Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok dusuyo yana bişey koyup destekliyorum benceKafası falan nasıl duruyo ki rahat mı
Geç oldu ama doğruyu bulmasida iyi bişeyBebişin vücudu 38 derece. Kayınvalidem soyalım bari dedi soydu düşmeye başladı. Bi anda ne hikmetse doğrusu bu oldu :))
Ya bu kayınvalideler aynı üretim mi ben anlamadım istisna yok hepsi aynıBebişin vücudu 38 derece. Kayınvalidem soyalım bari dedi soydu düşmeye başladı. Bi anda ne hikmetse doğrusu bu oldu :))
Doktor epiduralin yan etkisi oluyor demişti bana :)Ikınma hissimiz niye yok kı
Ikınma hissim yok benim ama bugun nihayet az da olsa buyuk tuvaleti hallettim sen yapabildin mi? Sütüm de hiç yok yaa mecburen şırıngadan yukardan mama damlatıp emziriyorum senin nasıl gidiyo meme savaşlarıIkınma hissimiz niye yok kız
Bu konuda biliyosunuz ben çok çektim. En son 16 doz insüline kadar çıkmıştı. Doğurur doğurmaz bıçak gibi kesildi. İlk gün sıvı beslenme vs çok onemsemedim. Ertesi sabah kahvaltıyı yaparken poğaça da yedim bi olctuler normal. Sonra çıkana kadar takip ettiler hepsi normaldi. İnsülini kestiler salı kontrole kadar normal beslen olçüp yaz dedi. Bugün sabah boyoz gevrek borek domates bal yağ ozlediğim her şeyi yedim. 2.saatte 120 cikti. Yani hiç yokmuşçasına normale donduŞekeri olan annişler doğurduktan sonra ne durumda ölçtünüz mü hiç
Evet canım sıra bize geldi, bir de biz tecrübe edelim bakalım nasıl birşeymişİkinizin de doğumu pazartesi mi edahandro ?
Ayy çok iyi masallah canım darısı başıma inşallahBu konuda biliyosunuz ben çok çektim. En son 16 doz insüline kadar çıkmıştı. Doğurur doğurmaz bıçak gibi kesildi. İlk gün sıvı beslenme vs çok onemsemedim. Ertesi sabah kahvaltıyı yaparken poğaça da yedim bi olctuler normal. Sonra çıkana kadar takip ettiler hepsi normaldi. İnsülini kestiler salı kontrole kadar normal beslen olçüp yaz dedi. Bugün sabah boyoz gevrek borek domates bal yağ ozlediğim her şeyi yedim. 2.saatte 120 cikti. Yani hiç yokmuşçasına normale dondu
Pazartesi sabah sezaryen oldum. Sanırım perşembe akşam çıktım tuvalete. O zamana kadar kayısı nektarı içtim hep o şekilde zorlanmadım. Kesinlikle tavsiye ediyorum sütüme de faydası oldu.Sezaryenli analar tuvalete ne zaman çıktınız ilk olarak? Kakişko amaçlı sorudur
Biz 4 takım koyduk ucu ucuna yetti ikisini kaka yaptı cunku yetmedi annemin ustunu de yaptı 5 takım yeter diye dusunuyorum. 3 gecelik koydum o yeterliydi. 7 tane depend gitti. Bez de 10 tane degistirdik 2 günde 20 tane koymustuk.Kizlar mrb dogum yapanlara hayirli olsun saglikli sihatli buyutun insallah , yapicak olanlara hayirli guzel dogumlar dilerim .
Dogum yapanlar bebek bezi ,bebek takim kiyafet kac tane koydunuz yeterli oldu mu ?
Canım hastanede eğer bebek anne sütü alırsa ve iki gün kalırsan yanında iki ya da üç tane hastane çıkışı olmasını öneririm. Biz eve getirdikten sonra sarılık başlangıcı vardı dolayısıyla mama takviyesi ve anne sütünü birlikte verdik. Toplam 5 tane hastane çıkışım iki alt bir kaç atleti vardı. Evde kurutma makinası olmasına rağmen bize yetmedi. Ya kusuyor ya çişi kakası geliyor günde bazen iki üç defa üst değiştirdiğimiz oldu. Her seferinde yıkamak istemedik. Bir kaç kıyafet daha sipariş ettik. Şuan daha rahatız. Hızlı büyüyorlar diye almak istememiştim ama adaptasyon sürecinde (özellikle annenin) çamaşır yıka kurut ütüle biraz zor geliyor. Bir de ben ikinci gün itibari ile tek bakmaya basladım. Sadece eşim destek oluyor. Eğer işlerle ilgilenecek biri varsa daha kolay olabilirKizlar mrb dogum yapanlara hayirli olsun saglikli sihatli buyutun insallah , yapicak olanlara hayirli guzel dogumlar dilerim .
Dogum yapanlar bebek bezi ,bebek takim kiyafet kac tane koydunuz yeterli oldu mu ?
Ay amin gecince o kadar rahatladım ki senin de gececektir eminim. Ben aylardır normal bi şey yiyemedim korkudan anında yukseliyordu pat diye duzeldi vallaAyy çok iyi masallah canım darısı başıma inşallah
Canım ben iki günden sonra çıktım. İki gün çıkmadım doktora sordum bizim için önemli olan gaz çıkışı. Kabızlık bir kaç gün olabilir dedi. Kuru dut ve kayısı hoşafı yapmıştım doğumdan bir gün önce. Hem süt yaptı hemde tuvalete çıkışı kolaylaştırdıSezaryenli analar tuvalete ne zaman çıktınız ilk olarak? Kakişko amaçlı sorudur
6 takim daha makul olur gibi ozamn sanki cok tesekkur ederim saglikla buyutun bebeginiziBiz 4 takım koyduk ucu ucuna yetti ikisini kaka yaptı cunku yetmedi annemin ustunu de yaptı 5 takım yeter diye dusunuyorum. 3 gecelik koydum o yeterliydi. 7 tane depend gitti. Bez de 10 tane degistirdik 2 günde 20 tane koymustuk.
Cok tesekkur ederim bende 6 ya cikardim 6 takim yeter sanirim. Saglikla sihatle buyutun bebeginiziCanım hastanede eğer bebek anne sütü alırsa ve iki gün kalırsan yanında iki ya da üç tane hastane çıkışı olmasını öneririm. Biz eve getirdikten sonra sarılık başlangıcı vardı dolayısıyla mama takviyesi ve anne sütünü birlikte verdik. Toplam 5 tane hastane çıkışım iki alt bir kaç atleti vardı. Evde kurutma makinası olmasına rağmen bize yetmedi. Ya kusuyor ya çişi kakası geliyor günde bazen iki üç defa üst değiştirdiğimiz oldu. Her seferinde yıkamak istemedik. Bir kaç kıyafet daha sipariş ettik. Şuan daha rahatız. Hızlı büyüyorlar diye almak istememiştim ama adaptasyon sürecinde (özellikle annenin) çamaşır yıka kurut ütüle biraz zor geliyor. Bir de ben ikinci gün itibari ile tek bakmaya basladım. Sadece eşim destek oluyor. Eğer işlerle ilgilenecek biri varsa daha kolay olabilir
Tesekkurler kolayliklar dilerim bir avazda dogurun insallah6 takim daha makul olur gibi ozamn sanki cok tesekkur ederim saglikla buyutun bebeginizi