Benim evimin eşikleri var canım ev geniş olduğu halde malesef alamıyorum. Bu süreçte annem bana yardım edecegiicin annemin evine alicazBen 4-5 senedir kullanıyorum Xiaomi bizimki, moplu olanlardan ama çok eski segment tabi bu artık piyasada olmayabilir bile.
Sık sık kullanınca evin çok kirlenmesini önlüyor bence özellikle sürekli vileda yaptırınca. Bence her evde olmasında yarar var, kolaylık. Müthiş performansı var mı dersen normal süpürgeler gibi tabi değil bence hiçbiri.
Marka model size kalmış ama bence mopsuz alma özellikle bebekten sonra sık sık yer sildirmek çok daha işine gelir.
Evet o zaman mantıklı, bu arada benimki moplu bir kere bile kullanmadım kutusunda duruyor o parçaları. Kablosuz süpürgeye geçtiğimden beri çok az kullanıyorum zatenAnneme alicaz roborock pahali gibi xioami biraz daha uygun canım
Anladim teşekkür ederim kumralEvet o zaman mantıklı, bu arada benimki moplu bir kere bile kullanmadım kutusunda duruyor o parçaları. Kablosuz süpürgeye geçtiğimden beri çok az kullanıyorum zaten
Hassaslar çok ondan sanırım anlamadım dokundum biraz acı biber değmiş gibi yandı geçti sonraTam yanma gibi değilde kramp girer gibi oluyor arada anlık ucunda
Valla ben de dalga geçiyorum da hiç tahrik olmaz, alınmaz ne dersen deEvet çok kasan bir tip olsa ben dinlenip dinlenip dalga geçerdim, iyi böyle ajdkssjsl hamile arkadaşlarımın eşleri kızın yemesine içmesine falan karışıyor abooovv ruhum sıkılıyor ben tokat atarım muhtemelen. Benim eşimin yorum yaptığı tek şey sen deli misin bi insan nasıl normal doğum ister, anestezi al doğur işte 1-2 gün ağrır ben sana bakarım diyorgeçen gün de şey dedi, hamilelik kaç haftaydı 52 mi sjfksksk yok 82 dedim.
Ahahaha ay ciddi misin, benim eşim çöp gibi beslenir ben ona göre şahane beslendiğim için çok müdahale etmiyor belki de. Sadece aşırı yediğimde uyarır o da sonrasında mideme çok dokunduğu ve sıkıntıya girdiğim için, gebelik bulantıyla geçince ona da yorum yapamadı. Sen rahatsız olmuyorsan problem yok, dediğim gibi kim olursa olsun bana karışılmasına alerjim var tahammül edemiyorumValla ben de dalga geçiyorum da hiç tahrik olmaz, alınmaz ne dersen deAhahahhaha bir yıl 52 hafta bilgisi kalmış galiba aklında.
Yediklerine karışmak mı?? Arkadaşı Afrika'ya gitti geçenlerde, oradan cookie, çikolata falan almasını rica ettim çok güzel yapıyorlar diye hatta yalvardım shhs neyse çocuk almış getirmiş ama bizimki eve getirmedi hala iş yerinden, neden? Yemeyeyim diye. İçerisinde palm yağı varmış, yapay tatlandırıcı varmış neler neler bilir.. Ve tabi ki doğum da vajinal olursa iyi olur. İşler yolundaysa fizyolojik açıdan doğru olan budur :) Sürekli beni bunun için yüreklendirir sen yapamazsan kimse yapamaz falan der sanki ben dişi terminatörüm shshhs Ama kimse yanlış anlamasın sezaryeni de asla eleştirmez, onu tercih edene de saygı duyar, kararı her zaman bana bıraktı. Sadece görüşünün bu olduğunu hissediyorum :)
Ne kadar taban tabana zıt adamlar görüyor musun? Burcu neydi eşinin? Bizimki Başak :)
bizimki de 2 hafta öncesine kadar hep yapışıyordu jdjdjd hatta şaşırttı beni yani hamilelikten gram etkilenmemesiBi benim kocam hiç sallamıyor galiba, bir de tüp bebek ulan milletin kocası korkuyor benimki 12.hafta bittiği gün yatak odasının kapısında beni bekliyordu hiç unutmuyorum o anısadece bebek çok aşağıda dediğimde yanaşmıyor. Onun dışında hastalıkta ve sağlıkta her şey mümkün, hamile de seviyormuşum napayım diyor sjcksjsl
