Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 79 41,4%
  • erkek

OY: 100 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    191
Antibiyotikli krem sürüyorum şimdi sürekli inşallah hemen geçer dua et bana

Çok teşekkür ederim evet uçuk çok tehlikeli ve hep çok dikkat ediyorum ama kendi çocuğum olunca ne kadar uzak durabileceğim bilemiyorum, normalde 2 metreden fazla yaklaşmam bebeklere böyleyken. Hamileliğin başında bir de zona geçirmiştim o zaman doktor antibiyotikli krem vermişti hamilelerin de kullanabildiği sordum onu kullan dedi bakalım hemen geçer inşallah

Ah geçmiş olsun çiçeğim doktor çok haklı.. bakalım krem falan sürüyorum hemen geçsin dua et

Şuan her şey normal görünüyor normal doğum gibi görünüyor ama aniden bir sezaryen olursa ne olacak bilmiyorum

Ay kızlar ben 37+3 deyim ama hiç bir doğum belirtim yok. Çevremdeki çoğu kişi 36-37 de doğum yapmış kişiler. Biliyorum herkesin doğumu kendine has lakin hiç bir bir sancı vs de mi olmuyor bu haftalarda . Benim bebiş geçen hafta 3.400 kiloda idi 38+5 ile uyumlu idi 10-15 gün önde gidiyor yarın kontrol var geçen hafta gittiğinde 10 günde 500 gram almıştı. 7 günde 200-300 alsa doğum kilosuna çok şok yaklaşıyor ama bizde daha bir belirti yok. Bi anda 1-2 günde mi gelecek bu sancılar belirtiler. Tabi çatım nasıl açıklık kanala giril vs nasıl bilmiyorum ama bu kilo bu hafta normal doğum için az bi korkutuyor beni. O kadar ısrarla normal doğum dedim ama son amda sezaryen olacakmışım gibi geliyor hsjs Bakalım yarın kaç kilo tahminleyecek doktor

Canım ben kızım 40 gunlukken uçuk cikarmistim. Maskeyle dolaştım 10 gün kadar. Ve hic opmedim mecburen.Emzirirken uçuk kremi de kullanılmıyor bilgin olsun. Sutten geçiyormuş. Ama hamilelikte kullanılır belki bi sorarsın.

Zaten günün birinde yerleşecek olsam da istediğim yer İngiltere, İskoçya, İrlanda falan olurdu sanırım. Bana göre Avrupa Birleşik Krallık’mış gibi. Birçok açıdan dikkatimi çeken bir yer orası. Ama kendimi ne zaman hazır hissederim bilmiyorum. Dil konusunda da müthiş akıcı İngilizce biliyorum, konuşuyorum diyemem belki o da bir miktar cesaretimi kırıyor olabilir. Sonra bir de aileye uzak olmak var. Aslında desen ki şu an yakın mısın yine değilim yine birkaç ayda bir görüyorum ailemi ama o kadar uzaklaşmak daha bi ürkütüyor sanırım bilemiyorum Yine de iyi bir iş teklifi olursa eşim açısından özellikle ve gitmek isterse kesinlikle gitmem demem bi durup düşünürüm.
Bu arada kasılma ve sancılarınız ne durumda? Benim kasılmalarım çok sık. Sancılarım gece olduğu kadar olmasa da ara ara girip çıkıyor. Bence yine gece artacak özellikle uykuda Anneme bahsettim 3-5 güne doğurursun muhtemelen o zaman diyor, sağ ol dedim ben hallederim gelmene hiç gerek yok

Şimdi çıktım kontrolden nst normal sancı falan yok37+2yim artık bir yandan gelsin de istiyorum bebek. 3 kg’mış geçen hafta 2900 demişti. Karın ve bacak 37 kafa 37+3 çıktı bugün normal dedi. Haftaya tekrar bakalım

Hayırlısı olsun sağlıkla büyüt
Amiin canım teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Şuan her şey normal görünüyor normal doğum gibi görünüyor ama aniden bir sezaryen olursa ne olacak bilmiyorum
hayırlısı olsun kuzum bir yönlendirme yapacaklardır muhtemelen
Allahümmeamin cok teşekkür ederim. İnsaallah sizler de
inşallaah

Pskologmusunuz benm kardesm kumar bagmlisi 2 senedir kurtarablrmiyiz pskolojk destekle cevrenizde varmi boyle olup tedavi goren

Endişelenme canım benim yarın 38 oluyor çatı ağrıö
vardı o da geçti son bir haftadır. Ne zaman isterse o zaman gelecek bebiş ister sezeryan ister vajinal o yüzden sıkma canını deneyiminin keyfini çıkar

hic kalmadi sanci sabah iyi uyandim hicbirsey yok su an. ya ben surekli sezaryen sonrası vajinal dogum hikayeleri okuyorum kafam karısıp duruyor. yarin kontrolum var 40. haftama sezaryen gunu alicam sonraya kalsin istemiyorum ama oncesinde vajinal doguma acigim tamamen. dunki sancidan eser yok

aman hayatta kisa en guzel sekilde en mutlu oldugun sekilde gecirmek lazim. nerede mutluysan birazda. bizim boyle gelisti olaylar sonra alistim ve sevdim. Yılda 2 kez de gidiyorum ziyaret etmeye ailemi, sımdı de annem geliyor her sene çağırıcam sağlıklı oldukça. Zaten Turkiyede de yaşasam bu kadar gorurdum onlar Giresunda yasıyor.
Evet dil en buyuk engel, ben de esimde Tr de Ingilizce ogretmeniydik zor olmadi dil konusu ama seni anliyorum en onemli unsur dil bilmek ve akici konusmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…