- 16 Nisan 2024
- 470
- 652
- 36
Evet canım esenler medipol kesinlikle spinal ol zaten çok keyifli ve konforlu oluyooh ne güzel darısı başıma. sen de medipol de doğum yapmıştın sanki yanlış mı hatırlıyorum. bana hiç sormadılar ya belden mi bütün mü diye
Ay iyi olmuş benim akşamüstü 3te yarın 8 saat su yok yemek yok oruç gibiteşekkür ederimsabah olacaktı aslında ama doktorum bu gece nöbetçiymiş. tüm gece daha rahat ilgilenirim dedi. sabah yapsa ameliyatı yapıp gidecekti. benim de içime geldi ya heyecandan uyuyamayacaktım zaten bu gece
Çok heyecanlı kızlarAy iyi olmuş benim akşamüstü 3te yarın 8 saat su yok yemek yok oruç gibinasıl dayanacağım bilmiyorum. Heyecandan o an tamam dedim 12.12 olsun diye ama şu an pişmanım jdhdh
İnşallah kuzuum valla yarın bebo yağmuru var gruptaÇok heyecanlı kızlaryarında baya doğuracak olan arkadaşımız var ikişer üçer beşer bebişler geliyor. Sağlıkla gelsin bebişin kuzum
sen gece kalk güzelce beslenAy iyi olmuş benim akşamüstü 3te yarın 8 saat su yok yemek yok oruç gibinasıl dayanacağım bilmiyorum. Heyecandan o an tamam dedim 12.12 olsun diye ama şu an pişmanım jdhdh
3-4 saat sonra sıvı olarak başlayabiliyorsun. Yani ben başladım en azından ilaç içmem gerekiyordu su ile başladım sonra kahve ve kayısı nektarı 6-7 saat sonra da çorba içmiştim. Serum bağlıyorlar ya o yeme içme isteğini kesiyor zaten bebişe kavuşmanın heyecanıyla aklına gelmez merak etmeSezaryen olan kızlar. Ameliyattan ne kadar süre sonra su içtiniz. Ne kadar süre sonra yemek yediniz ve ne yediniz? Ne zaman katı bi şey yemenize izin verdiler? Cok canımı sıkıyo yiyip içmeme konusu şu an
Hemşire izin vermedi ama yarım saat sonra doktorum geldiğinde su icebilirsin dedi ayaklarını hissedince yiyip içmek serbestSezaryen olan kızlar. Ameliyattan ne kadar süre sonra su içtiniz. Ne kadar süre sonra yemek yediniz ve ne yediniz? Ne zaman katı bi şey yemenize izin verdiler? Cok canımı sıkıyo yiyip içmeme konusu şu an
Sabah 7de kallavi bir kahvaltı planliyorum sahur gibi jdjdbsen gece kalk güzelce beslenaklım hâlâ yiyemediklermde
Benim derdim yemek değil ki su zaten3-4 saat sonra sıvı olarak başlayabiliyorsun. Yani ben başladım en azından ilaç içmem gerekiyordu su ile başladım sonra kahve ve kayısı nektarı 6-7 saat sonra da çorba içmiştim. Serum bağlıyorlar ya o yeme içme isteğini kesiyor zaten bebişe kavuşmanın heyecanıyla aklına gelmez merak etme
İyi bari yemek neyse de susuz çok zor dayanırım benHemşire izin vermedi ama yarım saat sonra doktorum geldiğinde su icebilirsin dedi ayaklarını hissedince yiyip içmek serbest
Aynen ya çok Zor oluyo valla canım yemek aklına gelmiyo ilaçlardan heralde iştahım kesilmisti ben hiç yiyememistim sadece su meyve suyu felanİyi bari yemek neyse de susuz çok zor dayanırım ben
Ben normalde de çok su içiyorum bakalım yarın büyük sınav olacakAynen ya çok Zor oluyo valla canım yemek aklına gelmiyo ilaçlardan heralde iştahım kesilmisti ben hiç yiyememistim sadece su meyve suyu felan
Naptıın kız çok heyecanlııdenedim uyuyamadım ya. 1de yatış olacak. ondan sonrası çabuk geçer herhalde. sezaryen de tuhafmış sınava giryoemuş gibiyimher şey hazır evi topladım. saati bekliyorum :))
Misafirler geldi, uğradılar daha doğrusu. İçeri geçip 5 dakika kıvrandım sancıdan, geri yanlarına geçtim sonra. Çat diye doğuraydım ne curcuna olurdu
Bunu diyince aydınlanma geldi bana 10 gün kaldı yay burcunun çıkmasına of ne ara geçiyor günlerhaftaya cumada benim sezaryen gunum 40+6da alinacak artik. 20 aralik son cikista yay burcu oluyor yine de sanirim
sende aciklik varmiydi merak ettim cati muayenesi yapti mi hic doktorun? o kadar sanciya acilma olur.Misafirler geldi, uğradılar daha doğrusu. İçeri geçip 5 dakika kıvrandım sancıdan, geri yanlarına geçtim sonra. Çat diye doğuraydım ne curcuna olurdu