Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
😅 Bu geceyi hayırlısıyla bı atlat canım yarın kucağında inşallah hazirliklar tamammi kapinin önüne kondumu valizler 🥹🥹🥹ayhh çok guzel
Valiz 1 aydır kapının önünde ya 😅 geri kalan her şey de hazır sanırım 🥹
sende aciklik varmiydi merak ettim cati muayenesi yapti mi hic doktorun? o kadar sanciya acilma olur.
1 ay önceki sancılanma zamanı bakıldı canım o zaman yoktu. Ama o zaman bu kadar ağrı yapmıyodu sancılar yani hissettiriyodu da böyle uzun değildi ve kıvrandırmıyodu, sık, düzenli ve yüksekti sadece

sezaryen tarihi verdi mi sana doktorun ya da olasi tarih soyledi mi en son bekleyebilecegin?
Pazartesi görüşcez son durumu. Kanala girmesi gerekmiş herhangi bişey yapabilmesi için. Biz ne ara bu kadar sona geldik böyle ya 14 aralık max doğum tarihi falan diyordum o zamana çoktan gelir diyordum resmen zaman su gibi akmış

Bugun doktor kontrolumuz vardi . 3100 dogmustu 2880 le hastaneden cikmistik sanirim 2950 olmus sariligi biraz gerilemis aferin cok guzel bakmissin dedi cok moralim duzeldi ama sormadim bi daha ne zaman gelicez ya da oyle bi durum var mi ? Ocakta kalca ultrasonu cektiricez bakalim .
Canım sarılığın derecesi kaçtı sizin

Pazartesi görüşcez son durumu. Kanala girmesi gerekmiş herhangi bişey yapabilmesi için. Biz ne ara bu kadar sona geldik böyle ya 14 aralık max doğum tarihi falan diyordum o zamana çoktan gelir diyordum resmen zaman su gibi akmış
14 aralik benimde son gunumdu onun ustune 1 hafta beklemis olacagiz ortalama. benimki de kanala girmemis henuz

Valiz 1 aydır kapının önünde ya 😅 geri kalan her şey de hazır sanırım 🥹

1 ay önceki sancılanma zamanı bakıldı canım o zaman yoktu. Ama o zaman bu kadar ağrı yapmıyodu sancılar yani hissettiriyodu da böyle uzun değildi ve kıvrandırmıyodu, sık, düzenli ve yüksekti sadece
seni sadece sancilarin yuksek coktigi icin yatirdi o zaman hastaneue o donem.. sanciyla acilma gelir diyorlar ardindan su ama demek devamli yuksek sancilar olmali

Bebeği sarılık geçiren anneler yardımcı olabilir misiniz değer 18 e çıktı bir gece hastane de yattı 10 A düştü. Ama korkuyorum tekrar yükselecek diye. Emziriyorum sütüm var ama mama da veriyorum arada. Tekrar yükselme oluyor mu birde sarı hali ne kadar da geçiyor. Başından geçen varsa yorum yapabilir mi

seni sadece sancilarin yuksek coktigi icin yatirdi o zaman hastaneue o donem.. sanciyla acilma gelir diyorlar ardindan su ama demek devamli yuksek sancilar olmali
Çok düzenliydi o zaman sancılar, vajinal doğumda bu kadar düzenli görmüyoruz demişti hem doktor hem ebe. Baya 2-3 dakikada 1 sancı geliyodu hepsi de 100'dü yani öyle 40-50 falan değil. Doğumu başlatmasa bile bebeği strese sokuyodu ondan yatırdılar

Çok düzenliydi o zaman sancılar, vajinal doğumda bu kadar düzenli görmüyoruz demişti hem doktor hem ebe. Baya 2-3 dakikada 1 sancı geliyodu hepsi de 100'dü yani öyle 40-50 falan değil. Doğumu başlatmasa bile bebeği strese sokuyodu ondan yatırdılar
ay bu acilmaya ne sebep oluyor cidden anlamiyorum yuksek ve duzenli sancida acilma olmamis sende bak.. ne sebep oluyor acaba

