Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 80 41,5%
  • erkek

OY: 101 52,3%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    193
Biz de eşimin teyzesine geldik. Kayınvalidem börek yapmıştı, eşimin teyzesi de 6-7 çeşit tatlı almış. 1-2 tane yedim, çaktırmamaya çalıştım ama beynim titredi resmen beynim kafatasıma büyük geldi resmen çok kötü oldum

Ya kıyamam ben sana Doğum sonrası pilates&yoga derken eskisinden taş olacağız bebeğim hiç merak etme
Bugün son dersimdi bitti Hoca diyor veda eder gibi hissetmiyorum sanki yine görüşeceğiz. Dedim bence de
evet gorusecegiz bu sefer ben de varim
benim bebis beni zorluyor baya bacak kasik agrisi boyle tuhaf bir his sanki kafasi cikiverecek ordan hemen :) yaklasti gibi hissediyorum ama kiyaslayamiyorum da kendimi ne kimseyle ne onceki dogumumla.
herkes de doguruyor yavas yavas ondan da etkileniyoruz galiba

Yaaaa. Senin şekerin yükselmiştir. Su iç bol bol tuvalete çık at vücuttan cano. Ben doğrudan şerbetli ya da sütlü tatlı yemedim. cheesecake falan yapmıştı hatta hiç dokunmadım ona ama karbonhidrat bastım. Midemi felç etti.

İnşallahh
Valla bilmiyorum belirtiler çok değişti ve ben sabırsızlanıyorum ya. 1 Aralıktan itibaren istediği vakit gelsin diyorum bu sefer de Bugünler gelse daha canıma minnet de 29.11.2024 30.11.2024 falan zor tarihler gibi geliyor. 1.12.24 - 2.12.24 daha bi cool sanki Annen ne gün geliyor?

Rahatladım ya geceleri eziyet oluyordu benim de ya da külotlu çorap giymek aşırı zordu şimdi kolaylaşınca bir yerde terslik var çözememiştim.

annem de 1nde oglen burda pazar gunu. biz yine de oglumla konusuyoruz anane gelmeden gelebilir hemen hastaneye gidicez sen babanla bekleyeceksin ben bebegi cikarip gelicem diye. gidip sticker yapistiriyor karnima anladigi bu kadar
kresten aliyorum sinifina girip arkadaslari toplanip karnimi opuyor ne zaman geliyo bebek diyorlar 4 yasinda minikler ya :)) benimki de itiyor onlari she is my baby diye Komik geliyor halleri
insallah anliyordur hastane surecini.

Ayy gözün aydın Bence senin bebişin de bekleyecek anneanneyi
Böylece onlar oğlunla evde keyif yaparken sen de eşinle kaygılanmadan doğuma gideceksin inşallah. Taburcu olana kadar da gün içinde gelip sizi görür geri giderler
Yaaaa çok tatlılar Bana da bugün arkadaşın oğlu çok yavaşça bir sarıldı incitmemeye çalışır gibi. Bir okşadı karnımı falan oyyy koca bebek diyerek. Sen bari koca bebek deme dedim Çocukların bebeklere karşı tepkileri, muameleleri de ayrı bir tatlı, komik olmuyor mu

Göğüste yanma yaşadınız mı. Biraz dokundum ucu acı biber değmiş gibi yanmaya başladı anlamadım niye

Benim kayınvalidem yok diye mi bilemiyorum bu işleri, kayınvalideler böreği çok mu seviyorlar yalnız 6-7 çeşit tatlı almak çok değişik geldi bana, hamile bir misafir olmasa bile neden ki? Kendileri bütün bunları yiyorlar mi cidden, fiziksel durumları nasıl?

yaa cook tatlilar cok ictenler her hareketlerinde. buyuk insan gibi soru sormalari da komik geliyor ne zaman cikiyo diye sormalari . Senin adin ne diyor bana cocugun biri o sirada ogretmen soyledi adimi. arabada oglum soriyor bu sefer anne senin adin ne diye
bazen cok akilli bazen de saf saf sorular

Yaaaaa Çok güzel bir dünyaları var gerçekten bayılıyorum çocuklara En iyi anlaştığım yaş grubu 0-7 yaş
Arkadaşımın kızı göbek deliğimi dışarıda görünce kendi annesine anne bak tuş deyip ona basmıştı aloo aloo bebek bizi duyuyor musun? demişti. Yaa dedim yerim senin hayal dünyanı Müthişler

Seninki baya baya sıkıntılı y gerçekten ne saçma şeyler insan utanır şöyle davranmaya çekiştirmeye terbiyesiz kadın Allah akıl versin çok sinirlendim

Sorma ye ye bişi olmaz lafından bezdim ben sanki kendime eziyet etmek için yemiyorum
Hamileliği süresince şekerden çekmiş bir komşum geçen ısrarla bana mandalina suyu sıkmak istedi çay kahve içmiyorum diye. Abla diyorum özellikle meyve suları yasak zaten biliyorsun çok şekerli oluyor. Şeker atmayız diyor. Demek ki kendi sıkma meyve suyuna şeker falan da ata ata çıkarmış şekerini zamanında

Hamileliğin başı gibi yine gitmiştim çay kahve içmemiştim kafein dokunuyor diye. Şimdi eşimin teyzesi şey dedi sen çay içmiyosun diye sana meyve suyu aldım hazır meyve suyu içtim hayır açım da yani mecbur yiyip içiyorum ama üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…