- 10 Eylül 2020
- 1.927
- 1.646
ya aslinda ben de o noktaya geliyorum aman ne olursa olsun moduna gecmem an meselesi. sezaryen gunu de aldim hazir. gelecegi varsa gelir biraz da millet yatarken acilmasi oluyor ben amuda kalkicam sinir stres tavan, acilma sifirHelal olsun edindiğin bilgiler efsaneo zaman suni sancı verildiğindeki kadar fazla mı alamıyoruz etken maddeleri acaba? Yoksa şuan suni sancı alsak da açılma olmayacak anlamına mı geliyor? Demekki gerçekten hazır değiliz mi? Ay çok soru geliyor aklıma doğurmadıkça prof olcaz bu konuda. Ben bugün saldım ya artık akşam canıma tak etti. Nolcaksa olsun keyfi bilir gelmezse bir şekilde getirtmesini de biliriz yemicem bişey hareket de etmicem dinlenmem gereken zaman yatcam inadına ters etki yapıyorum artık
Nelere direndik yaa bunu da hallederiz inşallah diyerek kendimi motive edicem artık napalım. Sabah 7de bi sahur yapam ben deBen de son kahvemi içiyorum demek ki aşağı yukarı 2'ye kadar bişi içemicem, 12 saat dirensin vücudumsa
Eşim heyecandan bayılacak, uyuyamam diyo. O sırada kafamı koyup sabaha kadar uyuyacak olan benNelere direndik yaa bunu da hallederiz inşallah diyerek kendimi motive edicem artık napalım. Sabah 7de bi sahur yapam ben de
Ay ben de uyuyamıyorum benimki uyudu ara ara uyanıp uyumican mi diyoEşim heyecandan bayılacak, uyuyamam diyo. O sırada kafamı koyup sabaha kadar uyuyacak olan ben
Ben 8 gibi yattım ya misafir gelmese uyurdum sabaha kadarAy ben de uyuyamıyorum benimki uyudu ara ara uyanıp uyumican mi diyo3e kadar sakin olmam lazım daha. Dur bakalım biraz uyumaya çabalicam.
Bence birlikte karar verip salalım şuandan itibaren. Bacaklarımıza da yazık yemin ederim kas yaptılar ya.ya aslinda ben de o noktaya geliyorum aman ne olursa olsun moduna gecmem an meselesi. sezaryen gunu de aldim hazir. gelecegi varsa gelir biraz da millet yatarken acilmasi oluyor ben amuda kalkicam sinir stres tavan, acilma sifir
bosvermek de bazen en guzeli
Her gece biri doğurcam yazıyor ben uyuyamıyorum bu gece de sizin için uyuyamıcamAy ben de uyuyamıyorum benimki uyudu ara ara uyanıp uyumican mi diyo3e kadar sakin olmam lazım daha. Dur bakalım biraz uyumaya çabalicam.
Ben o işi hallettim sabah kalkıp sacima maşa bi makyaj doğru hastaneyeBen 8 gibi yattım ya misafir gelmese uyurdum sabaha kadarsabah uyanıp bi kıl tüy işine girişicem mutsuzum
Ben de maşamı hallettim, sabah saç yıka kurut uğraşamamBen o işi hallettim sabah kalkıp sacima maşa bi makyaj doğru hastaneye
Yine de karnı burnunda 1.55 insanlar olarak bayaa hareketli ve azimliyiz jdhdhdBen de maşamı hallettim, sabah saç yıka kurut uğraşamamikimiz birleşsek tek bi insan yapabiliyoruz şu an itibariyle
Yatışın yapıldı belki de dogurmak uzresinnnn.nasilsin acabagece 3te doğum varöncesinde 8 saat aç kalmam gerekiyormuş.
Sen ondan hiç korkma. Şu an şekerinden öyle bir hissiyatı var. Doğurunca hiç kalmıyor o su içme isteğiSağol yavrum son derece açıklayıcı. Yemek değil de su olayı çok canımı sıkıyo