Ya ben hep sağdığım için kablolu makine beni çok yordu . Boyun fıtığı olacam sandım bi de çok ergonomik değil bence dik oturduğunda biberona süt düşmüyor . Hafif eğik durman lazım 15 dk 15 dk sağıyorsun arada bi 5 dk da oynuyor derken uzun bir zaman diliminde fişin önünde kalıyorsun . Hele o sezaryenli halimle çok zorladı beni . Bebebao alacaktım ama mochi çıkartmış 16 kademeli, 4 tane de modu var . Daha pahalı ama ben memnun kaldım . Senin bebeğin inşallah yanında olacak , bi iki kişiden daha kullanıcı yorumu al ona göre karar verebilirsin . Ama benim de yorumum böyle :)Duruma göre karar verelim o zaman ilerleyen zamanda di mi
Ben sanki kasılı kalmış gibiyim öyle zorlanıyorum ki bugün karnım taş gibi sert bebek de hareketli devamlı sancı da var ufff cumayı nasıl beklicem bilmiyorum.hic kalmadi sanci sabah iyi uyandim hicbirsey yok su an. ya ben surekli sezaryen sonrası vajinal dogum hikayeleri okuyorum kafam karısıp duruyor. yarin kontrolum var 40. haftama sezaryen gunu alicam sonraya kalsin istemiyorum ama oncesinde vajinal doguma acigim tamamen. dunki sancidan eser yok
Aaa çok detaylı açıklamışsın canım teşekkür ederimYa ben hep sağdığım için kablolu makine beni çok yordu . Boyun fıtığı olacam sandım bi de çok ergonomik değil bence dik oturduğunda biberona süt düşmüyor . Hafif eğik durman lazım 15 dk 15 dk sağıyorsun arada bi 5 dk da oynuyor derken uzun bir zaman diliminde fişin önünde kalıyorsun . Hele o sezaryenli halimle çok zorladı beni . Bebebao alacaktım ama mochi çıkartmış 16 kademeli, 4 tane de modu var . Daha pahalı ama ben memnun kaldım . Senin bebeğin inşallah yanında olacak , bi iki kişiden daha kullanıcı yorumu al ona göre karar verebilirsin . Ama benim de yorumum böyle :)
Kaçıncı haftadasınKontrolden çıktım bende daha kanala girmemiş hatta benim zaten aralık sonu gözüküyordu daha da uzayabilir belki 2025 bebeği olacak halbuki yakın da doğuracakmışım gibi geliyordu
sabır çok zor canım bizim durumlarda, hem de çok.benim sabrim mi az dayanikliligim mi bilmem cok canimi sikiyor sen de oyle oluyormusun? saatlerdir midemde inci bir sizi sanki tuvaletim varmis gibi his gidiyorum yok, gaz varmis gibi hafif agri zar zor gaz ciksa az rahatliyorum. bir tuhaf, ne agrilari anlayamiyorim bunlar
Ayy çok duygulandım maşallah minicik küçücük. Grupta doğuranlar var ama böyle insan resim olarak görünce tuhaf oluyor yakında bizde de aynısı olacak
yaşı var mı biraz?Ya öyleymiş, eğitim sistemleri zaten bizden muhakkak iyidir diye düşünüyorumama tüp bebek olunca doktorum titizlendi, kendisini bırakacağımı öğrenince de gıcık oldu muhtemelen
Yaaa bölümden yana çok şanslıymışsınızaman hayatta kisa en guzel sekilde en mutlu oldugun sekilde gecirmek lazim. nerede mutluysan birazda. bizim boyle gelisti olaylar sonra alistim ve sevdim. Yılda 2 kez de gidiyorum ziyaret etmeye ailemi, sımdı de annem geliyor her sene çağırıcam sağlıklı oldukça. Zaten Turkiyede de yaşasam bu kadar gorurdum onlar Giresunda yasıyor.
