- 8 Ekim 2022
- 600
- 381
Benim de kontrol cuma ama bugün kafamı kaldiramadim baş ağrısından, karnım benim de çok sert.Ben sanki kasılı kalmış gibiyim öyle zorlanıyorum ki bugün karnım taş gibi sert bebek de hareketli devamlı sancı da var ufff cumayı nasıl beklicem bilmiyorum.
Nasıl hikayeler peki? Pozitif mi genelde yoksa seni korkutuyor mu? Bence iyi olur 40. hafta için randevu alıp o şekilde beklemek
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt kimseyi dinleme herkes birşey söyler benim kv şimdiden mama veririz diyor sürekli emzir saat başı emzir emzirdikçe sütün gelirTeşekkür ederim canım. Hepimiz sağlıkla büyütelim evlatlarımızıevet canım kilosu boyu uyumluydu. En son kontrolde 3700 demişti doğuma kadar 4 civarı bekliyorum demişti doktor. Biraz aşağısı yukarısı olabilir demişti. 3900 gram doğdu. İnşallah sütüm gelir bir an önce. Herkesten bi ses çıkıyor süt konusunda
Canım gelecek, elbette gelecek. Hani bu gelir mi gelmez mi meselesi değil, gelecek, an meselesi emin olTeşekkür ederim canım. Hepimiz sağlıkla büyütelim evlatlarımızıevet canım kilosu boyu uyumluydu. En son kontrolde 3700 demişti doğuma kadar 4 civarı bekliyorum demişti doktor. Biraz aşağısı yukarısı olabilir demişti. 3900 gram doğdu. İnşallah sütüm gelir bir an önce. Herkesten bi ses çıkıyor süt konusunda
Ayy günümüz de aynıKızlar bugün kontrole gittim. Bebiş 37+2 oldu. Doktor cuma günü gel alalım bebeği dedi ama pazartesi günü için anlaştık. Sadece plesantada biraz yaşlanma varmıs. Bu aylarda normal biz pek hastalara söylemiyoruz aslında dedi ama benimde aklıma takıldı. Pazartesi tam 38+1 olacak. Beklesem mi kavuşsam mı bilemedim. Çok hızlı ilerlemeye başladı günler. Son 5 gün
Bende azıcık okudum forumlarda burada falan bazıları işe yarıyor demiş hatta biri 15 tame hurma yemiş 37.haftada gecesine suyu gelmiş bazıları da her şeyi yapmış ama yine gelmemiş. Çok belirsiz değişken doğum süreci, sancının nasıl başladığı nasıl arttığı bile değişken. Anlatmıştım annem beni doğururken hiç sancı çekmemiş pat doğurmuş evde hemde su falan gelmeden direkt doğmuşumAy bilemedim yaa kimi de yazmış başlayacak doğum başlar başlamayacak doğuma bir şey yapamazsınız falan. Yaptığımız her şey sadece doğum kendiliğinden başlarsa işe yarıyor galiba
38 hafta olarak iyi sanki yaKızlar bugün kontrole gittim. Bebiş 37+2 oldu. Doktor cuma günü gel alalım bebeği dedi ama pazartesi günü için anlaştık. Sadece plesantada biraz yaşlanma varmıs. Bu aylarda normal biz pek hastalara söylemiyoruz aslında dedi ama benimde aklıma takıldı. Pazartesi tam 38+1 olacak. Beklesem mi kavuşsam mı bilemedim. Çok hızlı ilerlemeye başladı günler. Son 5 gün
Bende 37+2yimAyy günümüz de aynıçok kişide duyuyorum onu ya hatta bir arkadaşımda 34te başladı baya zorlandı kilo aldıramadı 37ye kadar zor dayandılar. Hiç kafana takma şuan bile gayet sağlıklılar artık doğmalarına bir engel yok. 38 daha bi psikolojik sınır gibi geldi herhalde sana 02.12.24 de güzel tarih
Gün içinde kasılma oluyor sancı az oluyor, uykuda hem kasılma hem sancı oluyor sanırım bir müddet de böyle ilerleyecekBenim de kontrol cuma ama bugün kafamı kaldiramadim baş ağrısından, karnım benim de çok sert.
