Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 80 41,5%
  • erkek

OY: 101 52,3%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    193
Ay gerçekten öyle. Burada birbirimizle konuşamadığımız hiçbir konu yok galiba. Bir cinsellik pek konuşmuyoruz o da kimsede kalmadığından olsa gerek
Biz yine devam ediyorduk ama bu aralar bir şey oldu eşim şeyden korkuyormuş o an su gelirse falan diyebende asıl şimdi gerekli öneriyorlar diyorum ama bilmiyorum bakalım ne zaman yanaşacak. Birde zorluyor göbek rahat ve konforlu olmuyor o da etkiliyor tabii

Bebişin kilosu gayet güzel bence haftasına göre Hatta 36 falan dediklerine göre biraz önde bile olabilir.

Kv’ne gelince de gerçekten ne denilebilir bilmiyorum ama görümcelerine açık açık alın evinize bakın o zaman demekle en iyisini yapmışsın. Kızı dururken doğum yapmak üzere olan çocuklu gelininin mi bakmasını bekliyor ne münasebet yani. Üstelik geçimli bir insan da değil belli ki. Böyle konularda sonradan daha kötü olmamak için baştan açık sözlü olmak en güzeli bence. Şu durumda prenses de sensin, başrolde sen varsın. Senin dışında herkes baksın başının çaresine ve birbirine.

Siz yine iyi ilerlemişsiniz biz eleneli çok oldu

Ah orange’im hayat bugün sana hiç acımamış İnşallah sonrasında da miden benim gibi olmaz

masallah iyi bakiyorsun saclarina.ben geçen gidip kısacık saçlarımı daha da kısa kestirdim toplanmayacak sekilde. surekli duş alıyorum bu süreçte hızla kurusun diye bir de dogumdan sonra nedense saçlar bir dokuluyor zayıflıyor o süreci geçirmek için. maşallah saçlarına

Sana maşallahtan başka denilecek söz yok
- Uzmanlar asıl şimdi öneriyorlar kocacım
Uzman M minikfilozof

ilk gebeliğimde bizde boyleydik. şimdi mumkun değil bebiş cok aşağıda :)

Duş alıp taramaktan başka bi şey yapmıyorum anacım ya ama ben sık saç yıkayan biri değilim ondan görünüyodur belki

Ay hemen bakayım ben de, doktor sileceksin dedi canım haberin olsun senin de.

Yani geyiğe falan vuruyorum ama kv elinden hiçbir şey yiyemedim 3.5 senede, sizden okudukça özeniyorum ya istesem yapar ama istedikten sonra ne anlamı var. Bana oturmaya gelirken bile marketten hazır kek börek alıp geliyor. Benim annem hala çalışıyor canım ne isterse kırk yılda bir ona söylüyorum, babam 1 saat toplu taşımayla gelip getiriyor falan. Kv de 10 dk mesafede, detaylı ultrasona girmiş miydin sen diyor. Çoğu zaman sinirleniyorum ama bazen de üzülüyorum.

İnsan tabii ki üzülüyor. Hayatına devam etsen de bazen aklına gelince ağrına gidiyor. Ne yapmaman, nasıl olmaman gerektiğine bir örnek görmek çocuklarımız için daha iyi ebeveynler olmamızı sağlayacak diye düşünüyorum ama bazı örnekleri görünce böyle de olabilirdi hissi geliyor tabii ki. Gel sarılalım

Öyle tabi, deneyim oluyor her şey. Anaçlık bambaşka galiba ya, ne bomboş hayatını çocuklarınla doldurmaya çalışmak ne de benim kv gibi hiç emek vermeyip sonsuz beklentiye girmek. Evladın da olsa hem belli bir mesafede olup hem de elinin her zaman üstünde olduğunu hissettirmek gerekiyor bence, sen ne zaman istersen burdayım demek gibi işte. Ama söylemekle olmuyor, karşılıklı emek vermek gerekiyor. Bir de bir kase çorba yapmayıp her halta karışınca ekstra sinir ediyor beni, çünkü samimiyetsizsin bana göre. Anneme kahvaltıda şey demiş, durumları biliyorsun -tartışmayı söylüyor- ben neye ihtiyacı varsa burdayım, var mı bir eksiği vs. Annem de onlar karı koca her şeyi hallediyorlar demiş. İhtiyaç olmazsa çağrılmıyordu çünkü, artık olsa da çağırmıyoruz konuşmaya bahane aramasın diye instagramdan da sınırladım gözüme batmasın en azından. Sinirle karışık içerliyorum çünkü onu fark ettim.

M minikfilozof ’lar küçük ya ondan belki de bizim içimiz geçmiş galiba topyekun shshjsnsbsjsksksk
Nedir, kaç kişi ile nasıl yapılır her şeyi unuttuk biz ya bizim doktorumuz son ay olmasa daha iyi olur dedi normal doğumda düşünmüyoruz anca maymun gibi birbirimizin saçını sırtını kasıyıp masaj yapıyoruz

benim kv nin ultra zeka dolu demecini vereyim size azcık gülün genelde bebek gece gelir sancı gece tutar diyo, çünkü gece yapıyomuşuz ya bebeği gününü gece olunca dolduruyormuş cahilliği de geçti artık bizimki geçen üni mezunu görümcem de şey diyo aa saçını mı kestirdin kestirmeyin diyolar ya gebelikte artık sinir olamıyorum valla sadece gülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…