Evet dil en buyuk engel, ben de esimde Tr de Ingilizce ogretmeniydik zor olmadi dil konusu ama seni anliyorum en onemli unsur dil bilmek ve akici konusmak
Bende dün 37+4 kontrole gittim benim bebekte 3.80 kg çıktı. 36+4 de 2950 idi az almış normal de tombul du çok alırdı diye üzüldüm aynı zamanda da sevindimŞimdi çıktım kontrolden nst normal sancı falan yok37+2yim artık bir yandan gelsin de istiyorum bebek. 3 kg’mış geçen hafta 2900 demişti. Karın ve bacak 37 kafa 37+3 çıktı bugün normal dedi. Haftaya tekrar bakalım
evi bulmuştuk, planlamıştık, o hafta acil serklaja aldı doktorum beni.Ay ay ay bu durum daha zorluymuş canım ne yalan söyleyeyim. Bir de o taşınma zorluğuna katlanıp taşınacak olmak falan.. Allah sizin de yardımcınız olsunHallolur inşallah hallolmasına bizimki de ama biz ne oluruz o arada dur bakalım
Deliğe meme ucunu sokuyorsun , makineyi sütyen tutuyor kaplı atletler de iş görür . Yarım saat sonra kendiliğinden kapanıyor. Dakika göstergesi çok iyi . Önce masaj modunu açıyorum ben iki dakika sonra yavaş yavaş arttırıyorum. Şarjı da 2 3 saat gidiyor. O da kullanıma göre 6 7 sağım yapar .Aaa çok detaylı açıklamışsın canım teşekkür ederimHastaneye üçlü priz falan da götüreceğim zaten hem şarj için hem bu cihaz için gerekir diye evde de devamlı yanımda yöremde bulundururum. Eğik durmak zorunda olmak üzücüymüş peki onun mekanizmalı nasıl çalışıyor? Eller serbest olanın. Nasıl düşmüyor ve vakumlama yapıyor?
Anamm hele tipine masalllah
Benımkı de bu tarz çok tatlıs yaDaha elime ulaşmadı canım gelince atarım
Ay bu da çok pratikmiş. Kesinlikle düşünülecek doğum sonrası seyrine bakıp sürecinDeliğe meme ucunu sokuyorsun , makineyi sütyen tutuyor kaplı atletler de iş görür . Yarım saat sonra kendiliğinden kapanıyor. Dakika göstergesi çok iyi . Önce masaj modunu açıyorum ben iki dakika sonra yavaş yavaş arttırıyorum. Şarjı da 2 3 saat gidiyor. O da kullanıma göre 6 7 sağım yapar .
ben akşamları çok zor yemeye başladım:/ dün hatta, yemesem nolur acaba diye düşünürken buldum kendimiBu iştahsızlıktan tükendim yeminle ya, akşamları bi lokma yiyorum gece kusuyorum bu saat oldu her yemek midemi bulandırıyor. Endişeleniyorum bebek açtır sıkıntıya girer diye. Var mı çok az yiyen/iştahsız olan analar?
Benim pilates eğitmeninin instagram sayfasına bakabilirsin canım ara ara buradan da paylaşmıştım Melike Yoga yazarsan çıkar. Orada epey bir içerik var.Normal doğum başlaması için kolay olması için egzersizlere baktım ama doğru düzgün bir video bulamadım. S seydaseydas sen daha ilgiliydin bu konulara araştırma yapıyordun var mı önereceğin video. Sizlerin de varsa link atarsanız sevinirim. Doktorum bol bol yürü dedi bende hep yoğun geçti bu haftalar yapamadım. 40. Haftaya kalmaktan korkuyorum sezeryana kalırım diye.
bebek kafasi buyudukce hep acil sezaryene alinmislar. basarili gecen de var ama acil sezaryene alinan da cok okuyorum fb de sezaryen sonrasi vajinal dogum irlanda grubu var orda paylasmis herkes deneyimlerini bebek irilestikce cikamamis acil sezaryene girmisler hep o da canimi sikti biraz erken gelse istiyorum o yuzden yoksa dogumhanede cebellesmeye gerek yok bosunaBen sanki kasılı kalmış gibiyim öyle zorlanıyorum ki bugün karnım taş gibi sert bebek de hareketli devamlı sancı da var ufff cumayı nasıl beklicem bilmiyorum.
Nasıl hikayeler peki? Pozitif mi genelde yoksa seni korkutuyor mu? Bence iyi olur 40. hafta için randevu alıp o şekilde beklemek