- 8 Nisan 2017
- 56.778
- 297.301
Katilsam bir dert katilmasam ayrı dert perşembe öğlen misafirim var en hafif ne yapabilirim onu düşünüyorum ilk defa gelecekler birdeİşte yeme içme kesildi içiyoruz bişeyler sen naptın katılıyor musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katilsam bir dert katilmasam ayrı dert perşembe öğlen misafirim var en hafif ne yapabilirim onu düşünüyorum ilk defa gelecekler birdeİşte yeme içme kesildi içiyoruz bişeyler sen naptın katılıyor musun
Katil yaa gel işte. Kek, börek ya da poğaça, tuzlu kurabiye, bide meze salata tarzı tamamKatilsam bir dert katilmasam ayrı dert perşembe öğlen misafirim var en hafif ne yapabilirim onu düşünüyorum ilk defa gelecekler birde
Bakalım uapacagiz birseyler herifi nereye göndereyim onu dusunuyorm kış günü kötü yola düşürmezler inşallahKatil yaa gel işte. Kek, börek ya da poğaça, tuzlu kurabiye, bide meze salata tarzı tamam
Anaaa senin herif emekli demi ahahhaha o var bide yakınlarda dolan deBakalım uapacagiz birseyler herifi nereye göndereyim onu dusunuyorm kış günü kötü yola düşürmezler inşallah
Başıma iş açtı keşke otur rahat et dinlen falan demeyeydimAnaaa senin herif emekli demi ahahhaha o var bide yakınlarda dolan de
Zayıflıyoruz gelNapiyorsunuz gençler.
Cemoos la ben kilo aldım yaaaaZayıflıyoruz gel
Tencerem senin kahvaltılar maşallah çeşit çeşit almaman mümkün müydü senceCemoos la ben kilo aldım yaaaa
Bugün dedik artık bana kalorili şeyler yaptırmayın balığı bilem fırına vereceğim artık dedm perşembe misafir kabul ettimTencerem senin kahvaltılar maşallah çeşit çeşit almaman mümkün müydü sence
Misafirlerle az yersin hafif şeyler de yaparsın. Takıl bize hayatını yaşaBugün dedik artık bana kalorili şeyler yaptırmayın balığı bilem fırına vereceğim artık dedm perşembe misafir kabul ettim
Tamam bakalım sizinle yuvarlanmaya başlayayımMisafirlerle az yersin hafif şeyler de yaparsın. Takıl bize hayatını yaşa
Bugün sabah kardeslerimle olan gruba attım onu kabul ediyorsanız onu atayım yüreğiniz dayanırsaMinik yarın tartı at sabah erkenden bekliyorum bı gün misafir ağırlamaktan bişey olmaz ev sahibi zaten az yer agzggzhxhx
Yarın çıplak tartil belki gram falan fark eder kizimmmmBugün sabah kardeslerimle olan gruba attım onu kabul ediyorsanız onu atayım yüreğiniz dayanırsa
Çıplak olmaz adam evdeYarın çıplak tartil belki gram falan fark eder kizimmmm
Daha iyi değil mi hazır soyunmusken kalori yakarsınÇıplak olmaz adam evde
Biz diyete niyet ederken o niyeti bozmasın.Daha iyi değil mi hazır soyunmusken kalori yakarsın
Bozsun artık yeterBiz diyete niyet ederken o niyeti bozmasın.
Ahahahah bu sefer vercezCemoos la ben kilo aldım yaaaa