UtandımmmSana maşallahtan başka denilecek söz yok
- Uzmanlar asıl şimdi öneriyorlar kocacım
Uzman M minikfilozof
Gerçekten ikinci plan onlar için, doğup bağ kurmadan hiçbir şey anlamıyorlar. Bence ilk günlerin curcunasında da bağ kuramıyorlar, özellikle bizimkiler gibi evlenene kadar sıfır sorumluluk almış türk erkekleri için geçerli bu. E çoğumuza doğumdan sonra ya ana ya kv bakıyor, adamlara fırsat da vermiyoruz haliylebizimki de 2 hafta öncesine kadar hep yapışıyordu jdjdjd hatta şaşırttı beni yani hamilelikten gram etkilenmemesişimdi de doğumdan sonra ne zaman normale dönermişim diye gün sayıyor adamların bebek ikinci planında galiba
Yok kız abartmayın kaç yaş var sanki aramızdaM minikfilozof ’lar küçük ya ondan belki de bizim içimiz geçmiş galiba topyekun shshjsnsbsjsksksk
Bende masaj bağımlılığı da var ya temas bağımlısıyımNedir, kaç kişi ile nasıl yapılır her şeyi unuttuk biz yabizim doktorumuz son ay olmasa daha iyi olur dedi normal doğumda düşünmüyoruz anca maymun gibi birbirimizin saçını sırtını kasıyıp masaj yapıyoruz
benim kv nin ultra zeka dolu demecini vereyim size azcık gülüngenelde bebek gece gelir sancı gece tutar diyo, çünkü gece yapıyomuşuz ya bebeği gününü gece olunca dolduruyormuş cahilliği de geçti artık bizimki geçen üni mezunu görümcem de şey diyo aa saçını mı kestirdin kestirmeyin diyolar ya gebelikte artık sinir olamıyorum valla sadece gülüyorum
babalık izni de çok yetersiz ki 5 gün nedir yapsana en az 1-2 ayGerçekten ikinci plan onlar için, doğup bağ kurmadan hiçbir şey anlamıyorlar. Bence ilk günlerin curcunasında da bağ kuramıyorlar, özellikle bizimkiler gibi evlenene kadar sıfır sorumluluk almış türk erkekleri için geçerli bu. E çoğumuza doğumdan sonra ya ana ya kv bakıyor, adamlara fırsat da vermiyoruz haliyle
Memlekette ne doğru kibabalık izni de çok yetersiz ki 5 gün nedir yapsana en az 1-2 ay
Ahahahhah kaç yaş mı varrrYok kız abartmayın kaç yaş var sanki aramızdakuduruka çıktı adım grupta valla
Bebeğin kaç günlük ilk günler normal mekonyum o renk olur sonrasını hatırlamıyorum öyle oluyor muydu ama bana normal gibi geldi birde mamayla besleniyorsa koyu oluyor sen yine de bebeğini sıcak tut üşütmesin kendini detecrübeli anneler size bir sorum var. Bebeklerin kakalarından ne anlamalıyız . Yani ne gibi bir durumda sorun vardır . Bugün zift gibi kaka yaptı akşam . Mesela bu bi sorun mu ?
Asıl ben şu an şoklardayım biliyor musunAhahaha ay ciddi misin, benim eşim çöp gibi beslenir ben ona göre şahane beslendiğim için çok müdahale etmiyor belki de. Sadece aşırı yediğimde uyarır o da sonrasında mideme çok dokunduğu ve sıkıntıya girdiğim için, gebelik bulantıyla geçince ona da yorum yapamadı. Sen rahatsız olmuyorsan problem yok, dediğim gibi kim olursa olsun bana karışılmasına alerjim var tahammül edemiyorumbenim eşim balık burcu, genel olarak yanlış anlaşılıyor bence balık erkeği hiç de öyle aman aman duygusal minnoş değil az önce arkadaşıma eşi müdahale ediyor demiştim ya onun da burcu başak, demek ki böyleler
Tecrübeli anne değildik ama biz de bebeleri b*kuna kadar tanıyabilmek için az çaba göstermedik shhsjsjtecrübeli anneler size bir sorum var. Bebeklerin kakalarından ne anlamalıyız . Yani ne gibi bir durumda sorun vardır . Bugün zift gibi kaka yaptı akşam . Mesela bu bi sorun mu ?