Sadece tahmin ediyorum çünkü hareket etmek bile bu kadar sancı ve ağrı yapıyorsa yürüyüş biraz hızlandırır belki yani Ben kendimden biliyorum çünkü biraz iş yaptığım zaman çok kötü oluyorum Yürüsem herhalde eve zor dönerim hareket edemem orada kalırım diye hep düşünüyorum zaten bol bol yürüyün deniyor hareket hareketsizlikten her zaman iyidir Tabii hava soğuk grip olmayalım daAyyyy öyle mi diyorsun kızEvde gerçekten biraz fazla ayakta kalsam adet sancılar basıyor hemen beni de. Bugün bir yemek yaptım alt tarafı onda bile zor dayandım. Yürüyüş cidden tetikler mi ki
Ben de bitirince bundan alayım o zaman napsam diye düşünüyordum7.aya kadar bunu veriyormuş sonra diğerini kullandırıyormuş canım. Emzirmeye hazırlık dedi, doğumdan sonra da 3 ay kullanacakmışım.
Evet acıbademdekinde kuzenim yeni doğum yaptı onun da bebek iriydi ama normal doğurdu aralık annesi olmamız sebebiyle sigorta limitim düşük kaldı hastane zamlarından sonra yetmedi benim. Diğer doktor da Pendik Medipolde zaten orası da bana çok uzaktı doktor izne ayrılacaktı bu ay… ikiside içimde kaldı. Doktorların İnstagram paylaşımlarına baktıkça hüzünleniyorum çok güzel doğumlar gerçekleştiriyorlar.. Şuanki doktorumdan da memnunum ama sezeryan olacağım kesinleşti artık bebeğin kafası büyük olduğu için ister istemez hala sorguluyorum.Benim doktorum da ssvd yapıyor, acıbademdeki değil ama :) o doktoru biliyorum çok iyiymiş
yaa benim de oyle ayakta fazla kalsam ya da bilg basinda uzun otursam hemen basliyorEvet gündüz fırsat bulamıyorum bende pek ama bi kaç yürüyüş işimizi çözecek gibiçünkü evde biraz iş yapsam başlıyor sancı hareketler felan. Demek yürüsem başlar doğum
Işte ben de hep böyle oluyor acaba Yürüsem herhalde yolda doğururum diye düşünüyorum hep yani Bir kereden olmasa da bir haftalık bir yürüyüş çok hızlandırır benceyaa benim de oyle ayakta fazla kalsam ya da bilg basinda uzun otursam hemen
kacinci haftandasin? artik 37den sonra buyuk sorun olmaz sanırım rahim kısalıgısabır çok zor canım bizim durumlarda, hem de çok.
ben rahim ağzı kısalığı belası yüzünden erken gelmesin de ne ağrı olursa çekerim modundayım ama mesela 38. haftadan 39’a kalırsa o 1 haftayı nasıl geçireceğim diye gözümde şimdiden büyüyor.
azıcık gaz, hafif eğilme vs vs. her şeye artık büyük tepkiler veriyor vücudumuz maalesef. hem fiziksel hem psikolojik en zor haftalardayız. bir yandan da doğum nasıl olacak, bebeğe iyi bakabilecek miyim stresi; hepsi üst üste…
Kesinlikle ihtiyaca göre hareket etmek en iyisi canımAnladım canım. Bende bir tane tekli elektrikli var ilave olarak eller serbest olandan da alsam mı diyordum da doğumdan sonra da karar verilebilir
iyi birsey mi bilmiyorum ki bu gaz verme işi evet bati avrupa ulkelerinde yaygınmıs gülme gazı noluyor gülesimiz mi geliyor yoksa rahatlık mı veriyor çözemedim tam. suni sanci yerine veriyorlarmis, kafayi guzellestiriyor sanirimKız yine Avrupalı Avrupalı, Romalı Perihan gibi konuştunBurada yok tabii ki öyle bir şey ama ben de Danimarka'da yaşayan bir influencerda görmüştüm, orada da varmış. Ah Evropa! Ne varsa sende var
Kesinlikle pompa konusunda en iyisini yapmışsın canım tak ikisini de aynı anda misHoolley beeeçok şükür boşa aldım sandığım pompam işe yarayacak. Panikten iki pompa aldım, biri elektirikli biri eller serbest, ikisini de döndüre döndüre kullanırım o zaman yes yes yes
Yaarebbbimmm bu nee tatlı bişi böyle sağlıkla büyüsün annesi maşallah maşallah yavruna
Peki memede süt biterse, makine nasıl anlıyor kuzum? Boşa çekmeye devam ediyor mu? Yara oluyor mu?
