Bildiğiniz tüm diyetleri unutun 💃

ben bugün ilk öğünü saat 13.00 da yaptım

kıymalı patlıcan yemeği
1 kaşık pilav
1 ayran

yarından itibaren artık düzenli tam gün menüsü koyarız
Kaçmak yok prenses hergun bekliyorum bak yarın başlıyoruz 😑
Bende 13:30 yaptım kahvaltı
Ya ben akşamları ayarlayamiyorum geç yiyoruz o zaman fazla yiyoruz bakalım duzeltmem lazım benim de

13:30 kahvaltı
Yarım simit
Çay
Biraz peynir
Yarım yumurta

Az sonra sütlü filtre kahve icicem

Akşam disaridayiz ama en hafif ne varsa onu yarim
Cemoss kahvaltının yanına bol maydonoz ye limon sık üzerine birde güzel yağ yakımı oluyor.
Lor peyniri çok tüketmiştim bende hemde yağsız olanından.

Cemoss kahvaltının yanına bol maydonoz ye limon sık üzerine birde güzel yağ yakımı oluyor.
Lor peyniri çok tüketmiştim bende hemde yağsız olanından.
Abla akşam salatada bol maydanoz limon yapıyorum birde geceleri bitki çayı içiyorum da kahvaltı da yiyemiyorum ya alışkanlık haline getireyim.
Bir de peynir kültürüm hiç yok sadece birl markanin beyaz peyniri o kadar kaşar ıvır zıvır hiç yemiyorum 🥺

Kaçmak yok prenses hergun bekliyorum bak yarın başlıyoruz 😑
Bende 13:30 yaptım kahvaltı
Ya ben akşamları ayarlayamiyorum geç yiyoruz o zaman fazla yiyoruz bakalım duzeltmem lazım benim de
Yok kaçamam zayıflamam gerek :rolleyes:
bende akşamları geç yemekten müzdaribim o yüzden güne ne kadar geç başlarsam o kadar iyi diyorum. çünkü akşamları 21:00 dan önce kapatamıyorum :KK43:

Geçmiş olsun canım
Ya ben kovid olduğumda bacağım böyle olmuştu aman dikkat et c vitami al yat uzat ayaklarini
Teşekkür ederim Cemoos Cemoos ilk kızım öksürmeye başladı arkasından babası kötü oldu onlar tam iyileşmeye yaklaştı ben hasta oldum birazdan acile gideceğiz duramıyorum ağrıdan

Abla akşam salatada bol maydanoz limon yapıyorum birde geceleri bitki çayı içiyorum da kahvaltı da yiyemiyorum ya alışkanlık haline getireyim.
Bir de peynir kültürüm hiç yok sadece birl markanin beyaz peyniri o kadar kaşar ıvır zıvır hiç yemiyorum 🥺
Kahvaltıda güzel oluyor maydonoz yanına roka dereotuda yiyebilirsin,
Peyniri ihmal etme sakın kalsiyum çünkü onlar mutlaka yemen lazım.

71 mişim😥Bayılıyordum az daha bir gelip tutaydın😂 accessdenied accessdenied
Neyse vercez ama benim bayağı bir vermem lazım.
Regl olmama 2-3 gün var kızlar. Onun da etkisi vardır dimi? Bari 69 olaydım yaw🥺
Ödemdir kız o, gaz da olabilir 😑 tartı bi yeni ya onun da adaptasyon süreci var, o da alışıp daha insaflı yaklaşıcak, zamana ihtiyacı var 😑

X