- 12 Temmuz 2022
- 24.248
- 88.187
Regl gibi bişi ya bi de hiç özlememişim vallaBence sondadan ya benim de çok acıdıbi de ben tuvalet ihtiyacımı anlamıyordum beynim ile hükmedemedim bi iki gün sancım olunca anlıyordum
Ben sling kullanmaya başladım. Bazen sakinleşmiyor kucakta olmak istiyor öyle zamanlarda evde takıyorum 2 gündür hemencik uyuyakalıyorAy bi sorum daha varana kucağını kullanmaya başladınız mı?
Ben hiç ölçmedim ama diyetisyen asla meyve suyu içmeyeceksin derken şimdi kendi listeye eklemiş, demek ki düşecek diyorum içimdenŞekeri olan annişler doğurduktan sonra ne durumda ölçtünüz mü hiç
Ben de aldım sling ama dikişleri acıtır mı emin olamadım ya senin sezaryen miydi canoBen sling kullanmaya başladım. Bazen sakinleşmiyor kucakta olmak istiyor öyle zamanlarda evde takıyorum 2 gündür hemencik uyuyakalıyor
Yok olmuyor da insan bi korkuyorAy benim de mi çıkmam lazım ya püh acılı olmadı mı
Perşembe doğum oldu cuma geçtim katıya ben, cuma öğlen gaz çıkışı oldu diye geçirdiler hemencikYok olmuyor da insan bi korkuyorgaz çıkışı varsa birkaç gün bekleyebilirsin. Normal beslenmeye geçtin mi? Ben gaz sancım var diye geçmeye korkmustum. O yüzden gecikti biraz
Evet benimde sezaryen 10.günden sonra çok ağrı sızı kalmıyor bence daha rahat hareket etmeye başlıyorsun o zaman denersin olmadı göğüste uyumaya bayılıyorlar zaten.Ben de aldım sling ama dikişleri acıtır mı emin olamadım ya senin sezaryen miydi cano
İnşallah benim de düşer çünkü pizza yeme hayali kuruyorumBen hiç ölçmedim ama diyetisyen asla meyve suyu içmeyeceksin derken şimdi kendi listeye eklemiş, demek ki düşecek diyorum içimden
4 kiloyu geçince kullanmaya başladım ben kısa kısa. Mammayi soruyorsun dimi?Ay bi sorum daha varana kucağını kullanmaya başladınız mı?
2. Günden abartma diyosun jdjfEvet benimde sezaryen 10.günden sonra çok ağrı sızı kalmıyor bence daha rahat hareket etmeye başlıyorsun o zaman denersin olmadı göğüste uyumaya bayılıyorlar zaten.
Yess şu an çok küçük geliyo onda oturmak için çünkü normalde yenidoğandan itibaren diyolar halbuki. Bekliyim mademsi4 kiloyu geçince kullanmaya başladım ben kısa kısa. Mammayi soruyorsun dimi?
Bana da geç dediler de sonradan oldu benim gaz sancim ilginç bir şekilde eve geldikten sonra yani. Kayisiyi kaynatiyoruz ya Onu bizzat bizzlatip zeytinyağı ile birlikte tüketebilirsin. Ben de ise yaramistiPerşembe doğum oldu cuma geçtim katıya ben, cuma öğlen gaz çıkışı oldu diye geçirdiler hemencik
Evet 3 sonrası diyorlar ama ben 4 kiloyu baz aldımYess şu an çok küçük geliyo onda oturmak için çünkü normalde yenidoğandan itibaren diyolar halbuki. Bekliyim mademsi
Sezaryenli analar tuvalete ne zaman çıktınız ilk olarak? Kakişko amaçlı sorudur
Bende eve gelince bir gün sonra çıktım 4. Gün yani ama duphalac iciyodum doktor verdi ishal gibi oluyo zaten ama ağrısı kötü ordan anlamistim tuvaletim geldiğiniAy keşke ben de ishal olsam diyorum ya o kadar korkutuyor ki beni şu çiş bile acılı niyeyse
Bence sondadan ya benim de çok acıdıbi de ben tuvalet ihtiyacımı anlamıyordum beynim ile hükmedemedim bi iki gün sancım olunca anlıyordum
Ikınma hissimiz niye yok kız
Kız ne biliyimIkınma hissimiz niye yok kız
Kafası falan nasıl duruyo ki rahat mıOrangegreysky ya bende yeni kullanmaya başladım biraz çukur gibi beline destek veriyorum battaniye koyuyorum mamma benimde hatırlarsan atmıştım bu çok dik diye ama arkadaşta merfbaby var o doğduğundan beri kullaniyo 3 kilo doğmuştu onunkide