Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
Sezaryenli analar tuvalete ne zaman çıktınız ilk olarak? Kakişko amaçlı sorudur
48 saat sonra shsjjs Çok korkarak. Ama korktuğum kadar acı verici olmadı 😄 Hoşaf falan iç varsa canım yoksa da incir kuru kayısı falan tüket ki kolay olsun, kabızlık çok zor. Bizim 8. gün bugün ve sanki yeni yeni başlıyor bende de. Tedbirleri artırdım djdjd

Kızlar selam bugün doğurdum detayları uzunca yazacağım dünden beri sancım vardı hiç bakamadım . Bide totem yaptım sağlıkla gelsin gruba öyle yazcam diye
Amanınnn 🥹 Maşallah kız sana. Gittin sessiz sessiz doğurdun ha. Helal valla 🤩 Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüsün Göktuğ bey 😍 sana da çoook geçmiş olsun kuzum 💕

benim surecim soyle; Ada dun gece 12.30 da dogdu 14/12/2024 3250 higr 40+0 haftamda
sancıların sıklasmasıyla hastaneye gittim. Atesim biraz yuksek cıkınca antibiyotık verdiler dogum odasına alındım suyum geldi birden ama az değil çok. açıklık baktılar hala 2cm biraz bekleyelim dediler sancılar azaldı açıklık artmadı, suyum yesile dondu. bebek kakasını yapmış dediler kalp atısları duzensizlestı hemen sezaryene alındım.
Oyyy geldi minik kuzu demek 😍 Hayırlı olsun hoş gelmiş 🥰 Sağlıkla, analı babalı büyüsün inşallah 🙏 Sana da çok geçmiş olsun 🙏Önemli olan sağlıkla doğmuş olması kuzum sen sonuna kadar gittin doğurmak için ama böyle olması gerekiyormuş ❤️

Ay bi sorum daha var 😅 ana kucağını kullanmaya başladınız mı?
Kullanmış olmak için kullandım diyebilirim ara ara koyuyorum kocam bey bebek sallanmaz diyerek ona da müdahale ettiği için 🥲 İçinde yatmış oluyor işte. Büyüyünce kendi kendine sallanır artık o evreye geçince inşallaj shhsjs

Şekeri olan annişler doğurduktan sonra ne durumda ölçtünüz mü hiç
Hiç de ölçmedim valla. Yükselince ben hissediyordum zaten rahatsız olmayınca yükselmemiştir dedim. her şeyi de yemeye başladım hatta ağırlıklı şekerli besleniyorum diyebilirim annem sağ olsun ama benim de işime geldi shsjjs bir hafta daha geçince biraz dikkat etmeye başlayacağım

Hiç de ölçmedim valla. Yükselince ben hissediyordum zaten rahatsız olmayınca yükselmemiştir dedim. her şeyi de yemeye başladım hatta ağırlıklı şekerli besleniyorum diyebilirim annem sağ olsun ama benim de işime geldi shsjjs bir hafta daha geçince biraz dikkat etmeye başlayacağım
Ne güzel ya valla ben doğurduktan sonra yükselse de yükselmese de yiycem 4 aydır diyetteyim yetti canıma 😂

Aaa slingden olduğunu nasıl anlamışlar ki şaşırdım şuan bir araştırayım bende. Dikkatli kullanmak lazım o zaman.
Bebeğin bacağını ayıracak doğru bağlanmayan şekillerde sorun oluyor sanırım. Siz yinede araştırın ama arkadaşımdan sonra ben almadım …Mesela düz zeminde yatırıyorsam mutlaka kafa yastığı kullanıyorum farklı açılarda yatırıyorum. Kafasının arkasının düz olmaması gibi. Ya da anakucağının bacakları ayıranları var (babybjorn vs) onlarıda en azından yenidoğanda kullanmamakta fayda var zaten bacakları ne kadar…Gelişim aşamasında bir çok şeye dikkat etmek gerekli..

Kızlar bestlak damlayı doğumdan önce kullanan sonrasında ağrı yaşayan oldu mu?Benim 20 Aralık sezaryen tarihim,süt olsun diye günde 1 defa 20 damla kullanayım dedim 4.gün sağ göğsümde sızlama ve ağrı çok oldu ondan mı acaba?Sütüm gelmeyecek diye fazla korktum çaylar falan da aldım ama ağrıdan çok korktum içmedim bir daha.Emin de olamadım damladan mı değil mi bu durumu yaşayan oldu mu?

Kızlar bestlak damlayı doğumdan önce kullanan sonrasında ağrı yaşayan oldu mu?Benim 20 Aralık sezaryen tarihim,süt olsun diye günde 1 defa 20 damla kullanayım dedim 4.gün sağ göğsümde sızlama ve ağrı çok oldu ondan mı acaba?Sütüm gelmeyecek diye fazla korktum çaylar falan da aldım ama ağrıdan çok korktum içmedim bir daha.Emin de olamadım damladan mı değil mi bu durumu yaşayan oldu mu?
Merhaba ben araştırdım doğumdan sonra içmeye başlayacağım. Kendi sitesinde de öyle yazıyor.

Eklentiler

• IMG_2052.jpeg
    IMG_2052.jpeg
    39,2 KB · Görüntüleme: 19
Canım erken değil mi acaba? Benim doğumum pazartesi, yarın bir sefer 20 damla içeceğim. Erken başlayınca bebek ememezse, göğüsler şişecek, o da sıkıntı olur gibi geliyor bana.

Canım erken değil mi acaba? Benim doğumum pazartesi, yarın bir sefer 20 damla içeceğim. Erken başlayınca bebek ememezse, göğüsler şişecek, o da sıkıntı olur gibi geliyor bana.
Haklısın canım doğumla beraber kullanmaya başlamak gerekiyormuş burada sanki 2 3 gün önceden başlayalım diye önerilmişti ben de fazla korkup erken başlamışım,en iyisi dediğin gibi 1 gün öncesi daha iyi olur.Damla iyiymiş o zaman ilk defa içince dolgunluğu hissettim:)

Ne güzel ya valla ben doğurduktan sonra yükselse de yükselmese de yiycem 4 aydır diyetteyim yetti canıma 😂
Yükselmez inşallah canım ama ye gitsin en azından ilk zamanlar.. zaten bir sürü sıkıntıyla uğraşırken bir de şekere dikkat edemeyiz yani bulduğumuzu yer durumdayız 😆

Şu saatlerde ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ya. Vajinama öyle bir baskı yapıyor ki aniden irkiliyorum sjfksks akıntım inanılmaz arttı, çişe gitme törenlerimi söylemiyorum bile. Aranızda kalan son hamileler olarak dertliyiz anacım sjfksks

X