Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
Rabbim anneciğinin mekanını cennet eylesin. Sizlere sabırlar versin.

İçine düşen közü hissettim çok zor senin için. Görür görmez yaşlar boşandı gözümden. İnşallah oğlun sana güç versin belki de gelmek için özellikle bugünü seçti. Başın sağolsun.

m
basin sag olsun simdi okudum Allah sabir versin canim ne diyecegimi bilemiyorum. Bir can son buluyor diger can hayata adim atiyor, acisiyla tatlisiyla hayat bu demek sanirim. Allah ogluna uzun omurler versin saglikli mutlu sansli bir insan olarak hayatina devam etsin insallah.. sana ve esine de uzun yillar buyumesini gencligini torunlarinizi gormenizi nasip etsin.
anneciginin de ruhu huzur bulsun insallah yattigi yer incinmesin

kızlar biz kontrole geldik bebeğim 200 gr kadar vermiş… AB0 kan uyuşmazlığına bağlı sarılık oluşmaua başlamış dedi doktor böyle devam ederse hastanede yatarsınız dedi. Sütüm yeni arttı. Avent makine ile sağmaya çalıştım ben mi beceremedim bilmem olmadı. Tümmmm önerilere açığım ne olur bi yön gösterin bize bugün aşı da olcak çocuğum ay ne zormuş

Canım çok geçmiş olsun, hiç ilerlemeden geçer gider inşallah AB0 kan uyuşmazlığına bağlı sarılığı geriletmenin bir yolu var mı, doktor bu konuda bir şey söyledi mi? Benim okuduğum iğnesi varmış, başka bir yol duymadım. Benim ilk cocugumda da olmuştu ve kimse de bir şey söylememişti bize, o yüzden şimdi biz de bu konuda yapılabilecek bir şey varsa yapmak istiyoruz.

Sütün daha yeni artıyor, makine ile sağımda süt gelip gelmemesi bu durumda bir gösterge değil. Bebek her emdiginde beynine o mesaj gider ve ona süt ulaşır, o konuda rahat ol. Vücut için bebeğin emmesiyle sağım yapmak aynı şey değil, makineye bakıp canını sıkma

Canim doktoruna bir sor bana ek mama takviyesi dedi 30 ml mama veriyorum once 2 memeden 15 er dakika emziriyorum sonra mama veriyorum sariik gecene kadar vericem boylece kilo kaybida asiri olmuyor. Bizde de rh uyudmazligi var 7 cikti sariligi ama kontrol altina aldik sukur. Az oldugu icin sutun hemen sagamayabilirsin . Bestlak al heme gunde 3 kere 20 damla seklinde ic bana cok yaradi sut artisi icin. Panik yapma bebisin de hisseder

Yani bu durumda Rh ya da AB0 uyuşmazlığı için de beslenme desteğinin faydası oluyor mu? Doktorun Rh uyuşmazlığına istinaden mi mama takviyesi özellikle söyledi canım?

Mama takviyesi yap canım

Bende pazartesi gittim bebek 3740 doğdu perşembe günü pazartesi doktor da 3640 çıktı normal de bebekler 300 gr verir sizin ki vermemiş dedi. Bizde de aynı uyuşmazlıktan sarılık var şimdilik yatacak kadar değil bol bol emzir dedi. Bizde aynı gün hem aşı hem iki kere topuk kanı verdik mahvoldu beniö de yeni arttı ki artmış sayılmaz strese girme toparlanacaklar inşallah bende az çok mama takviyesi yapıyorum bi kaç çay kaşığı kadar

Yani bu durumda Rh ya da AB0 uyuşmazlığı için de beslenme desteğinin faydası oluyor mu? Doktorun Rh uyuşmazlığına istinaden mi mama takviyesi özellikle söyledi canım?
Evet canim soyle ki aslinda cogu sarilik sadece az beslenme kaynaklk degilmis cok iyi besleniyo da olsa sirf bu rh ya da ab uyusmazligindan da sarilik olabilir ve hizli atma yontemi extra mama takviyesi ve kaka yaparak atiyormus sariligi , sutte ilk zamanlar sadece cis yogunlugu oluyor ama mama kaka yapimina da faydasi oluyor. Ne kadar cis kaka ama cis daha onemli o kadar hizli sariligin gerilemesi

Orangegreysky başın sağolsun. Rabbim anneciğine merhametiyle muamele etsin mekanı cennet olsun inşALLAH. İmtihanını kolaylaştırsın. Evladınla yüzünü güldürsün inşALLAH. Normalde subat annesi olma adayıyım ama riskli gebelikten dolayı sizleri de takip ediyordum. Görünce mesajları acını paylaşmak istedim. 11 de doğuma girecekmişsin belki çıkmışsındır. İnşALLAH oğlun ve sen sağlıkla atlatmışsınızdır. Onun nefesi sana kanat olacaktır .. Kız kardeşinmiş gibi sarılıyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…