- 30 Aralık 2009
- 4.221
- 16.145
Oooo kiyamisu aşkım benim çok yorma kendiniSelam beybiler burda saat 10.30 çay içiceö şimdi sersem gibiyim rejim yordu beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo kiyamisu aşkım benim çok yorma kendiniSelam beybiler burda saat 10.30 çay içiceö şimdi sersem gibiyim rejim yordu beni
neresiki orası?Selam beybiler burda saat 10.30 çay içiceö şimdi sersem gibiyim rejim yordu beni
Fransaneresiki orası?
Köftesini yeseydin bariİşyeri bana kazık attı resmen. Hamburger mi çıkarılır ya. Neyse dün akşam baktım bana göre bir şey yok. Yulaf lapası yaptım yanıma aldım sabah.
Sabah yarım litre su.
12.00
Muzlu cevizli fıstık ezmeli yulaf lapası
Yanına şekersiz çay
Köfte köfte gibi değilki bebişim lastik gibi bir şey asbhshsKöftesini yeseydin bari
yaaaa bifün inşallah banada kısmet olur gelmek. tabi gezmek içinFransa
amaaaan boşver o zaman boşuna kalori değmezKöfte köfte gibi değilki bebişim lastik gibi bir şey asbhshs
Bence de. Hem midemi rahatsız ediyoramaaaan boşver o zaman boşuna kalori değmez
Ay valla karda yağıyor halbuki hava yumuşar derler dondum. Ahseni indirdim aşağıya oynasın biraz hiç görmedi çocuk diye kulaklarım yüzlerim donduBu ne soğuk sweet
Çok geçmiş olsunHerkese selamlar bugün yatak döşek hastayım yutkunmak eziyet. Kahvaltıda 2 yumurta 2 minik sucuk ve sosis bide çeyrek ufak bir parça simit yedim. Su falan şuan içemiyorum. Bir yattım yeni uyandım. Ateşim var.
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Geçmiş olsun dikkat et kendine c vitamini falan al bol bolHerkese selamlar bugün yatak döşek hastayım yutkunmak eziyet. Kahvaltıda 2 yumurta 2 minik sucuk ve sosis bide çeyrek ufak bir parça simit yedim. Su falan şuan içemiyorum. Bir yattım yeni uyandım. Ateşim var.
Teşekkür ederim. Boğazımda acıyo ama iki bacağım bacak arkalarım çok feci ağrı yapıyor zonkluyor sürekli yatmak istiyorumGeçmiş olsun dikkat et kendine c vitamini falan al bol bol