• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2024 3.Aşılama

sen nasılsın canım neler yaptın varmı gelişmeler
Ben şimdilik tedavileri bıraktım canım. Beden ve ruhsal olarak dinlenmek istiyorum. Ovulasyon ve kürlerle deneyecem birkaç ay. Olmazsa da artık nasip diyecem. Bir evladım var o yeter. Allah olmayanlara nasip etsin.

tatlım işte doktor ihmali olmuş yoksa sende problem yok bak hamilede kalabiliyorsun ben adete kadar ilişkiye devam etmedim aşılama sonrası o hafta gün aşırı 3 defa daha ilişki oldu sonra bıraktık adete kadar kendini yıpratma o hafta önemli sonrası dinlen agır kaldırma Allahın izniyle olur inşallah
İnşallah canim yaa 😍 hamilesin dua et bana hamilelerin duası kabul olur 🤲

O zaman ne düşünüyorsun canım 3. Aşılamaya kadar yolu var ben bile ümitlendim kesinlikle dene derim
Deneyecem galiba. Hoca hangi tedaviyi uygulanacağını söylemedi carsamba kontrole çağırdı gidince soracam aşılama mı başka birsey mi belli olur haber ederim size de 🥰🤲🤗

Toplamda 5. aşılamam ilk çocuğum 3. aşılama ile olmuştu. Şimdi ikinci çocuk için 2.aşılamamı oldum 6.gündeym. Güzel haberlerini bekliyoruz o halde 😍
Merhaba bisey sormaak istiyorum bilgisi olan varsa lütfen yardimci olsum pkosum var ve horman haplarini 6 ay denedik ama sonuç basarisiz oldu benim problemim adet olamamdi bundan gebede kalamiyodum doktorum aşılama yapicaz dedi iğnelerimi aldirdi adett oldugunda gel dedi ve sağ 21 22 sol ise 18 di kasım 21 de sonra doktor igne yapma letu hap kulan dedi ( yumurta horman hapı ) bidaha gel dedi kasim 27 de yani bugun gittim sağ 22 23 olmuş sol 20 23 olmuş bende heycanladi doktora yazdim direk doktor kotü durum büyümemiş dedi aşılamada daha ne kadar büyümesi lazım bugün bana yumurt ignesini 37,5 dan vuruulmam gerektigini söyledi asıl olmasi gereken bumu yoksa ne kadar büyümesi gerek bbundan sonra doktor nasıl bi yol izler lütfen yardim edin

Merhaba bisey sormaak istiyorum bilgisi olan varsa lütfen yardimci olsum pkosum var ve horman haplarini 6 ay denedik ama sonuç basarisiz oldu benim problemim adet olamamdi bundan gebede kalamiyodum doktorum aşılama yapicaz dedi iğnelerimi aldirdi adett oldugunda gel dedi ve sağ 21 22 sol ise 18 di kasım 21 de sonra doktor igne yapma letu hap kulan dedi ( yumurta horman hapı ) bidaha gel dedi kasim 27 de yani bugun gittim sağ 22 23 olmuş sol 20 23 olmuş bende heycanladi doktora yazdim direk doktor kotü durum büyümemiş dedi aşılamada daha ne kadar büyümesi lazım bugün bana yumurt ignesini 37,5 dan vuruulmam gerektigini söyledi asıl olmasi gereken bumu yoksa ne kadar büyümesi gerek bbundan sonra doktor nasıl bi yol izler lütfen yardim edin
Bence baya büyümüş neden hala hap kullandirtiyor ilaç kullandirtiyor catlatma ignesi yapması gerekirdi

Ay yok ilk defa duydum fazla bile büyümüş benim bildiğim ve bana uygulanan zaman 17 den sonrasında yapıyor çatlatma vurulup 36 saat sonrasında aşılama oluyor o zamana kadar 20 bulur demişti doktor fazla büyümesi bildiğim kadarıyla iyi değil ve seni hala bekletiyor

Bende öyle biliyorum napıcam gerçekten bilmiyorum ignemi cumartesiye kadar vurulup özel bi klinikte yumurtama geri baktiricam acaba pkos olanlara boylemi yapiyolar anlamadim

Bende öyle biliyorum napıcam gerçekten bilmiyorum ignemi cumartesiye kadar vurulup özel bi klinikte yumurtama geri baktiricam acaba pkos olanlara boylemi yapiyolar anlamadim
Bende pcos um ama alakası yok hiç böyle yapılmadı. 18-22 arası olunca catlatma ignesi vurulur ama senin doktorun ne kadar büyütmeyi düşünüyor anlamadım daha büyümesi kistlesmesine neden olur. Çok buyukken iğne vurulmaz demisti doktorum . Kendiliğinden mi catlatacak doktorun anlamadım ki ama saçma geldi bana

