Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 80 41,5%
  • erkek

OY: 101 52,3%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    193
Aynen normal olacak gibi bekliyorum en azından. Göbeğim ağzımda kanala girmemiş çocuk aralık annelerinden Ocak annelerine kaymasam iyi

Ya ben yapamıyorum evde çekirdek aile dışında biriyle. Acıkmışsındır dese batar. Acıksam yerim. Bir de her işimi kendim görmeyi seviyorum galiba. Sen dur ben yaparım dese bile ne münasebet şeklinde olaya giriyorum bir de bebekle ilgili bir şey söylese lohusalıktan aldığım güce dayanarak boğardım sanırım. sürekli tersledim kadını en sonunda da teşekkür edip 3 evetle uğurladım şimdiden gelmenize gerek yok dedim zaten bu sefer işimi garantiye aldım. Geç gelmeleri iyi senin de psikolojin düzelir. İki hafta da sayılı gün

hamile yogasi ne acidan iyi geldi ben de baslicam ona artik? kacinci haftanda dogurmustun?
esneklik katıyordu ve ağrıları hafifletiyordu. ve o sancıları karşılarken nasıl nefes alacağını bilmek çok önemli. üzerinden 6 yıl geçti tabi hatırlayabildiklerim bunlar :)

inşallah her şey istediğiniz gibi gider. biraz şans biraz hareketleri uygulamak derken güzel bi şekilde normal doğum olur sonuçta “patlamayacağız” yani

Doğuma üç gün kala fotoğraf çekimine gittim bugün fotoğrafçıda eşimin çektikleri kızlar.

Eklentiler

• 368049D6-66A9-462F-8E15-21759ECEE189.jpeg
    42,5 KB · Görüntüleme: 64
  • D638C91B-9198-496A-8597-F4480919B0E5.jpeg
    44,5 KB · Görüntüleme: 63
  • BE9D24A9-4639-4F5B-BDFD-45B624E4591E.jpeg
    56,5 KB · Görüntüleme: 64
Bunu YouTube’da görmüştüm bunun bir de otururken olan versiyonunu görmüştüm düz yastıkla olan alternatifini de göstermişlerdi ama bakalım artık. Zaten zorlanırsam ebeler falan önerirse eşimi anında Ebebek’e gönderir aldırırım ya bu almadıklarımın hepsini

Aynen öyle her şeye ulaşmak çok kolay artık çok şükür ya hiç sıkıntı yapma hayal ettiğinden bile güzel bir doğumun olsun

Yaaa
Ay sen de biraz bizdensin o zaman. Ben de hep diyorum kv’min hiçbir kötülüğünü görmedim en azından bile isteye ama bazen fark etmiyor batacağı varsa batıyor. O saatten sonra da bişey demese bile fark etmiyor varlığı yetiyor kadının Ama bu kendi ailemde de oluyor zaman zaman. Sadece onları çok rahat uyarıyorum söylüyorum diğerlerine o kadar müdahale edemeyince kendimi biraz fazla dolduruyorum. İnşallah 2 haftayı geçmez kalma süreleri. Bebeğin kırkı çıktığında en geç kendi halimize kalalım istiyorum eşim ben ve bebek

Aynen öyle her şeye ulaşmak çok kolay artık çok şükür ya hiç sıkıntı yapma hayal ettiğinden bile güzel bir doğumun olsun
Amin canım çok teşekkür ederim Sen de sağlıkla, kolaylıkla büyüt bebeğini inşallah

esneklik katıyordu ve ağrıları hafifletiyordu. ve o sancıları karşılarken nasıl nefes alacağını bilmek çok önemli. üzerinden 6 yıl geçti tabi hatırlayabildiklerim bunlar :)
nefes egzersizi calisicam ben de yarin tum gunumu buna ayirdim yoga ve nefes egzersizi bir arkadasim daha dedi doguma yardimci oluyor diye.

Çok bilimsel açıklamalar yapmış düdüklü tencere ha bir insanı korkutmak için bile yeterliyken hamile bir kadına düdüklü tencere benzetmesi yapması . Bu adamla yaptığın görüşmenin her anektodunda dehşete düşüyorum sonra bi gülme alıyor beni . Adını söyle de ankaraya gelince yanlışlıkla yolumuz düşmesin

ya vajinal dogumda nefes egzersizleri uygulaniyor mu yoksa cidden sanci girince acidan bagriyormu sadece kadinlar? ben bayilabilirim bile o derece siddetli regli agrisi bile cekmemis bunyem hayal edemiyor

Sadece yatıyorum. Oturuköa bile durunca kasılıyor gibi oluyor. Sadece tuvalet ve yemek ihtiyacı için kalkıyorum. Oturukça durunca akıntım da çok artıyor. Duşu bile korka korka üç günde bir alabiliyorum. Biraz fazla ayakta dursam karnım sanki taş oluyor

