Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 79 41,4%
  • erkek

OY: 100 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    191
Benim de kontrol cuma ama bugün kafamı kaldiramadim baş ağrısından, karnım benim de çok sert.

Hayırlı olsun sağlıkla büyüt kimseyi dinleme herkes birşey söyler benim kv şimdiden mama veririz diyor sürekli emzir saat başı emzir emzirdikçe sütün gelir kuru dut incir ye bol su iç

Canım gelecek, elbette gelecek. Hani bu gelir mi gelmez mi meselesi değil, gelecek, an meselesi emin ol

Herkes konuşur, sen bakmamaya çalış. Nasılsın, iyi misin? Hastaneden çıktın mı?

Kızlar bugün kontrole gittim. Bebiş 37+2 oldu. Doktor cuma günü gel alalım bebeği dedi ama pazartesi günü için anlaştık. Sadece plesantada biraz yaşlanma varmıs. Bu aylarda normal biz pek hastalara söylemiyoruz aslında dedi ama benimde aklıma takıldı. Pazartesi tam 38+1 olacak. Beklesem mi kavuşsam mı bilemedim. Çok hızlı ilerlemeye başladı günler. Son 5 gün

Ayy günümüz de aynı çok kişide duyuyorum onu ya hatta bir arkadaşımda 34te başladı baya zorlandı kilo aldıramadı 37ye kadar zor dayandılar. Hiç kafana takma şuan bile gayet sağlıklılar artık doğmalarına bir engel yok. 38 daha bi psikolojik sınır gibi geldi herhalde sana 02.12.24 de güzel tarih

Ay bilemedim yaa kimi de yazmış başlayacak doğum başlar başlamayacak doğuma bir şey yapamazsınız falan. Yaptığımız her şey sadece doğum kendiliğinden başlarsa işe yarıyor galiba
Bende azıcık okudum forumlarda burada falan bazıları işe yarıyor demiş hatta biri 15 tame hurma yemiş 37.haftada gecesine suyu gelmiş bazıları da her şeyi yapmış ama yine gelmemiş. Çok belirsiz değişken doğum süreci, sancının nasıl başladığı nasıl arttığı bile değişken. Anlatmıştım annem beni doğururken hiç sancı çekmemiş pat doğurmuş evde hemde su falan gelmeden direkt doğmuşumgayette sağlıklı kilosu yerinde sıkıntısız. İnşallah hepimiz güzel deneyimleriz doğum sürecimizi. Eşimde hevesleniyor bide baya artık doğur falan diyor gülüyor zaman yaklaştıkça daha yavaş geçmeue başladı

38 hafta olarak iyi sanki yadoğuruver gitsin

Bende 37+2yimbakalım ne zaman doğurcaz çok heyecanlı

Benim de kontrol cuma ama bugün kafamı kaldiramadim baş ağrısından, karnım benim de çok sert.
Gün içinde kasılma oluyor sancı az oluyor, uykuda hem kasılma hem sancı oluyor sanırım bir müddet de böyle ilerleyecek Baş ağrısı da çok zor üfff duş, soğuk kompress falan işe yaramadı mı denedin mi canım

Oy maşallah darısı başımıza öyle doğum Ben 15 tane hurma yesem hastanelik olurum ama muhtemelen şekerden Aslında hiç yemiyorum belki işe yarar mı ki yesem. Ya bir de baktım insanlar 39-40tan sonra yapmış her şeyi bizim gibi daha 38 olmadan doğurma derdine düşmemişler Ama bizim kendimizce haklı sebeplerimiz var di mi bebekler biraz daha büyürse sezaryene mecbur kalacaklar

üzme kendini kuzu bak ağzı olan, bilen bilmeyen herkes konuşur. minicik midesi var zaten. biraz gelse yetiyor başta. zamanla açılacak buna inan. en büyük düşmanımız kaygılarımız. her seferinde tut bebeği memede. o emmeyi öğrenirken sütün gelecek

Ahududu yapragı cayı tavsiye ediyorlar. Temmuzorganikten alabilirsiniz güvenilirdir

blocked kilosu ile ilgili bir sorun yok. Geçen hafta ölçen doktor 3500 dedi benim doğum yapacagım doktor 3100 kilosu gayet iyi dedi. Ama ikiside plesantada yaşlanma olmus bu aylarda çok normal ona takılı kalmıyoruz ama hastaya söylemiyoruz pek dedi… bana neden söylüyorsun kaygı yüklendi tabi… iki gün farkla bisey olmaz inşallah, bir yanım cuma doğur al kucağına diyor ama sanki iki gün daha içimde kalsa mı bilemiyorum. Eşimde psikolojik olarak pazartesiye hazırız tarihte güzel 02.12.24 ideal diyor… valla bakalım artık. Plesantası yaslanan var mı?

Canının sıkılması normal, herkes daha hamile kalmadan hayalini kuruyor yapacağı doğumun/şeklinin vs. Ben hep başka doktor ararken rüyamda bugünkü doktorla doğum yapacağımı görüyordum her şeyin bir sebebi var bence, hayırlısı böyleymiş demek ki. Benim de 40 haftayı bulursa 4 kiloyu geçer suni sancı veya sezaryen yaparız dedi

Benim 3 kilo çıktı bugün 4 olur mu bilemedim. Yavaş alıyor gibi bu ara. Bir ara baya korktum 35te 3 olmuş dedi sonra 2900 dedi bugün yine 3 dedi. Bide heyecan geldi banagerçi doğsa doğduktan sonrası da tam bir muamma tecrübem de yok. Hurma ben yiyorum bakalım fayda sağlıycak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…