Oy maşallah darısı başımıza öyle doğumBende azıcık okudum forumlarda burada falan bazıları işe yarıyor demiş hatta biri 15 tame hurma yemiş 37.haftada gecesine suyu gelmiş bazıları da her şeyi yapmış ama yine gelmemiş. Çok belirsiz değişken doğum süreci, sancının nasıl başladığı nasıl arttığı bile değişken. Anlatmıştım annem beni doğururken hiç sancı çekmemiş pat doğurmuş evde hemde su falan gelmeden direkt doğmuşumgayette sağlıklı kilosu yerinde sıkıntısız. İnşallah hepimiz güzel deneyimleriz doğum sürecimizi. Eşimde hevesleniyor bide baya artık doğur falan diyor gülüyor zaman yaklaştıkça daha yavaş geçmeue başladı
üzme kendini kuzu bak ağzı olan, bilen bilmeyen herkes konuşur. minicik midesi var zaten. biraz gelse yetiyor başta. zamanla açılacak buna inan. en büyük düşmanımız kaygılarımız. her seferinde tut bebeği memede. o emmeyi öğrenirken sütün gelecekTeşekkür ederim canım. Hepimiz sağlıkla büyütelim evlatlarımızıevet canım kilosu boyu uyumluydu. En son kontrolde 3700 demişti doğuma kadar 4 civarı bekliyorum demişti doktor. Biraz aşağısı yukarısı olabilir demişti. 3900 gram doğdu. İnşallah sütüm gelir bir an önce. Herkesten bi ses çıkıyor süt konusunda
Ahududu yapragı cayı tavsiye ediyorlar. Temmuzorganikten alabilirsiniz güvenilirdirOy maşallah darısı başımıza öyle doğumBen 15 tane hurma yesem hastanelik olurum ama muhtemelen şekerden Aslında hiç yemiyorum belki işe yarar mı ki yesem. Ya bir de baktım insanlar 39-40tan sonra yapmış her şeyi bizim gibi daha 38 olmadan doğurma derdine düşmemişler Ama bizim kendimizce haklı sebeplerimiz var di mi bebekler biraz daha büyürse sezaryene mecbur kalacaklar
Canının sıkılması normal, herkes daha hamile kalmadan hayalini kuruyor yapacağı doğumun/şeklinin vs. Ben hep başka doktor ararken rüyamda bugünkü doktorla doğum yapacağımı görüyordumEvet acıbademdekinde kuzenim yeni doğum yaptı onun da bebek iriydi ama normal doğurdu aralık annesi olmamız sebebiyle sigorta limitim düşük kaldı hastane zamlarından sonra yetmedi benim. Diğer doktor da Pendik Medipolde zaten orası da bana çok uzaktı doktor izne ayrılacaktı bu ay… ikiside içimde kaldı. Doktorların İnstagram paylaşımlarına baktıkça hüzünleniyorum çok güzel doğumlar gerçekleştiriyorlar.. Şuanki doktorumdan da memnunum ama sezeryan olacağım kesinleşti artık bebeğin kafası büyük olduğu için ister istemez hala sorguluyorum.
Benim 3 kilo çıktı bugün 4 olur mu bilemedim. Yavaş alıyor gibi bu ara. Bir ara baya korktum 35te 3 olmuş dedi sonra 2900 dedi bugün yine 3 dedi. Bide heyecan geldi banaOy maşallah darısı başımıza öyle doğumBen 15 tane hurma yesem hastanelik olurum ama muhtemelen şekerden Aslında hiç yemiyorum belki işe yarar mı ki yesem. Ya bir de baktım insanlar 39-40tan sonra yapmış her şeyi bizim gibi daha 38 olmadan doğurma derdine düşmemişler Ama bizim kendimizce haklı sebeplerimiz var di mi bebekler biraz daha büyürse sezaryene mecbur kalacaklar
neden boyle hissediyorsun? yaninda esin ve annen yok mu sanki oyle hatirliyorumKızlar ben kendimi çok yalnız ve sevgisiz hissetmeye başladım ya şu moddan çıkamıyorum hiç iyi değilim