Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 80 41,5%
  • erkek

OY: 101 52,3%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    193
Özlersiniz tabii ki, çok haklısınız. Ama sonu çok güzel olacak, emeklerinizin karşılığını alacaksınız inşallah. Sizin dediğiniz gibi yemek ve tuvalet harici kalkmadığım bir 6 ay geçirmiştim ben bir rahatsızlık sonucunda. Sonrasında hareket etmeye, kendi işlerimi yapabilmeye falan hep başka gözlerle bakmaya başladım, hayatımda daha çok şeye şükreder oldum. Umarım hem bu zaman, hem de doğumunuz su gibi geçer, evladınıza sağlıkla, ferahlıkla kavuşursunuz

nefes egzersizi calisicam ben de yarin tum gunumu buna ayirdim yoga ve nefes egzersizi bir arkadasim daha dedi doguma yardimci oluyor diye.
evet ben 9 saat sancı çekmiştim. full devam etmiyor. 10 dk da bir geliyor diyelim 1 dk falan sürüyor o esnada doğru nefes almak ve hafif hafif yaylanmak beni rahatlatıyordu. sonra bi es veriyor zaten

ya vajinal dogumda nefes egzersizleri uygulaniyor mu yoksa cidden sanci girince acidan bagriyormu sadece kadinlar? ben bayilabilirim bile o derece siddetli regli agrisi bile cekmemis bunyem hayal edemiyo
Normal doğum yapmadim amaa yapanlardan bildiğim kadaryla bir nefes alma ıkınma payı oluyor yani bı sancı girip biraz rahatlayıp sonra sancı öyle bisey oluyomus sanırım o yüzden hani sancı girdiginse ıkınma hissi de geliyomus galiba o hafifleyince nefes aliyosun galiba işte. Yani doğru zamanlarda nefes almak falan belki rahatlatıcı oluyodur bebeği ittirmek açısından. Zaten normal doğum yaptıran doktor da buna göre yönlendiriyordur nefes al falan şeklinde. Belki çok kolay doğum yapacaksın hiç olumsuz düşünme bir doktorun yönlendirmesine odaklanmaya çalışkolayca olsun inşallah

simdi de benim regli gibi agrilarim basladi hatta iki buklum yuruyorum. boyle yoklayip gececek herhalde bu surecte

Ben de aynı bu sekilde emziriyorum emzirme yastıgını götürdüm hastaneye ama hiç kullanamadım bebegi kucagıma yatıramadıgım için sezaryan yerinden dolayı. Normal kafa yastıgını yanıma uzatıyorum üzerine bebişi koyup birbirimize paralel yatıp oyle emziriyorum resimdeki gibi.

Spinal anesteziyle sezaryan oldum. Dogumdan cıkınca hemsire belki on kere kahve içmemi söyledi bir de bitter cikolata da ye dedi. Cikolatayı yiyemedim canım istemedi de iki koca karton bardak içtim hem o gün hem ertesi günü kahve. Herhangi bir baş agrım olmadı kahveden mi bilemeyiz tabi de Ne olur ne olmaz içmekte fayda var

Amin amin inşallah çok sağolun inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde atlatalım

Midemde problem olmazsa kahveyi içeceğim mutlaka canım çok teşekkür ediyorum

Peki özel de de devlette de aynı işlem uygulanıyor mu hemen
Evet tabiki aynı işlem devlette bebeğinle kaliyosun hatta yer bulabilirsen
Ben ilk 10 gün mama takviyesi ile ilerledim benimkiler uzamış sarılık oluyo çünkü bildiğim için sagdigim sutleride dolaba kaldırdım 4 gündür de mamayı kestim sarılık düşüşe geçti çünkü
2. Haftadan sonra gerek kalmaz ilk 10 gün önemli sarılık sonrası pik yapmiyo zararı olmuyo bebege

Biz dedikodu, bebek kv problemleri, mizah, dertlenme, alışveriş, iş her şeyi o kdar konuşuyoruz ki maşallahresmen en ykın arkadaş kız kardeş olduk
Ay gerçekten öyle. Burada birbirimizle konuşamadığımız hiçbir konu yok galiba. Bir cinsellik pek konuşmuyoruz o da kimsede kalmadığından olsa gerek

Ben doğum yapmadım canım tahmini 26 Aralık doğum günü

cok guzel resimler sen de dimdik cikmissin beni gorsen mutfaktan tuvalete gidemiyorum iki buklum halde.
Ya kıyamam ben sana Doğum sonrası pilates&yoga derken eskisinden taş olacağız bebeğim hiç merak etme
Bugün son dersimdi bitti Hoca diyor veda eder gibi hissetmiyorum sanki yine görüşeceğiz. Dedim bence de

Ay bugün arkadaşta kek poğaça pasta börek derken diyetin içinden geçtim resmen. Yemediğim günler ne iyiymişim meğer Saatler oldu hatta sonrasında akşam yemeği de yemiş olmamıza rağmen midem hala haşat durumda. Bu mide bağırsak boşalmadan doğurmayayım bu gece diye dua ediyorum. Bulantısı ayrı kötü yanması ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…