- 12 Temmuz 2022
- 23.641
- 86.201
Biz de eşimin teyzesine geldik. Kayınvalidem börek yapmıştı, eşimin teyzesi de 6-7 çeşit tatlı almış. 1-2 tane yedim, çaktırmamaya çalıştım ama beynim titredi resmen beynim kafatasıma büyük geldi resmen çok kötü oldumAy bugün arkadaşta kek poğaça pasta börek derken diyetin içinden geçtim resmen. Yemediğim günler ne iyiymişim meğerSaatler oldu hatta sonrasında akşam yemeği de yemiş olmamıza rağmen midem hala haşat durumda. Bu mide bağırsak boşalmadan doğurmayayım bu gece diye dua ediyorum. Bulantısı ayrı kötü yanması ayrı
evet gorusecegiz bu sefer ben de varimYa kıyamam ben sanaDoğum sonrası pilates&yoga derken eskisinden taş olacağız bebeğim hiç merak etme
Bugün son dersimdi bittiHoca diyor veda eder gibi hissetmiyorum sanki yine görüşeceğiz. Dedim bence de
Yaaaa. Senin şekerin yükselmiştir. Su iç bol bol tuvalete çık at vücuttan cano. Ben doğrudan şerbetli ya da sütlü tatlı yemedim. cheesecake falan yapmıştı hatta hiç dokunmadım ona ama karbonhidrat bastım. Midemi felç etti.Biz de eşimin teyzesine geldik. Kayınvalidem börek yapmıştı, eşimin teyzesi de 6-7 çeşit tatlı almış. 1-2 tane yedim, çaktırmamaya çalıştım ama beynim titredi resmen beynim kafatasıma büyük geldi resmen çok kötü oldum
İnşallahhevet gorusecegiz bu sefer ben de varim
benim bebis beni zorluyor baya bacak kasik agrisi boyle tuhaf bir his sanki kafasi cikiverecek ordan hemen :) yaklasti gibi hissediyorum ama kiyaslayamiyorum da kendimi ne kimseyle ne onceki dogumumla.
herkes de doguruyor yavas yavas ondan da etkileniyoruz galiba
ah ah hamileye yapilir mi bu.Biz de eşimin teyzesine geldik. Kayınvalidem börek yapmıştı, eşimin teyzesi de 6-7 çeşit tatlı almış. 1-2 tane yedim, çaktırmamaya çalıştım ama beynim titredi resmen beynim kafatasıma büyük geldi resmen çok kötü oldum
Rahatladım ya geceleri eziyet oluyordu benim de ya da külotlu çorap giymek aşırı zordu şimdi kolaylaşınca bir yerde terslik var çözememiştim.Canım aslında benimde öyle. Çatı ağrısı çok çekiyordum ama bebek hafiften çapraz duruyordu başı sağ kasığa doğruydu mesela o zamanlar sağ tarafta baskı hissi oluyordu giyinirken falan o ayağımın üzerinde duramıyordum. Ama Şuan biraz daha aşağıya dönmüş o çatı ağrısı hissi kayboldu. Bacaklarımı bile açamıyordum öyle bir ağrı vardı
BayıldımDoğuma üç gün kala fotoğraf çekimine gittim bugünfotoğrafçıda eşimin çektikleri kızlar.
Çok güzel olmuşDoğuma üç gün kala fotoğraf çekimine gittim bugünfotoğrafçıda eşimin çektikleri kızlar.
annem de 1nde oglen burda pazar gunu. biz yine de oglumla konusuyoruz anane gelmeden gelebilir hemen hastaneye gidicez sen babanla bekleyeceksin ben bebegi cikarip gelicem diye. gidip sticker yapistiriyor karnima anladigi bu kadarİnşallahh
Valla bilmiyorum belirtiler çok değişti ve ben sabırsızlanıyorum ya. 1 Aralıktan itibaren istediği vakit gelsin diyorum bu sefer deBugünler gelse daha canıma minnet de 29.11.2024 30.11.2024 falan zor tarihler gibi geliyor. 1.12.24 - 2.12.24 daha bi cool sanki Annen ne gün geliyor?
Ah çok güzelsiniz maşallah ❤Doğuma üç gün kala fotoğraf çekimine gittim bugünfotoğrafçıda eşimin çektikleri kızlar.
Ayy gözün aydınannem de 1nde oglen burda pazar gunu. biz yine de oglumla konusuyoruz anane gelmeden gelebilir hemen hastaneye gidicez sen babanla bekleyeceksin ben bebegi cikarip gelicem diye. gidip sticker yapistiriyor karnima anladigi bu kadar
kresten aliyorum sinifina girip arkadaslari toplanip karnimi opuyor ne zaman geliyo bebek diyorlar 4 yasinda minikler ya :)) benimki de itiyor onlari she is my baby diyeKomik geliyor halleri
insallah anliyordur hastane surecini.
Benim kayınvalidem yok diye mi bilemiyorum bu işleri, kayınvalideler böreği çok mu seviyorlarBiz de eşimin teyzesine geldik. Kayınvalidem börek yapmıştı, eşimin teyzesi de 6-7 çeşit tatlı almış. 1-2 tane yedim, çaktırmamaya çalıştım ama beynim titredi resmen beynim kafatasıma büyük geldi resmen çok kötü oldum
yaa cook tatlilar cok ictenler her hareketlerinde. buyuk insan gibi soru sormalari da komik geliyor ne zaman cikiyo diye sormalariAyy gözün aydınBence senin bebişin de bekleyecek anneanneyi
Böylece onlar oğlunla evde keyif yaparken sen de eşinle kaygılanmadan doğuma gideceksin inşallah. Taburcu olana kadar da gün içinde gelip sizi görür geri giderler
Yaaaa çok tatlılarBana da bugün arkadaşın oğlu çok yavaşça bir sarıldı incitmemeye çalışır gibi. Bir okşadı karnımı falan oyyy koca bebek diyerek. Sen bari koca bebek deme dedim Çocukların bebeklere karşı tepkileri, muameleleri de ayrı bir tatlı, komik olmuyor mu
Sormaah ah hamileye yapilir mi bu.