Kizlar ben de 19 Kasım'da aşılama oldum daha ilk aşılamam benimde Perşembe 7. Gün kontrolünde bir tane 13 mm vardı Gonal f 50 kullandım . Pazar günü ovitrelle vuruldum salı günü aşılama oldum. Bugün 9. Gün benim 3. Günden sonra komple kasik ağrısı , bıçak saplanır tarzı ağrı vs oluyor adete yoruyorum ben ağrıları vaginal akintimda arttı kesin adet olacağım . 7 . Gün test yapmıştım koca bir negatifti . Böyle belirtileri olup hamile kalan var mı acaba ?

Benim de bugün aşılama günü dahil (18 kasımda yapıldı) 11. günüm test yapmadım ama o kadar yavaş geçiyor ki zaman.. buradaki yorumlarda ilaç vücuttan ancak çıkıyor 14 günde denmiş, 14 gün geçmeden test yapılmaması yazılmış, ben de bekliyorum gelecek salı itibariyle yapabileceğim heralde

Kizlar ben de 19 Kasım'da aşılama oldum daha ilk aşılamam benimde Perşembe 7. Gün kontrolünde bir tane 13 mm vardı Gonal f 50 kullandım . Pazar günü ovitrelle vuruldum salı günü aşılama oldum. Bugün 9. Gün benim 3. Günden sonra komple kasik ağrısı , bıçak saplanır tarzı ağrı vs oluyor adete yoruyorum ben ağrıları vaginal akintimda arttı kesin adet olacağım . 7 . Gün test yapmıştım koca bir negatifti . Böyle belirtileri olup hamile kalan var mı acaba ?
Daha erken 14. Gün test yapman lazım . Ama 11. Gün de yapabilirsin

Benim de bugün aşılama günü dahil (18 kasımda yapıldı) 11. günüm test yapmadım ama o kadar yavaş geçiyor ki zaman.. buradaki yorumlarda ilaç vücuttan ancak çıkıyor 14 günde denmiş, 14 gün geçmeden test yapılmaması yazılmış, ben de bekliyorum gelecek salı itibariyle yapabileceğim heralde
Ben 10. Günden itibaren yaptim hep negatifti 11. Gün belli oluyor genelde ama geç dollenme ihtimalinden dolayı 14. Gün net çıkar deniliyor

Bende pcos um ama alakası yok hiç böyle yapılmadı. 18-22 arası olunca catlatma ignesi vurulur ama senin doktorun ne kadar büyütmeyi düşünüyor anlamadım daha büyümesi kistlesmesine neden olur. Çok buyukken iğne vurulmaz demisti doktorum . Kendiliğinden mi catlatacak doktorun anlamadım ki ama saçma geldi bana
Banada çok sacma geldi pazartesi hastaneye cagiriyo tabi bu siradada belki catlar yunurtam diye gün aşırı ilişkiye giriyorum

Banada çok sacma geldi pazartesi hastaneye cagiriyo tabi bu siradada belki catlar yunurtam diye gün aşırı ilişkiye giriyorum
Doktorunu degisebilirsin bence . Gün aşırı ilişkiye devam et . İnşallah tutar Rabbim kolaylıkla nasip etsin 🤲🤗

Yanıtınız için teşekkür ederim, Pazartesi 14. gün tam 2 hafta oluyor, Pazartesi dayanabilirsem beklicem bakalım
Evde Gebelik testi yapıp bakabilirsin istersen . Hakkında hayırlısı olsun inşallah hamilesindir 🤲🤗

Kızlar aşılama günü progesteron değerlerimize neden bakılıyor .? Bilenler var mı
Aşılama günü progestan bakmadı doktorum ama sanirim mantığı şu yeteri kadar kalın mi rahim o yüzden bakiyorlardir ona göre progestan baslatiyorlar galiba

Aşılama günü progestan bakmadı doktorum ama sanirim mantığı şu yeteri kadar kalın mi rahim o yüzden bakiyorlardir ona göre progestan baslatiyorlar galiba
Bilmiyorum canım olabilir mantıklı. Bana da yumurta çatladıktan sonra sarı cisim oluşuyomş oda progesteron hormonunu yükseltiyomuş . Yani çatlama belirtisi mi diye düşündüm araştırırken gördüm

Back