Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 78 41,3%
  • erkek

OY: 99 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    189
comelmeyi cok uzun suredir yapiyorum onda zorlanmiyorum da karnin uzerine iki buklum egilme gibi hareketler karni sikistirip yere dogru ellerinle uzanma bunlar imkansiz geliyor arada koca gobek var

Çok değişik kız. Bak şu kulüp olmasa böyle insanlar olduğunu bilmeyeceğiz Benim annem de kv’m de bu dışarıda yeme içme olayını çok gereksiz masraf görüyorlar mesela ikna edene kadar göbeğimiz çatlıyor.

comelmeyi cok uzun suredir yapiyorum onda zorlanmiyorum da karnin uzerine iki buklim egilme givi hareketler karni sikistirip yere dogru ellerinle uzanma bunlar imkansiz geliyor arada koca gobek var
Comelmeyi yapıyorsanız eğer ördek yürüyüşü var, onu da tavsiye ederim. O da çok etkili diyorlar acilma ve kolay doğum için. Uzanma biraz zor evet karın geriliyor baya bir ama alışınca onlar da iyi geliyor.

Normalde anneler öyledir zaten, benimki de kp’e kitlediği için böyle yapıyor bu arada. Yoksa zannetmiyorum

bakayim onu videolardan izleyip yapayim cok tesekkurler..

Ay insan utanır eve kahvaltıya çağırır yane kadar zor olabilir evde kahvaltı hzırlamak patates kızart koy ortaya değişik kadın

Ev yemeği yapan yerden söylesin eve çağırsın barieşin ne yiyerek büyümüş hep hazır mı yemişler

İyi iyi bence hızlıca girip çıkmaları iyi
Yalnız şeyi anlamadım bekarken vajinal muayene mi yaptılar? Yapmazlar aslında ya da hasta rızası aile rızası gibi prosedürler var diye biliyorum…
Benim de gebe kalma sürecimde gittiğim bir kadın doktor vardı (şimdiki erkek) üç ay şey yapmıştık adetin 2. günü, 12. günü, 21. günü tahlil ve vajinal muayene. Yumurtlama takibi yapıldı. Şükür üçüncü ay gebe kalabildim ama artık usanmıştım yani. İlk zamanlar çekine çekine çıkıyordum çatala bir yerden sonra gider gitmez siz geçin hazırlanın diyordu önce kontrol işini bitiriyorduk sonra odaya geçip konuşuyorduk Işık kapatıyor birçok doktor. Muayene sırasında ben onu çok kıymetli buluyorum mesela. Naklen yayına gerek yok yani o pozisyonda. İçeride illa ki başka bir sağlıkçı da oluyor. Örtü falan örtsek bile rahatsız ediyor insanı.

Kesinlikle öyle mesela bana folik asit dışında hiçbir şey kullandırmadı hamilelikte onu da al kullan işte bir tane dedi ne sorsam farketmez hasta değilsin takıl kafana göre cevabını aldım. Bir tek şeker konusunda çok katılardı. Türkiye’de sınırda dikkat et denecek bir değere burda 3 aydır sıkı kontroldeyiz doktora Türkiye’deki gibi kolay ulaşamıyoruz ama bir sıkıntı olunca muhatap buluyor muyuz? Çok şükür evet Ben çok büyük oranda memnunum halimden
Ya bende 38 +’da doğururum sanıyordum da hiç öyle olmadı vallahi. Bir de az ultrason yaptıkları için ve seni takip eden doktor doğumu yaptırmadığı için orda bir iletişim problemi oluyor bence burda.
Sen yine de çok yorma kendini son haftalarda ama korkma da bana doğumun başlarsa bile sezaryene alırız seni korkma dedi doktor

Yıllar sonra Arda’nın eşi burada dert yanıyor kv yemek yapmıyor hep hazır diye

bu hareketler koca karinla nasil yapilir benim icin imkansiz kaya var gibi karnimda oyle bukebilmem imkansiz. denedin mi sen bu hareketleri yapabiliyor musun?
Evet ama ben sırt üstü hareketleri de oturarak yapıyorum, onların hepsinin alternatifini göstermişti, tek yapamadığım sırt üstü yatmak. Benim de karnım kocaman emin ol füze gibi önümde

Biz teşekkür ederiz efenimmgelin cidden garip ama diğer cevaplarını okudum yani kendi çocuğuna da bak bir zahmet kaynanaya güvenip çocuk yapmamışsındır.
Biraz yaşı erken evlendi o yüzden sorumluluklar konusunda en azından çocuklara başka birinin bakması kolayına geldi. Olsun, olabilir herkes bir değil ne yapalım.

Biraz yaşı erken evlendi o yüzden sorumluluklar konusunda en azından çocuklara başka birinin bakması kolayına geldi. Olsun, olabilir herkes bir değil ne yapalım.
Yaa ne tatlı anlayışlısınoysaki ne olursa olsun bazı şeyleri herkes düşünmeli aslında. İnşallah güzelce rahatça geçirirsin doğum ve sonraki dönemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…