Yaaa sana da hayırlı olsunnMerhaba kızlar dogum yapan arkadaşlarımın gözü aydın olsunAllah analı babalı büyütsün dogum yapacak olanlarda yardım etsin Bi avazda kurtarsın bende geçen perşembe günü sezaryanla dogum yaptım kordon bağlamada olunca genel anesteziyle uyuttular ilk iki gün zorlandım sonra daha rahat hareket edebildim
Hoolley beeeO kadar kolaylık ki yatarken bile takıyordum ama elektrikli denedikten sonra farkettim ki çekişi çok düşük . Ama elinde bir tane daha varsa elektrikli . O zaman süper . İşin varken bunu takarsın
Peki memede süt biterse, makine nasıl anlıyor kuzum? Boşa çekmeye devam ediyor mu? Yara oluyor mu?Deliğe meme ucunu sokuyorsun , makineyi sütyen tutuyor kaplı atletler de iş görür . Yarım saat sonra kendiliğinden kapanıyor. Dakika göstergesi çok iyi . Önce masaj modunu açıyorum ben iki dakika sonra yavaş yavaş arttırıyorum. Şarjı da 2 3 saat gidiyor. O da kullanıma göre 6 7 sağım yapar .
Kombinini yesinler yaa maşallah
Hayırlı uğurlu olsun canımMerhaba kızlar dogum yapan arkadaşlarımın gözü aydın olsunAllah analı babalı büyütsün dogum yapacak olanlarda yardım etsin Bi avazda kurtarsın bende geçen perşembe günü sezaryanla dogum yaptım kordon bağlamada olunca genel anesteziyle uyuttular ilk iki gün zorlandım sonra daha rahat hareket edebildim
ben sadece yere bacaklari acip comelme ve ordek yuruyusu yapiyorum bir de merdiven inip cikma yapiyorum, diger hareketleri yapamıyorum karnim kocaman engel oluyor.Normal doğum başlaması için kolay olması için egzersizlere baktım ama doğru düzgün bir video bulamadım. S seydaseydas sen daha ilgiliydin bu konulara araştırma yapıyordun var mı önereceğin video. Sizlerin de varsa link atarsanız sevinirim. Doktorum bol bol yürü dedi bende hep yoğun geçti bu haftalar yapamadım. 40. Haftaya kalmaktan korkuyorum sezeryana kalırım diye.
Hadi yaaa tüh üzücü olmuş bu. Ama bence bu ssvd ile ilgili değil sanki pek. Yani ben hiç doğum yapmadım ama iri bebek, büyük kafa aynı risk bende de var mesela. Doğum nasıl olacak bilmiyorum ama normal başlayıp ani sezaryene de dönebilir. Bebeğe göre doktorun karar versin istersen canım, bu olasılık yüksekse gerçekten acı çekme risk alma boş yere. Ben de öyle yapacağım.bebek kafasi buyudukce hep acil sezaryene alinmislar. basarili gecen de var ama acil sezaryene alinan da cok okuyorum fb de sezaryen sonrasi vajinal dogum irlanda grubu var orda paylasmis herkes deneyimlerini bebek irilestikce cikamamis acil sezaryene girmisler hep o da canimi sikti biraz erken gelse istiyorum o yuzden yoksa dogumhanede cebellesmeye gerek yok bosuna
omega için çocuklar için olan kokusuz tabletlerden mi denesen acaba?Ben de serumluk durumdaydım dün gece, bu eski doktorun verdiği omega 3 perişan ediyor beni gece alıyorum kusmayayım diye afedersin iğrenç bi balık tadı oluyor ağzımda, o da tetikliyor muhtemelen. Şimdiki doktorum başka bir takviye verdi onu deneyeceğim hemen.
Kiloda formülle hesaplandığından net olmuyor ya bana 3 dedi sonra 2900 dedi şimdi 3 dedi 3 4 hafta içinde oldu hepsiBende dün 37+4 kontrole gittim benim bebekte 3.80 kg çıktı. 36+4 de 2950 idi az almış normal de tombul du çok alırdı diye üzüldüm aynı zamanda da sevindimdoktorum kilosu iyi merak etme 4 kg olmasın zaten normal yapamazsın dedi.
