Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 79 41,4%
  • erkek

OY: 100 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    191
Neden tümden uyutsunlar ki yaa ne gerek varmış ona? İlk kez duydum. Burada aksine talep edilse bile pek yanaşılmıyor sanki annede anksiyete, panik atak vs yoksa. Evet gerekli tüm hazırlıklar yapılsın biz de yapalım onlar de yapsın ama olmazsa da bilelim ne zaman saat kaçta gireceğiz doğuma yani..

Sadece sakin kalıp yatman gerekiyor sanki senin yani ekstra kasayım edeyim derdi olmadan bu hafta olmaz zaten diyerek pozitif düşüne düşüne olursa da napalım yani hangisinin daha iyi olcağını bilemeyiz. Değiştiremiceğimiz ve bilemediğimiz şeyleri fazla düşünüp eziyet etmeyelim kendimize ya güzel diziler var izlenecek güzel kitaplar var okunacak

Yürüyüş yapıyorum desem yalan olur ya pilates yoga açma germe vs yapıyorum da yürüyüş beni de üşendiriyor havadan dolayı. Aslında gündüzleri yürüsem iyi olabilir. Havalar da daha iyi gündüz.

Benim ki de şuan coştu hareket ediyordu ama bu sefer daha sert alttan çok ittiriyor canım yanıyor

Evet gündüz fırsat bulamıyorum bende pek ama bi kaç yürüyüş işimizi çözecek gibi çünkü evde biraz iş yapsam başlıyor sancı hareketler felan. Demek yürüsem başlar doğum

Sürekli bir şeyleri yetiştirmek için koşturmaya o kadar alışmışım ki, bir şeyleri yapmam gerekirken yapmıyorum hissi beni dürtüyor. Dediğin doğru ama, drama yaratacak bir durum yok ortada. Göreceğiz

Evet ben de öyle çalışmadığım gün uyumayı düşünüyordum alarmsız olmama rağmen mesai saatinde uyandım. Bazı şeyler kafada kodlanmış gibi

Doktor konusunu kafanda halletmene çok sevindim. Benim takip ettiğim normal doğum destekçisi iki doktor vardı kafamda gitmek istediğim sigorta durumlarından dolayı olmadı, ikisi de Azeriydi. Hatta biri çok meşhur ssvd doktoru.

Benim doktorum da ssvd yapıyor, acıbademdeki değil ama :) o doktoru biliyorum çok iyiymiş

Evet gündüz fırsat bulamıyorum bende pek ama bi kaç yürüyüş işimizi çözecek gibi çünkü evde biraz iş yapsam başlıyor sancı hareketler felan. Demek yürüsem başlar doğum
Ayyyy öyle mi diyorsun kız Evde gerçekten biraz fazla ayakta kalsam adet sancılar basıyor hemen beni de. Bugün bir yemek yaptım alt tarafı onda bile zor dayandım. Yürüyüş cidden tetikler mi ki

Kanala girdiği nasıl anlaşılıyor acaba ya ben devlete gidiyorum gittiğim doktor çok tatlı ama aşırı yoğun sevildiği için hemencik bakıyor bende çok soru sormadan çıkmaya çalışıyorum. Göbek bitip bikini bölgesinin başladığı yerden ölçüyor baş ölçüsünü tüylerin başladığı yerin başı gibi acaba kanala girmiş midirdoğum şekli hakkında da bir şey söylemiyor devlette zaten öncelik normal mecbur kalınınca sezeryan ama merak ediyorum nasıl olacak

hic bilmiyorum belki acil sezaryen diyedir diger turlu spinal de bekliyorsun uyusmayi sana soruyor aneztezi uzmani birsey hissediyormusun falan diye daha yavastan aliyorlar. diger turlu belki bebek kanalda sıkısıyor ya da kalp ritmini dusuyor tam bilmiyorjn hizlica sezaryene aliyorlar. Normalde burda da uyutulmuyor spinal oluyorsun. Acil sezaryeni pek istemiyor hastane ben de cok istemiyorum ama bakalım nasıl gelişirse dogum

Benim maksiumum 39 oldu bugün ama hafif çok minik regl yaklaşınca gelen ağrı gibi ağrı oldu o an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…