Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
sezeryan olan annişler, kaç günde toparladınız, hangi işleri/hareketleri yapabiliyorsunuz biraz umut basın yav tek korkum yatalak gibi olmak
bir haftaya temel ihtiyaçlarını karşılarsın , ikinci hafta minumuma düşer . Yani ben 4 5 günde kendim kalkabilir hale geldim . Yatarken ağrım olmuyordu ya da yürürken ama kalkarken yardım aldım hep eşimden . Üçüncü hafta da yatakta sağa sola dönmeye başladım :) başta geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyormuş . Bi de sizin bebekleriniz yanınızda olacak ya o motivasyon ile daha çabuk toparlarsınız. Benim bebeklerim yanımda değildi sadece vücuduma odaklı haldeydim :)

Oğlun nasıl kızından haberler nasıl, ne zaman çıkar gibi geliyor sana? Bir de sen nasılsın tabii ki, lohusalık nasıl gidiyor?

günaydınnn ben de mide bulantısı ve yanmasıyla uyandım. ağzıma acı su gelip duruyor
Ben gece uyurken 1-2 tane rennie emcüklüyorum başka türlü uyuyamıyorum, mide yanmam midemi de bulandırıyor çünkü. Ama gece ağrıyla falan uyanınca o yanma yine geliyor sanki yarım saat önce kuzu çevirme gömmüşüm gibi

Oğlun nasıl kızından haberler nasıl, ne zaman çıkar gibi geliyor sana? Bir de sen nasılsın tabii ki, lohusalık nasıl gidiyor?
Lohusalık bugün itibari ile bitti :) gece gündüz bebekle ilgileniyorum ikinci günden sonra kendim ilgilendim hep ilk gün annemle beraberdim . Kızımı da bu hafta alırım gibi teyzesi , kilosunu tamamlamaya çalışıyor doktorlar . Sonra iki bebekli bir hayata merhabaaaa sen nasılsın bugün de doğurmadın hemi ben 30. Haftamda ne yürüyebiliyordum ne sağa sola dönebiliyordum, yemek yemek sindirmek , hele kaburgalarıma dayanıyorlardı ikisi de oturamıyodum . Bu haftalarda olsaydım ne olurdu acaba diye düşünmeden edemiyorum

ben akşam baklava yedim de yemesem de oluyor tabi. sanki boğazımdan aşağı kızgın demir sokuyorlar. gaviscon şurubu kafaya dikiyorum ben de sürekli ama etkisi 5 an falan

ben akşam baklava yedim de yemesem de oluyor tabi. sanki boğazımdan aşağı kızgın demir sokuyorlar. gaviscon şurubu kafaya dikiyorum ben de sürekli ama etkisi 5 an falan
Benim de canım ne zamandır baklava çekiyor yarasın anam smgmf neyse geçeceeeek az kaldı

Kızlar sabah 7 gibi hastaneye gittim sancılarım 10 dakikada bir gelmeye başlamıştı doktorum gel dedi. Açıklığıma baktı ölüyorum sandım kaçmak istedim o an açılma başlamış dedi nstde sancım en fazla 40 çıkıyor tekrar eve gönderdi akşamı bulur dedi çok korkuyorum of of canım çok tatlıdır hiç dayanamıyorum bu sancılar bile zorluyor önerilerinize açığım çok zorlanıyorum şu an bile. Açıklık muayenesi yapmasınlar diye olabildiğince geç gitmeye çalışacağım hastaneye. Sancıyı tarif edecek olursam regl ağrısı gibi ama 15-20 saniye sürüp geçiyor

Oyy 40 gün oldu demek Bununla gelmiş geçmiş olsun, bundan sonrası hep ferahlık olsun Demek bu hafta o hafta, kucağın bebeklerinle doğacak, çok heyecanlı Süslü lohusa takımını da giyer, fotoğraflar çektirirsin artık

Gece doğurmadım da nedense bugün doguracagim gibi bir his var içimde, böyle akşama doğru. Fiziksel bir belirti yok ama his var Bu hafta gelir nasılsa, istediği zaman gelsin İkizle tek hiç aynı olur mu anacım, karnından iki tane bebek çıktı resmen

Bu sancılar bir miktar zorluyor çok haklısın ama bebek çıktığı an hepsi bitecek, kucağında mis kokulu pembiş bir bebekle rahatlamış olacaksın. Canın yanarken düşünmek zor belki ama o sancılar sayesinde rahmin açılacak, bebeğin kucağına konacak. En geç akşama doğurmuş olacaksın, tüm bu bekleyiş, heyecan sonucuna ulaşacak

Kızlarr doğum yapan her kesi tebrik ediyorum sağ elinizz biz doğuracakların başınaa
Ya kızlar benim karnım dün, önceki güne kıyasta sabah bakıyorum çok aşağı indi, doğum kanalına girmemişdi bebiş ama baş gelişdi, belki diyorum kanala girdi diye çok aşağı düşdü karnım çünkü çok rahat nefes alıyorum yiyorum falan bebiş yok gibi. doğuran annişler acaba karnınız indikten ne kadar sonra doğurdunuzz (37 haftamıza 2 gün var)

Ahh inşallah canım o anı düşünerek motive oluyorum

Yeni doğum yapan ve deneyimli analar, gözüme çok büyük geldi emzirme yastığı almadım da almalı mıyım sizce? İşinize yarıyor mu?
Emzirme yastıgı ben tüm bebelerimde kullandım kullanıyorum. Hastanede de rahat oluyor senin zaten gidisatın vajinal dogum arabaya da koyarsın doguma giderken. Ben bu sezaryanımda kullanamadım karnımı acıttı mesela ama normal dogum olsa cok rahat olurdu

Bende dikislerim rahatlasin diye bekliyorum kullanmak ocin

sezeryan olan annişler, kaç günde toparladınız, hangi işleri/hareketleri yapabiliyorsunuz biraz umut basın yav tek korkum yatalak gibi olmak
Tam anlamıyla agrılarım sıfırlanması 15 gün oluyor canım. Ben 5. Günden itibaren rahatladım ilk 4 gün zordu benim epey agrılıydı. 5. Günden sonraki agrılar daha hafif ve tolere edilir oldu benim. Bir 10 gün cok dikkat etmek lazım diyebiliriz dinlenmeye hareketlerimize

Ahh inşallah canım o anı düşünerek motive oluyorum
darisi basimiza hicbir dogum kolay degildir tahmin ediyorum.. dun aksam benim de sancim fazlaydi sabaha pamuk gibi uyandim yine
dun bir korktum ben de doguramam bu sancilar canimi acitir diye, benim de canim tatlidir. sonra sezaryenimi dusundum kendine gel dedim. oluyor bu gel gitler.. asağı tukursen sakal yukarısı bıyık cidden ama sonu güzel ve zamanla dogum unutuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…