Ben hurma yemeye başladım dün 6 7 tane yedim bide arada aklıma esince squat yapıyorum o kadar şimdilikNormal doğum başlaması için kolay olması için egzersizlere baktım ama doğru düzgün bir video bulamadım. S seydaseydas sen daha ilgiliydin bu konulara araştırma yapıyordun var mı önereceğin video. Sizlerin de varsa link atarsanız sevinirim. Doktorum bol bol yürü dedi bende hep yoğun geçti bu haftalar yapamadım. 40. Haftaya kalmaktan korkuyorum sezeryana kalırım diye.
yaa ben de oyle anladim bu bebeler 38de falan gelse super olacak 39 da hadi neyse ama zaman gectikce irileseceginden sansimiz dusuyor sanki benim simdiden az iri, babasi iri mi diye sordu gecende ebe yok hic alakasi yok dedim.Hadi yaaa tüh üzücü olmuş bu. Ama bence bu ssvd ile ilgili değil sanki pek. Yani ben hiç doğum yapmadım ama iri bebek, büyük kafa aynı risk bende de var mesela. Doğum nasıl olacak bilmiyorum ama normal başlayıp ani sezaryene de dönebilir. Bebeğe göre doktorun karar versin istersen canım, bu olasılık yüksekse gerçekten acı çekme risk alma boş yere. Ben de öyle yapacağım.
Ben youtubeda simge dumanın videolarına göre gidiyorum ara ara. Hafta olarak hareketleri sevdiğim haftaları birleştirip yapıyorum geneldeNormal doğum başlaması için kolay olması için egzersizlere baktım ama doğru düzgün bir video bulamadım. S seydaseydas sen daha ilgiliydin bu konulara araştırma yapıyordun var mı önereceğin video. Sizlerin de varsa link atarsanız sevinirim. Doktorum bol bol yürü dedi bende hep yoğun geçti bu haftalar yapamadım. 40. Haftaya kalmaktan korkuyorum sezeryana kalırım diye.
Ben de o sebepten bu aralar doğurmak istiyorum inan ve sanki bir hafta içinde olacakmış gibi de bir his var içimdeyaa ben de oyle anladim bu bebeler 38de falan gelse super olacak 39 da hadi neyse ama zaman gectikce irileseceginden sansimiz dusuyor sanki benim simdiden az iri, babasi iri mi diye sordu gecende ebe yok hic alakasi yok dedim.
bir de ssvdde suni sanci verilmiyor kendi sancimla dogurdum dogurdum. Ben 40. haftama sezaryen talep edicem bu gidisimde o zamana kadar gelmezse zaten sansimi zorlamak istemiyorum.
Merdiveni günde 6 sefer felan çıkıyorum gerisini de yapim o zaman
Bende de durum aynı kafamı kurcalıyor bu düşünceler ondan dedim biraz hareket vs yapayim. Heyecandan biraz erken gelsin 40 ı görmiyim diyorum hemde zamanında gelsin diyorum öyle bekliyorum belki de bi sabah uyanırız doğum başlamışKiloda formülle hesaplandığından net olmuyor ya bana 3 dedi sonra 2900 dedi şimdi 3 dedi 3 4 hafta içinde oldu hepsibende korkmuştum 4 olursa napcam diye ideal kilolarda gelsinler inşallah. Birde şey oldu yani ne zaman doğurcam hissi. Sancım falan da hiç çıkmadı bugüne kadar acaba ne zaman doğcak 40ı da geçsin istemem herhalde sıkılır insan tabii sağlıkla ne zaman isterse gelsinler
Buna bugün baktım da tam istediğimi bulamamıştım şimdi sen atmışsın teşekkür ederimBen youtubeda simge dumanın videolarına göre gidiyorum ara ara. Hafta olarak hareketleri sevdiğim haftaları birleştirip yapıyorum genelde
Benim sıralama linklerini paylaşayım:
Şimdi ben de bi daha baktım kanala yönlendirmeler falan varmış onları da bi toplu inceleyip yaparım sanırımBuna bugün baktım da tam istediğimi bulamamıştım şimdi sen atmışsın teşekkür ederim
BANA tam böyle olmasa da dün böyle oldu aslındaBugün 37+2 kontrol vardı. Geçen hafta bebeğin kafası tam ortada baya aşağıda demişti doktor doğum yakındır demişti. Bu sefer kafa ordan çıkmış yana kaymış. Gelceği yok bunun dedi. Of biraz canım sıkıldı kanala manala gireydi madem girmedi ben niye bu kadar çatı ağrısı çekiyorum. Çatı muayenesi de yaptı yine okey sıkıntı yok modunda gittik tabi açılma falan da yok dedi. Sancılarda toplanmalarda makine 100ü buldu onlara da bişey demedi. O kadar doğuma ihtimal vermiyordu ki nstyi bile çekmesek mi acaba dedi sonra neyse riske atmayalım belki hissetmediğin sancı vardır dedi öyle çektirdi. Ben sanırım artık tüm tuşlara basıcam. Ne kadar spor varsa kanala yönlendiren yapıcam sanırım. Sinir oldum girdiği yerden niye çıkarsın bebe şimdi ilerlemiş olmasını beklerdim.
aşırı iyiymiş ama yaKız yine Avrupalı Avrupalı, Romalı Perihan gibi konuştunBurada yok tabii ki öyle bir şey ama ben de Danimarka'da yaşayan bir influencerda görmüştüm, orada da varmış. Ah Evropa! Ne varsa sende var