masallah, darisi basimiza. bekliyoruz heyecanla biz de
Allahımmmmm maşallahhhhhBuda bizim ilk günümüz du kalp kardeşliği
Rabbim sağlıkla kavuştursunmasallah, darisi basimiza. bekliyoruz heyecanla biz de
Anladım canım ay inşallah hiç gerek kalmaz yaahic bilmiyorum belki acil sezaryen diyedir diger turlu spinal de bekliyorsun uyusmayi sana soruyor aneztezi uzmani birsey hissediyormusun falan diye daha yavastan aliyorlar. diger turlu belki bebek kanalda sıkısıyor ya da kalp ritmini dusuyor tam bilmiyorjn hizlica sezaryene aliyorlar. Normalde burda da uyutulmuyor spinal oluyorsun. Acil sezaryeni pek istemiyor hastane ben de cok istemiyorum ama bakalım nasıl gelişirse dogum
Yaaa kanımı kaynatıyor bu minik kızlarrrBuda bizim ilk günümüz du kalp kardeşliği
İyi bir şey bence, benim izlediğim videoda kadın sancı sırasında kahkaha ata ata gülüyorduiyi birsey mi bilmiyorum ki bu gaz verme işi evet bati avrupa ulkelerinde yaygınmıs gülme gazı noluyor gülesimiz mi geliyor yoksa rahatlık mı veriyor çözemedim tam. suni sanci yerine veriyorlarmis, kafayi guzellestiriyor sanirimOyleyse tam ihtiyacim olan sey
36+1 bugün. 2 hafta daha gelmese çok rahatlayacağımkacinci haftandasin? artik 37den sonra buyuk sorun olmaz sanırım rahim kısalıgı
Ay bilemedim yaa kimi de yazmış başlayacak doğum başlar başlamayacak doğuma bir şey yapamazsınız falan. Yaptığımız her şey sadece doğum kendiliğinden başlarsa işe yarıyor galibaSadece tahmin ediyorum çünkü hareket etmek bile bu kadar sancı ve ağrı yapıyorsa yürüyüş biraz hızlandırır belki yani Ben kendimden biliyorum çünkü biraz iş yaptığım zaman çok kötü oluyorum Yürüsem herhalde eve zor dönerim hareket edemem orada kalırım diye hep düşünüyorum zaten bol bol yürüyün deniyor hareket hareketsizlikten her zaman iyidir Tabii hava soğuk grip olmayalım da
Ama en azından kolay olmasını sağlıyor. Doktorlar boş yere demiyor bol bol yürüyün diye. Demek hareket ettikçe esniyor kemikler gevşiyor yoksa ilk hali gibi dar olsa zorlanırız demek doğum da. Bence de kendi ne zaman başlayacaksa olur ama çok Yardımcı olacağını düşünüyorumAy bilemedim yaa kimi de yazmış başlayacak doğum başlar başlamayacak doğuma bir şey yapamazsınız falan. Yaptığımız her şey sadece doğum kendiliğinden başlarsa işe yarıyor galiba
Teşekkür ederim canım. Hepimiz sağlıkla büyütelim evlatlarımızıMaşallahsağlıkla büyüt canım, kilosu-boyu ultrason ölçümleri ile uyumlu muydu ben merak ediyorum yanılma paylarını sütün de en kısa zamanda gelir tosbiği beslersin yerim ya hevesleniyorum valla