Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 80 41,5%
  • erkek

OY: 101 52,3%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    193
Benim evimin eşikleri var canım ev geniş olduğu halde malesef alamıyorum. Bu süreçte annem bana yardım edecegiicin annemin evine alicaz 13 bine kadar çıkabilirim diyor

tecrübeli anneler size bir sorum var. Bebeklerin kakalarından ne anlamalıyız . Yani ne gibi bir durumda sorun vardır . Bugün zift gibi kaka yaptı akşam . Mesela bu bi sorun mu ?

Valla ben de dalga geçiyorum da hiç tahrik olmaz, alınmaz ne dersen de Ahahahhaha bir yıl 52 hafta bilgisi kalmış galiba aklında.
Yediklerine karışmak mı?? Arkadaşı Afrika'ya gitti geçenlerde, oradan cookie, çikolata falan almasını rica ettim çok güzel yapıyorlar diye hatta yalvardım shhs neyse çocuk almış getirmiş ama bizimki eve getirmedi hala iş yerinden, neden? Yemeyeyim diye. İçerisinde palm yağı varmış, yapay tatlandırıcı varmış neler neler bilir.. Ve tabi ki doğum da vajinal olursa iyi olur. İşler yolundaysa fizyolojik açıdan doğru olan budur :) Sürekli beni bunun için yüreklendirir sen yapamazsan kimse yapamaz falan der sanki ben dişi terminatörüm shshhs Ama kimse yanlış anlamasın sezaryeni de asla eleştirmez, onu tercih edene de saygı duyar, kararı her zaman bana bıraktı. Sadece görüşünün bu olduğunu hissediyorum :)
Ne kadar taban tabana zıt adamlar görüyor musun? Burcu neydi eşinin? Bizimki Başak :)

Ahahaha ay ciddi misin, benim eşim çöp gibi beslenir ben ona göre şahane beslendiğim için çok müdahale etmiyor belki de. Sadece aşırı yediğimde uyarır o da sonrasında mideme çok dokunduğu ve sıkıntıya girdiğim için, gebelik bulantıyla geçince ona da yorum yapamadı. Sen rahatsız olmuyorsan problem yok, dediğim gibi kim olursa olsun bana karışılmasına alerjim var tahammül edemiyorum benim eşim balık burcu, genel olarak yanlış anlaşılıyor bence balık erkeği hiç de öyle aman aman duygusal minnoş değil az önce arkadaşıma eşi müdahale ediyor demiştim ya onun da burcu başak, demek ki böyleler

bizimki de 2 hafta öncesine kadar hep yapışıyordu jdjdjd hatta şaşırttı beni yani hamilelikten gram etkilenmemesi şimdi de doğumdan sonra ne zaman normale dönermişim diye gün sayıyor adamların bebek ikinci planında galiba

Gerçekten ikinci plan onlar için, doğup bağ kurmadan hiçbir şey anlamıyorlar. Bence ilk günlerin curcunasında da bağ kuramıyorlar, özellikle bizimkiler gibi evlenene kadar sıfır sorumluluk almış türk erkekleri için geçerli bu. E çoğumuza doğumdan sonra ya ana ya kv bakıyor, adamlara fırsat da vermiyoruz haliyle

Bende masaj bağımlılığı da var ya temas bağımlısıyımeşime sırtımla oyna elini gezdir diye yalvarıyorum bazen uyumadan önce hep yapmıyor ya da az yapıp bırakıyor çok üzülüyorum saç oynamasına da bağımlıyım

haydaaa biz gündüz yaptık deseydin

babalık izni de çok yetersiz ki 5 gün nedir yapsana en az 1-2 ay

tecrübeli anneler size bir sorum var. Bebeklerin kakalarından ne anlamalıyız . Yani ne gibi bir durumda sorun vardır . Bugün zift gibi kaka yaptı akşam . Mesela bu bi sorun mu ?
Bebeğin kaç günlük ilk günler normal mekonyum o renk olur sonrasını hatırlamıyorum öyle oluyor muydu ama bana normal gibi geldi birde mamayla besleniyorsa koyu oluyor sen yine de bebeğini sıcak tut üşütmesin kendini de

Asıl ben şu an şoklardayım biliyor musun Erkekler mideye, beslenmeye daha bir düşkün seçici sanki. Babam da çok yemek yer tatlıya aşırı düşkündür ama hayatta elinde abur cubur göremezsin mesela. Tüm cipsler, jelibonlar, krakerler vs kokuyordur babama göre de Eşim de ne tatlı düşkünlüğü var ne abur cubur. Öğününde yemek yesin aralarda da meyve, yoğurt, kefir vs. Sigara içmese dünyanın en sağlıklı beslenen insanı falan olma yolunda çaba içindedir Ben hayret ediyorum sen nasıl sigara kullanan bir insan olabilirsin diye. Eğer ben kendim gibi biriyle evlenseydim asıl halim haraptı 7-8 senelik sigara geçmişim onun öncesinde de 4-5 senelik kesintisiz kola geçmişim var sanırım. Lise boyu kolayla beslendim desem yeridir. Allah beni affetsin gerçekten nasıl hor kullandım bedeni. Şurada aydınlanma yaşayalı daha bir iki sene oluyor. Sigarayı da ancak gebelikte bırakabildim. Salak kız kardeşim yapıyor şimdi aynılarını. Full kola içiyor senelerdir ve bence sigara da kullanıyor ama yalan söylüyor. Birebir izimden geliyor yani. Beni sert bir dille uyaran yoktu ama ben onu çok ikaz ettim dinleyen kim. Kısacası eşime minnettar olduğum konu çok özellikle beslenme konusunda Libidosu da az düşük olsun ne yapalım artık
Eşin sana karışacak konu bulamıyordur yavrum çöp gibi beslenen adamın beslenme yorumunu kim ciddiye alır

Tecrübeli anne değildik ama biz de bebeleri b*kuna kadar tanıyabilmek için az çaba göstermedik shhsjsj

Eklentiler

• IMG_5088.png
    519,3 KB · Görüntüleme: 16
benim bu aksam bir garip once kasiklarima vurdu regli agrisi gibi bir saat cekmisimdie gecti derken simdi de asagi oyle vuruyorki kafasiyla sanirim yatar pozisyonda durmama imkan yok merdivende oturuyorum en az boyle aciyor canim. birseyler yapiyor bu aksam bakalim kendini asagi dogru itiyor ama ne su geldi ne cekilmeyecek sanci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…