- 9 Temmuz 2018
- 543
- 593
Geliyormuş valla doktor 35de başla dedi, gümüş kapağı hastane çantana koy dedi. Bulaşsın picamana nolcak ajfkskdOh şükür içine yattıysa. Gümüş kapak kullanmaya çalışıyorum ben de ama sütyen takmak zor geliyo ya sadece lansinoh iyi gelir mi acep
Hadi yaaaaKızlar bu eller serbest iyi hoş çok büyük kolaylık ama kesinlikle yetersiz haberiniz olsun
Bağımlılıkla çalışan bir psikiyatristle görüşebilirsiniz.Pskologmusunuz benm kardesm kumar bagmlisi 2 senedir kurtarablrmiyiz pskolojk destekle cevrenizde varmi boyle olup tedavi goren
Pamık koyarım ya leke de kalmıyo gerçi de akıtan ineklere benziyorum diğer türlü dnfkGeliyormuş valla doktor 35de başla dedi, gümüş kapağı hastane çantana koy dedi. Bulaşsın picamana nolcak ajfkskd
Boca etmeden accuk sür bir şey olmaz ya, ben de takmıyom sütyen mütyen çok sıkıyor.Pamık koyarım ya leke de kalmıyo gerçi de akıtan ineklere benziyorum diğer türlü dnfk
Kız yine Avrupalı Avrupalı, Romalı Perihan gibi konuştunkizlar bugun ne ogrendim burda dogum yapan bir kac arkadastan, bugun de kuaforumden duydum sac kesimine gitmistim, burda vajinal dogum sirasinda anneye zor durumda kalinca gulme gazi veriyorlarmis ay cok komigime gitti nedir diye baktim internetten Nikrooksit gazi diye geciyor oksijenle karistirip veriyorlarmis anneye aciyi hafifletmek ve rahatlatmak icin sanci sirasinda. gulme gazi diye geciyormus :))
var mi orda da vajinal dogum yapan arkadaslarim?
O kadar kolaylık ki yatarken bile takıyordum ama elektrikli denedikten sonra farkettim ki çekişi çok düşük . Ama elinde bir tane daha varsa elektrikli . O zaman süper . İşin varken bunu takarsınYaaben aynı yerde sabit kalmaktan sıkıldığım için bi de ondan sipariş vermiştim
2. Bir makina olarak iyi diyebilirim . Misafir çok geliyor ilk başlarda sağım yapamazdım eller serbest olmasa . Ama çekim gücü elektrikliye göre az kalıyor . We baby denedim o bile on kaç güzel çektiNe açıdan yetersiz canım ? Ben ondan almadım ama düşünüyordum bir de ondan almayı.
Kesinlikle bak doğru . Bebek düzgün emmeye başlayınca eller serbest yeterli gelir ama benim gibi emmeyen bebesi olanlar kesinlikle elektrikli de alsın ben yarın e Bebek’e bakacağımHadi yaaaakuzenimde lansinoh vardı çalayım bari onu. Süt düzene girdikten sonra eller serbest daha iyi olur galiba
Daha elime ulaşmadı canım gelince atarımÇok cici içinin fotoğrafı var mı
Ben mochinin eller serbest olanı aldım . Philips de var ben de . Hemen hemen aynı sağıyor . Hatta benim gözlemim philipsten daha yağlı bir süt çıkartıyor .Ne açıdan yetersiz canım ? Ben ondan almadım ama düşünüyordum bir de ondan almayı.
Demi neyse bendeki bu acele de. Millet içinde tutmaya son haftaları görmeye çabalar.Endişelenme canım benim yarın 38 oluyor çatı ağrıö
vardı o da geçti son bir haftadır. Ne zaman isterse o zaman gelecek bebiş ister sezeryan ister vajinal o yüzden sıkma canını deneyiminin keyfini çıkar
Aman Allahım sağlıklı güzel uzun ömrü olsun inşallah. Yarın bir gün benim de başıma böyle bir şeyin gelecek olması kıpır kıpır etti içimi
Duruma göre karar verelim o zaman ilerleyen zamanda di miBen mochinin eller serbest olanı aldım . Philips de var ben de . Hemen hemen aynı sağıyor . Hatta benim gözlemim philipsten daha yağlı bir süt çıkartıyor .
Anladım canım. Bende bir tane tekli elektrikli var ilave olarak eller serbest olandan da alsam mı diyordum da doğumdan sonra da karar verilebilir2. Bir makina olarak iyi diyebilirim . Misafir çok geliyor ilk başlarda sağım yapamazdım eller serbest olmasa . Ama çekim gücü elektrikliye göre az kalıyor . We baby denedim o bile on kaç güzel çekti