Canım aslında benimde öyle. Çatı ağrısı çok çekiyordum ama bebek hafiften çapraz duruyordu başı sağ kasığa doğruydu mesela o zamanlar sağ tarafta baskı hissi oluyordu giyinirken falan o ayağımın üzerinde duramıyordum. Ama Şuan biraz daha aşağıya dönmüş o çatı ağrısı hissi kayboldu. Bacaklarımı bile açamıyordum öyle bir ağrı vardı

Tüm kalbimle kolaylık diliyorum İnşallah gönlünüzden geçen, yavrunuz için doğması uygun zamana sağlıkla, kolaylıkla ulaşırsınız. Ne çok emek gerçekten

Sezaryenden sonraki kontrolde olan bastırmayı diyordum aslında evet o konuda okuduklarımdan korktum biraz Çok sevindim canım iyi geçmesine beni rahatlattın umarım benim de o şekilde geçer
Kafeini çok duydum ya ben kullanacağım onu sanırım. Dondurma diyorlar bir de onun harici kayısı nektarı yaptım ben onlardan götüreceğim bakalım.

Tüm kalbimle kolaylık diliyorum İnşallah gönlünüzden geçen, yavrunuz için doğması uygun zamana sağlıkla, kolaylıkla ulaşırsınız. Ne çok emek gerçekten
Evet gerçekten gebelikten önceki hayatımı özlüyorum. Ev işlerimi yapmayı sevdiğim yemekleri yapmayı market gezisi yapmayı en basidinden. Ama yine fe şükürler olsun insanlar ne tedaviler görüyor benek sahibi olabilmek için bu da geçici bir şey geçer gider unutulur. ileride inşallah kıymet bilirler yaramazlar

Bende bugün konrtole gittim 34+3 gündeyiz. Annemlerin yanindayim diye devlete geldim bir iki seferlik rutin kontroller nasıl olsa diye. Zaten ultrason falan verdikleri de yokkendileri bakıp sisteme yaziyolar ordan 36 36+1 falan gibi şeyler duydum. 36 haftalik çıkıyor heralde anladığım başta bana geç döllenme diye bir hafta ileri aldılar ya belki değildi bende adet tarihini 1 Nisan olarak söylemeye devam ediyorum ne yapayım. Ters gelisli dedi yine sezeryan olacak zaten bı sorun mu dedim yok ama acilman olursa popidan gelmeye çalışır mı öyle bseyler demeye çalıştı anlamadım. Eşim gelip bizi alana kadar dayanalim da bı evime atsaydim kendimi. 2710 çıktı kilosu da eşim niye az diyor gel sen doğur büyüğünü alla alla neyi var bence gayet normal 35 haftalık bebeğe göre

Ve kv dehsetiyle dolu günler geçiriyorum anlamsız bir naz kapris yine benim doğum zamanı geldi benimle yarışmaya başladı. Kızlarına gidip beni laf etmiş olmayan şeyleri. İşte oğluyla onu konuşturmuyomusum da oglu beni aradığında gizli şekilde odada konusuyomusum ay resmen iftiraya uğradım durduk yere. Annemle aynı sokakta oturuyor diye üç güne bir gelip biktirmaya basladi. Üstelik hicbir şekilde de oğluyla konuşurken denk gelmedi kızlarına öyle diyomus neresinden neden uyduruyor bilmiyorum. Bu arada en son geldiğinde hava fırtına yağmur o havada çıkmış boynum tutuldu falan yaptı sonra bir kalp krizi tutuyo numarasıyla fenalaştı ağlamaklı yaptı kendini. Komşumuz vardı yanımızda ona özel bı şekilde yaptı. Bütün amacı buydu yalnız yaşlı başına bir kadin tek yapamıyor tek kalamiyor oğlu baksın modunda dolaşıyorlar şuan fitlemis gorumcemin biri. Bende ertesi gün gorumceler görüntülü aradı. Bütün şeyimi döktüm tamam al yanına bak madem annen için böyle yapamadığını düşünüyorsun al yanına dedim. Çünkü biz Antalyada yaşıyoruz bı görümcem de Antalya da biri İstanbul'da. Kendine yakın oturan bir kızı var. Bütün bu annem kendine bakamiyor lafları ondan çıkıyor. Al evine bak o zaman sende kalsın şu durumda küçük bir çocuğum küçük bir evim ve yeni doğacak bir bebeğimiz var biz ne yapabiliriz var mı bı çözümün dedim. Sustu kaldı sonra da annelerinin benim hakkımda dediklerini hepsi döküldü. Çok ayıp şeyler benim annemin evine geliyor roller yapıyor kızlarını dedikodu yapıyor..kızına da gidiyor benim dedikodumu yapıyor koskoca kadın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…