Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 79 41,4%
  • erkek

OY: 100 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    191
Yaaa sana da hayırlı olsunn Sağlıkla büyüsün minik Hangi tarihte kaç haftalıkken doğum yapmış oldun canım boyu kilosu nasıldı bebişin?? Paylaşmak istersen bunları da tabloya ekliyoruz

O kadar kolaylık ki yatarken bile takıyordum ama elektrikli denedikten sonra farkettim ki çekişi çok düşük . Ama elinde bir tane daha varsa elektrikli . O zaman süper . İşin varken bunu takarsın
Hoolley beee çok şükür boşa aldım sandığım pompam işe yarayacak. Panikten iki pompa aldım, biri elektirikli biri eller serbest, ikisini de döndüre döndüre kullanırım o zaman yes yes yes
Yaarebbbimmm bu nee tatlı bişi böyle sağlıkla büyüsün annesi maşallah maşallah yavruna
Peki memede süt biterse, makine nasıl anlıyor kuzum? Boşa çekmeye devam ediyor mu? Yara oluyor mu?

Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyüsün bebişin

ben sadece yere bacaklari acip comelme ve ordek yuruyusu yapiyorum bir de merdiven inip cikma yapiyorum, diger hareketleri yapamıyorum karnim kocaman engel oluyor. outoffit ve blocked paylasmisti burda video dogumu kolaylastirici hareketler

Hadi yaaa tüh üzücü olmuş bu. Ama bence bu ssvd ile ilgili değil sanki pek. Yani ben hiç doğum yapmadım ama iri bebek, büyük kafa aynı risk bende de var mesela. Doğum nasıl olacak bilmiyorum ama normal başlayıp ani sezaryene de dönebilir. Bebeğe göre doktorun karar versin istersen canım, bu olasılık yüksekse gerçekten acı çekme risk alma boş yere. Ben de öyle yapacağım.

omega için çocuklar için olan kokusuz tabletlerden mi denesen acaba?

36+1'im ve karnım merdivenden çıkarken bacaklarıma değmeye başladı. Hatta dik otururken, göbeğim bacağımın üstüne düşüyor gibi oluyor.

Kiloda formülle hesaplandığından net olmuyor ya bana 3 dedi sonra 2900 dedi şimdi 3 dedi 3 4 hafta içinde oldu hepsi bende korkmuştum 4 olursa napcam diye ideal kilolarda gelsinler inşallah. Birde şey oldu yani ne zaman doğurcam hissi. Sancım falan da hiç çıkmadı bugüne kadar acaba ne zaman doğcak 40ı da geçsin istemem herhalde sıkılır insantabii sağlıkla ne zaman isterse gelsinler

Ben hurma yemeye başladım dün 6 7 tane yedim bide arada aklıma esince squat yapıyorum o kadar şimdilik

yaa ben de oyle anladim bu bebeler 38de falan gelse super olacak 39 da hadi neyse ama zaman gectikce irileseceginden sansimiz dusuyor sanki benim simdiden az iri, babasi iri mi diye sordu gecende ebe yok hic alakasi yok dedim.
bir de ssvdde suni sanci verilmiyor kendi sancimla dogurdum dogurdum. Ben 40. haftama sezaryen talep edicem bu gidisimde o zamana kadar gelmezse zaten sansimi zorlamak istemiyorum.

Ben youtubeda simge dumanın videolarına göre gidiyorum ara ara. Hafta olarak hareketleri sevdiğim haftaları birleştirip yapıyorum genelde
Benim sıralama linklerini paylaşayım:

Ben de o sebepten bu aralar doğurmak istiyorum inan ve sanki bir hafta içinde olacakmış gibi de bir his var içimde Cuma 38 haftalık olacak tahminim 3800-3900 olur o zamana. Daha da geçerse bence ben de doğuramam. Zaten sancı hali cesaretimi de kırıyor şimdiden biraz Büyüdükçe iyice korkabilirim.
Sen bence de al gününü sezaryen olacaksa beklesin 40ı erken gelmek isterse de gelir istediği zaman doğurturlar zaten. Suni sancı ben de müracaat etmeyeceğim sanırım ya kocaman bebeği kendi de gelmezse suni sancıyla doğurmaya çabalamak çok mantıklı gelmiyor ne yalan söyleyeyim. Aslında şu an bana da fikir verdin. Acaba ben de mi cuma sezaryen günü istesem o dursun yani bir kenarda öncesinde gelirse gelsin bebek.

Bende de durum aynı kafamı kurcalıyor bu düşünceler ondan dedim biraz hareket vs yapayim. Heyecandan biraz erken gelsin 40 ı görmiyim diyorum hemde zamanında gelsin diyorum öyle bekliyorum belki de bi sabah uyanırız doğum başlamış net çıkmıyor kilo ama aşağı yukarı 100 gr oynar bence en fazla

Bugün 37+2 kontrol vardı. Geçen hafta bebeğin kafası tam ortada baya aşağıda demişti doktor doğum yakındır demişti. Bu sefer kafa ordan çıkmış yana kaymış. Gelceği yok bunun dedi. Of biraz canım sıkıldı kanala manala gireydi madem girmedi ben niye bu kadar çatı ağrısı çekiyorum. Çatı muayenesi de yaptı yine okey sıkıntı yok modunda gittik tabi açılma falan da yok dedi. Sancılarda toplanmalarda makine 100ü buldu onlara da bişey demedi. O kadar doğuma ihtimal vermiyordu ki nstyi bile çekmesek mi acaba dedi sonra neyse riske atmayalım belki hissetmediğin sancı vardır dedi öyle çektirdi. Ben sanırım artık tüm tuşlara basıcam. Ne kadar spor varsa kanala yönlendiren yapıcam sanırım. Sinir oldum girdiği yerden niye çıkarsın bebe şimdi ilerlemiş olmasını beklerdim.

Ben youtubeda simge dumanın videolarına göre gidiyorum ara ara. Hafta olarak hareketleri sevdiğim haftaları birleştirip yapıyorum genelde
Benim sıralama linklerini paylaşayım:
Buna bugün baktım da tam istediğimi bulamamıştım şimdi sen atmışsın teşekkür ederim

BANA tam böyle olmasa da dün böyle oldu aslında normal de nst ye alırlar direkt gittim bekledim muayene girdim. Baktı herşey yolunda vs benim bebek geçen kanala girmiş diye yüzünü göremedik. Bu sefer gördük ama kanaldan çıkmış mı öyle çıkma ihtimali var mı bilmiyorum demedi doktorum. Neyse işte giderken sordu girdin mi nst ye hayır dedim. Öyle koydular. Ya da unuttular ya gerek görmediler bende bilmiyorum iyi çıkmış nst de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…