Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 79 41,4%
  • erkek

OY: 100 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    191
Yok makine onu anlamıyor hastane tipi değil tabiki . Bana hemşire 15er dk sağ demişti . Ben 5 dk masaj yaptırıp 15 dk çektiriyorum. Yüksek modda çalıştırınca bi ağrı hassasiyet oluyor ama geçiyor bi kaç güne . Ben buz koydum sağdıktan sonra bi iki dk ama ne kadar doğru bilmiyorum . O ağrısını aldı bence :) bi de lansinohun kremini hep sürdüm gümüş kapaklarımı hala kullanıyorum. Ama süt sağdıktan sonra memeler gerçekten pörsümüş gibi yumuşacık oluyor onu sevmedim millet meme operasyonu boşuna geçirmiyor Allahtan büyük değil benimkiler

Bizim günümüz aynıymış. Acaba bu hareketler ya da hareketsizlik ne kadar etkiliyor ya da ne kadar sürede etkili oluyor? Ben sürekli hareket halindeydim ama doktorum bu hafta yok, o yokken doğurmayım diye hareketi falan hepten kıstık. Bir yandan sizler harıl harıl hareket ediyorsunuz. Doktorum pazar günü gelecek, o günden sonra ben tekrar hareketli halime dönünce etkisini ne kadar zamanda gösterecek acaba?

Bu işler bu kadar matematik denklemi gibi olmamalıydı ya, bilmiyorum. Kafam karışık bu hareketler ne kadar, hangi sürede etkiliyor ya da gerçekten etkiliyor mu konusunda

Yürüyüş yapıyor musun. Sanki şöyle bi çıkıp uzunca yürüsek başlayacak gibi hissediyorum ben. Teyzem demişti bi çocuğunu çok yürüdüm hareket ettim çabuk kolay doğurdum dedi. Sonuncuyu yattığım için hep zor oldu dedi. Şansa da hava aşırı soğuk kar yok ama soğuğu var grip olurum korkusuyla yürüyemedim

omega için çocuklar için olan kokusuz tabletlerden mi denesen acaba?
Şundan verdi doktorum, gerek kalmaz diğerlerine dedi. Ben de salak gibi allahım neden ağzımda hamsi tadı var çıldırıyorum diye geziyorum, omega 3ler belli ki bana değil kızıma yarıyor ahfksjdks

Eklentiler

• IMG_5994.png
    264,9 KB · Görüntüleme: 47
Normal doğum kolay olsun diye birşey duydum acaba başka yapan doktorlar var mı bilmiyorum. Bizim burda ki hastanede bi doktor doğum esnasında yağ kullanmış sanırım da kullandığı yağ zeytinyağı. Tabi ne şekil kullanmış nereye göndermiş bilmiyorum ama daha kolay kayıp geliyormuş bebek. Yani biraz mantıklı geldi bana ama bebeğe zararı olur mu bilemedim.

aşırı iyiymiş ama ya ben çok isterdim valla
Ben de isterdim açıkçası, keşke vajinal doğum için çeşit çeşit imkanlar yaratilsa, insanlar saçma sapan iddialarla değil de güzel motivasyon kaynaklarıyla bunu denemeye davet edilse. Aksine, vajinal doğum isteyen doktorun gönlünü yapmaya, doktor bulmaya çalışıyor. Burada utanmasak biz doktora gülme gazı vereceğiz keyfi yerine gelsin, rahatlasın da kabul etsin diye

Hemen çok sevgili arkadaşım chatgptye sordum dediğine göre genel olarak pelvik kasları çalıştırdığı için zamanla fayda sağlarmış. Ama en son hemen etkili olan kısım da demiş. Aklıma geldi doğum zamanı sancılarda da hareket yaptırıyorlar ya etkili olabilir diyorum. Ama bazısında yatsa da kanala giriyor annemde net hatırlıyorum suni sancı epidural doğuma kadar öylece yattı. Ve pırt doğurdu. Vücudun neye nasıl tepki vereceğini kimse bilemediği için hem tedbir alıyoruz başlamasın diye. Ya da başlatabilir ihtimaline göre yapıyoruz işte. Ha başlatmasa bile hareketin zararı olmaz diye düşünüyorum kasları güçlendirirz en azından. Ben squat yapamıyorum asla dizlerim taşımıyor mesela

Şundan verdi doktorum, gerek kalmaz diğerlerine dedi. Ben de salak gibi allahım neden ağzımda hamsi tadı var çıldırıyorum diye geziyorum, omega 3ler belli ki bana değil kızıma yarıyor ahfksjdks
Bu emzirme için olanı ama bunu verdiğine eminsin mi acaba? Ben de en baştan beri bundan kullanıyorum ama plus olanından

evet iste ama sanki olmayacakmis gibi de hazirlan vajinal doguma. ben de soylicem sezaryen diyip acikliga catiya bakmamazlik yapmasinlar, sadece o dursun kenarda istiyorum acil sezaryene alinmak istemiyorum tumden uyutuyorlarmis burda oyle yazdi kadinlar bana hep o da zor diye duydum ayilmasi kendine gelmesi.
olacaksa planli olsun bari ben de istemiyorum 4 kilo bebek dogurmak aynen agri sizi sanci zaten gozumu korkutuyor

Ben ne yapsam şaşırdım Doktorumun gideceğini hiç bilmesem kafaya takacak hiçbir şeyim yoktu, hiçbir doğum belirtim yok. Ama bunu biliyor olmak işleri değiştirdi. Şimdi azıcık ayağa kalksam ve ağrı sızı duysam doğum başlayacak mı moduna giriyorum. Halbuki ağrı sızı olsa bile bu aşamada normal diyerek devam edip geçiyordum

35+5 ama nst de kalp atışları biraz yüksek çıktı stres yapmış olabilirsin dedi düzeldi sonra ama biraz korktum bende
Bende 35+4 de kanala girmeye başlamış dedi doktorum. Yani geç değilmiş seninki de girmesi yakındır. İnşallah girer hamilelik zaten her anlamda böyle korkma sancı da, çıkar bi anda kasılma da sende de çarpıntı olur. Benim bu son haftalar da kalbim çok çarpıyor ağzımdan çıkacak sanki önemli olan yaşadığımız şeyin devamlı olmaması

Sana bişey diyimmi içine doguyosa oluyo banada acele etme işlerin için felan diyolardi dedim benimki 37 yi bulmaz 38 i diyodum gercektende öyle oldu erken geldi hissettiğim gibi hatta hep diyodum çok stresliyim kontrole gittiğimde doğum baslamis olsun bi anda alsınlar diyodum 2 saat içinde oldu bitti hiç bişey anlamadim

bugün nst vardı yine. bir kez 50, bir kez de 60 gördüm ilk kez. 50’yi biraz hissettim ama 60’ı anlamadım bile. biraz şaşırdım.
80 sonrası doğuma yakın olabilir ancak dedi hemşire. bebem de 1 saniye durmadı, aşırı hareketliydi. gece çok sakindi, korkmuştum, babası sabaha karşı karnıma koydu elini, o saatten beri parti mode on

Ayyy inşallah canım Ben de 32 haftada ayrıldım izne bana da erken dediler ama 40a kalmam bence diye düşünüyordum. 38-39 aralığında gelecek bence belki de daha erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…