Yaaaaayaa cook tatlilar cok ictenler her hareketlerinde. buyuk insan gibi soru sormalari da komik geliyor ne zaman cikiyo diye sormalari. Senin adin ne diyor bana cocugun biri o sirada ogretmen soyledi adimi. arabada oglum soriyor bu sefer anne senin adin ne diye
bazen cok akilli bazen de saf saf sorular
Seninki baya baya sıkıntılı y gerçekten ne saçma şeyler insan utanır şöyle davranmaya çekiştirmeye terbiyesiz kadın Allah akıl versin çok sinirlendimBende bugün konrtole gittim 34+3 gündeyiz. Annemlerin yanindayim diye devlete geldim bir iki seferlik rutin kontroller nasıl olsa diye. Zaten ultrason falan verdikleri de yokkendileri bakıp sisteme yaziyolar ordan 36 36+1 falan gibi şeyler duydum. 36 haftalik çıkıyor heralde anladığım başta bana geç döllenme diye bir hafta ileri aldılar ya belki değildi bende adet tarihini 1 Nisan olarak söylemeye devam ediyorum ne yapayım. Ters gelisli dedi yine sezeryan olacak zaten bı sorun mu dedim yok ama acilman olursa popidan gelmeye çalışır mı öyle bseyler demeye çalıştı anlamadım. Eşim gelip bizi alana kadar dayanalim da bı evime atsaydim kendimi. 2710 çıktı kilosu da eşim niye az diyor gel sen doğur büyüğünü alla alla neyi var bence gayet normal 35 haftalık bebeğe göre
Ve kv dehsetiyle dolu günler geçiriyorum anlamsız bir naz kapris yine benim doğum zamanı geldi benimle yarışmaya başladı. Kızlarına gidip beni laf etmiş olmayan şeyleri. İşte oğluyla onu konuşturmuyomusum da oglu beni aradığında gizli şekilde odada konusuyomusum ay resmen iftiraya uğradım durduk yere. Annemle aynı sokakta oturuyor diye üç güne bir gelip biktirmaya basladi. Üstelik hicbir şekilde de oğluyla konuşurken denk gelmedi kızlarına öyle diyomus neresinden neden uyduruyor bilmiyorum. Bu arada en son geldiğinde hava fırtına yağmur o havada çıkmış boynum tutuldu falan yaptı sonra bir kalp krizi tutuyo numarasıyla fenalaştı ağlamaklı yaptı kendini. Komşumuz vardı yanımızda ona özel bı şekilde yaptı. Bütün amacı buydu yalnız yaşlı başına bir kadin tek yapamıyor tek kalamiyor oğlu baksın modunda dolaşıyorlar şuan fitlemis gorumcemin biri. Bende ertesi gün gorumceler görüntülü aradı. Bütün şeyimi döktüm tamam al yanına bak madem annen için böyle yapamadığını düşünüyorsun al yanına dedim. Çünkü biz Antalyada yaşıyoruz bı görümcem de Antalya da biri İstanbul'da. Kendine yakın oturan bir kızı var. Bütün bu annem kendine bakamiyor lafları ondan çıkıyor. Al evine bak o zaman sende kalsın şu durumda küçük bir çocuğum küçük bir evim ve yeni doğacak bir bebeğimiz var biz ne yapabiliriz var mı bı çözümün dedim. Sustu kaldı sonra da annelerinin benim hakkımda dediklerini hepsi döküldü. Çok ayıp şeyler benim annemin evine geliyor roller yapıyor kızlarını dedikodu yapıyor..kızına da gidiyor benim dedikodumu yapıyor koskoca kadın ya
Hamileliği süresince şekerden çekmiş bir komşum geçen ısrarla bana mandalina suyu sıkmak istedi çay kahve içmiyorum diye. Abla diyorum özellikle meyve suları yasak zaten biliyorsun çok şekerli oluyor. Şeker atmayız diyor. Demek ki kendi sıkma meyve suyuna şeker falan da ata ata çıkarmış şekerini zamanındaSormaye ye bişi olmaz lafından bezdim ben sanki kendime eziyet etmek için yemiyorum
Her geldiğinde acaba diyorum ama yoklayıp gidiyor geneldesimdi de benim regli gibi agrilarim basladi hatta iki buklum yuruyorum. boyle yoklayip gececek herhalde bu surecte
Hamileliğin başı gibi yine gitmiştim çay kahve içmemiştim kafein dokunuyor diye. Şimdi eşimin teyzesi şey dedi sen çay içmiyosun diye sana meyve suyu aldımHamileliği süresince şekerden çekmiş bir komşum geçen ısrarla bana mandalina suyu sıkmak istedi çay kahve içmiyorum diye. Abla diyorum özellikle meyve suları yasak zaten biliyorsun çok şekerli oluyor. Şeker atmayız diyor. Demek ki kendi sıkma meyve suyuna şeker falan da ata ata çıkarmış şekerini zamanında