Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 79 41,4%
  • erkek

OY: 100 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    191
Duruma göre karar verelim o zaman ilerleyen zamanda di mi
Ya ben hep sağdığım için kablolu makine beni çok yordu . Boyun fıtığı olacam sandım bi de çok ergonomik değil bence dik oturduğunda biberona süt düşmüyor . Hafif eğik durman lazım 15 dk 15 dk sağıyorsun arada bi 5 dk da oynuyor derken uzun bir zaman diliminde fişin önünde kalıyorsun . Hele o sezaryenli halimle çok zorladı beni . Bebebao alacaktım ama mochi çıkartmış 16 kademeli, 4 tane de modu var . Daha pahalı ama ben memnun kaldım . Senin bebeğin inşallah yanında olacak , bi iki kişiden daha kullanıcı yorumu al ona göre karar verebilirsin . Ama benim de yorumum böyle :)

Ben sanki kasılı kalmış gibiyim öyle zorlanıyorum ki bugün karnım taş gibi sert bebek de hareketli devamlı sancı da var ufff cumayı nasıl beklicem bilmiyorum.
Nasıl hikayeler peki? Pozitif mi genelde yoksa seni korkutuyor mu? Bence iyi olur 40. hafta için randevu alıp o şekilde beklemek

Aaa çok detaylı açıklamışsın canım teşekkür ederim Hastaneye üçlü priz falan da götüreceğim zaten hem şarj için hem bu cihaz için gerekir diye evde de devamlı yanımda yöremde bulundururum. Eğik durmak zorunda olmak üzücüymüş peki onun mekanizmalı nasıl çalışıyor? Eller serbest olanın. Nasıl düşmüyor ve vakumlama yapıyor?

sabır çok zor canım bizim durumlarda, hem de çok.

ben rahim ağzı kısalığı belası yüzünden erken gelmesin de ne ağrı olursa çekerim modundayım ama mesela 38. haftadan 39’a kalırsa o 1 haftayı nasıl geçireceğim diye gözümde şimdiden büyüyor.

azıcık gaz, hafif eğilme vs vs. her şeye artık büyük tepkiler veriyor vücudumuz maalesef. hem fiziksel hem psikolojik en zor haftalardayız. bir yandan da doğum nasıl olacak, bebeğe iyi bakabilecek miyim stresi; hepsi üst üste…

Yaaa bölümden yana çok şanslıymışsınız Aslında bir müddet kalsak kısa sürede ikimiz de iyi bir seviyeye geliriz diye düşünüyorum ama o süreç biraz yıpratıcı olabilir.
Bakalım bizde olaylar nasıl gelişecek ilerleyen yıllarda. Bazen de bir şey oluyor bir cesaret kalkıp gidiyorsun yani. Zaten reddedemeyeceğimiz bir teklif yapılırsa naz yapmayız sanırım. Şu ana kadarki teklifler çok cezbedici değildi

Bende dün 37+4 kontrole gittim benim bebekte 3.80 kg çıktı. 36+4 de 2950 idi az almış normal de tombul du çok alırdı diye üzüldüm aynı zamanda da sevindim doktorum kilosu iyi merak etme 4 kg olmasın zaten normal yapamazsın dedi.

evi bulmuştuk, planlamıştık, o hafta acil serklaja aldı doktorum beni.
süreç boyu neredeyse hiçbir şeye elimi süremedim. evden eve nakliyat büyük şeyleri halletti, kalanı da eşim.

bir süre prenseslik hakkını kullanacaksın canım bebeğinle. hele biraz da aileden yardım alabilirsen, çok da dert etme. 1 hafta zor, o kadar. insanın gözünde çok büyüyor, bilmiyorum ama yapılamayacak bir şey değil.

Merhaba kızlar dogum yapan arkadaşlarımın gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütsün dogum yapacak olanlarda yardım etsin Bi avazda kurtarsın bende geçen perşembe günü sezaryanla dogum yaptım kordon bağlamada olunca genel anesteziyle uyuttular ilk iki gün zorlandım sonra daha rahat hareket edebildim

Deliğe meme ucunu sokuyorsun , makineyi sütyen tutuyor kaplı atletler de iş görür . Yarım saat sonra kendiliğinden kapanıyor. Dakika göstergesi çok iyi . Önce masaj modunu açıyorum ben iki dakika sonra yavaş yavaş arttırıyorum. Şarjı da 2 3 saat gidiyor. O da kullanıma göre 6 7 sağım yapar .

Normal doğum başlaması için kolay olması için egzersizlere baktım ama doğru düzgün bir video bulamadım. S seydaseydas sen daha ilgiliydin bu konulara araştırma yapıyordun var mı önereceğin video. Sizlerin de varsa link atarsanız sevinirim. Doktorum bol bol yürü dedi bende hep yoğun geçti bu haftalar yapamadım. 40. Haftaya kalmaktan korkuyorum sezeryana kalırım diye.

Ay bu da çok pratikmiş. Kesinlikle düşünülecek doğum sonrası seyrine bakıp sürecin

ben akşamları çok zor yemeye başladım:/ dün hatta, yemesem nolur acaba diye düşünürken buldum kendimi

son ay olabiliyormuş ve kilo da verenler varmış. ama bebek yine alacağını alıyor diyorlar. çok da endişe etme.

Benim pilates eğitmeninin instagram sayfasına bakabilirsin canım ara ara buradan da paylaşmıştım Melike Yoga yazarsan çıkar. Orada epey bir içerik var.

bebek kafasi buyudukce hep acil sezaryene alinmislar. basarili gecen de var ama acil sezaryene alinan da cok okuyorum fb de sezaryen sonrasi vajinal dogum irlanda grubu var orda paylasmis herkes deneyimlerini bebek irilestikce cikamamis acil sezaryene girmisler hep o da canimi sikti biraz erken gelse istiyorum o yuzden yoksa dogumhanede cebellesmeye gerek yok bosuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…