14 aralik benimde son gunumdu onun ustune 1 hafta beklemis olacagiz ortalama. benimki de kanala girmemis henuz
Benimki ne dicek hiç bi fikrim yok tarih olarak. Fazlaca normal doğum yanlısı suni sancı da almak gözümü korkutuyor biraz. Bir arkadaş şey yazmıştı ya açılma az oldu diye sezaryene alcaz dediler kabul etmedim o gazla açılmam oldu diye suni sancı ya da sezaryen korkusuna belki bizde de olur bişeyler 🥲🥲

ay bu acilmaya ne sebep oluyor cidden anlamiyorum yuksek ve duzenli sancida acilma olmamis sende bak.. ne sebep oluyor acaba
IMG_8550.jpeg

Stres korku ve kaygının hormon salımını azaltması ama orange için doğumu başlatması çok garip. Herkeste farklı işliyor demekki.
Doğal uyaranlara bakınca memiktolarımızı mıncırmaktan başka çare bulamadım şuan. Bacaklarım 1 tane squatı daha kaldıramıcak durumda

Sezaryen olan kızlar. Ameliyattan ne kadar süre sonra su içtiniz. Ne kadar süre sonra yemek yediniz ve ne yediniz? Ne zaman katı bi şey yemenize izin verdiler? Cok canımı sıkıyo yiyip içmeme konusu şu an
8.30da girdik 9.30da çıktık desek saat 11.30 gibi birkaç yudum su ve ardından bir bardak kahve içtim canım. 4 gibi tuzsuz çorba az şekerli bir komposto içtim. Ondan da 2-3 saat sonra normal bir yemek yedim galiba. Yani akşam 6-7yi buldu benimki. Ama sonrasında ne istersen ye dediler 🥰

Eki Görüntüle 3519529
Stres korku ve kaygının hormon salımını azaltması ama orange için doğumu başlatması çok garip. Herkeste farklı işliyor demekki.
Doğal uyaranlara bakınca memiktolarımızı mıncırmaktan başka çare bulamadım şuan. Bacaklarım 1 tane squatı daha kaldıramıcak durumda
aslinda arastiriyorum gercekten ise yarayan spermin icinde bulunan prostaglandin-suni sancinin etken maddesi de buymus. hurmadaki oksitosin hormonu- meme ucu uyarma, orgazm ve masaj sirasinda da uretiliyormus bu hormon, ananasta bulunan rahim agzini yumusatan bir enzim turu ve rahim agzi zarlarinin siyrilmasi. Geçende bir jinekolog izledim bunları saydı bizde medikal olarak bunları veriypruz zaten suni sancı ve diğer medikal yontemlerle dedi.
bunun yanında yurume merdiven cıkma sıcak dus da yardımcı olur ama medikal değil fiziksel daha cok dedi

aslinda arastiriyorum gercekten ise yarayan spermin icinde bulunan prostaglandin-suni sancinin etken maddesi de buymus. hurmadaki oksitosin hormonu- meme ucu uyarma, orgazm ve masaj sirasinda da uretiliyormus bu hormon, ananasta bulunan rahim agzini yumusatan bir enzim turu ve rahim agzi zarlarinin siyrilmasi. Geçende bir jinekolog izledim bunları saydı bizde medikal olarak bunları veriypruz zaten suni sancı ve diğer medikal yontemlerle dedi.
bunun yanında yurume merdiven cıkma sıcak dus da yardımcı olur ama medikal değil fiziksel daha cok dedi
Helal olsun edindiğin bilgiler efsane 😁 o zaman suni sancı verildiğindeki kadar fazla mı alamıyoruz etken maddeleri acaba? Yoksa şuan suni sancı alsak da açılma olmayacak anlamına mı geliyor? Demekki gerçekten hazır değiliz mi? Ay çok soru geliyor aklıma doğurmadıkça prof olcaz bu konuda. Ben bugün saldım ya artık akşam canıma tak etti. Nolcaksa olsun keyfi bilir gelmezse bir şekilde getirtmesini de biliriz yemicem bişey hareket de etmicem dinlenmem gereken zaman yatcam inadına ters etki yapıyorum artık

8.30da girdik 9.30da çıktık desek saat 11.30 gibi birkaç yudum su ve ardından bir bardak kahve içtim canım. 4 gibi tuzsuz çorba az şekerli bir komposto içtim. Ondan da 2-3 saat sonra normal bir yemek yedim galiba. Yani akşam 6-7yi buldu benimki. Ama sonrasında ne istersen ye dediler 🥰
Sağol yavrum son derece açıklayıcı. Yemek değil de su olayı çok canımı sıkıyo 😂

X