yok.
Yes ben de öyle yapıyorum ama o da sürekli kullanılmamalı diye kalbim kırıkReflü yatağını da park yatağın içine koysan? Ben öyle yaptım daha doğmamış çocuğaşu park yatak, şunlar iki tane görgüsüzce konmuş dönence şu turuncu örtülü reflü yatağı, şu sineklik, şu sineklikten geçememesini umduğum kara kızım
Yes ben de öyle yapıyorum ama o da sürekli kullanılmamalı diye kalbim kırıkdönence niye 2 tane kız djfjf
Kedo beni üzüyor bi tık ya böyle avına yaklaşan aslan gibi yaklaştı 1-2 kere korktuk açıkçası.
Biz de kısıtlamadık hiç ama gece uyuyamıyorum bu sebepten iştevalla tamamen görgüsüzlükten, görmemişin dönencesi olmuş ikisini de takmış. Park yatağindakini çıkardım, diğerini bıraktım en son, kıydım birine hadi ya, ben de benimkileri çok merak ediyorum. Büyük kızım ellemez de, bun kara kız aşırı oyuncu, hayatı oyun, oyun oynuyorum ayağına bebeği canından bezdirme ihtimali var. Bi de hayır deyince daha çok yapma özelliği de var. Ondan bebeye yaklaştığında çok yapıcı ve olumlu olmam lazım. Kısıtlarsam daha zorlar gibi geliyor. Ya zaten bir kaç ay sonra bebeler kendini kurtaracak, kedolar bebelerden kaçacak bence kuyruk kulak çekilecek daha.
Muhtemelen benim 5 gün önden giden versiyonumsun. Ben de üstüne yatar mı, burnu kapanır mı diye baya endişeleniyorum şimdiden. Gece lambası falan kullanıcam görebileyim diye. Bi de gece uyanınca eşin mi alıp bebeği sana veriyor kuzum? İlk günler biz kucaklayamıyormuşuz sanırım? Öyle olursa eşim bebeğin yanında yatacak, o bana verecek, ee öyle olunca eşler derin uyuyor, kedi gelse fark etmez valla, bak şimdi de bunun kaygısı geldiBiz de kısıtlamadık hiç ama gece uyuyamıyorum bu sebepten işteodanın kapısını kapatsam kediyi çıkarıp bebo uyurken uyurum ama ya uyurken kedi atlarsa korkusundan 3'ten beri ayaktayım aha gece 3 olmuş yine saat 24 saat arada babaya kayınvalideye bırakıp uyudum akşam Allah