- 18 Aralık 2018
- 2.404
- 8.439
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de yaptıkça yapasım geliyor bir bırakınca da unutuyorumBen o hissi seviyorum spor yürüyüş sonrasi ağrıyı vücudum olduğunu hissediyorum
Bende öyleyim ağrılar aynı zamanda az yemem gerektiğini de hatırlatıyor bakıyorum 1 saate harcadığım kaloriye, saniyeler içinde yuttuğum bir çikolataya es değer bu nasıl adaletBenim de yaptıkça yapasım geliyor bir bırakınca da unutuyorum
Sonuçları almaya başlayınca yiyesi de gelmiyor insanınBende öyleyim ağrılar aynı zamanda az yemem gerektiğini de hatırlatıyor bakıyorum 1 saate harcadığım kaloriye, saniyeler içinde yuttuğum bir çikolataya es değer bu nasıl adalet
Onun sesini kapat müzik aç bir ara ben de öyle yapıyordum sıkılıyorum hep aynı şeyi duymaktan.Ayyy yok yuruyemeyecegim hava fena patlayacak gibi duruyor. Evde leslie yapacağım. Youtube dan takip ettiğiniz var mı?
Şu ecnebi kadın var onu sevmiyorum sesi kulak tırmalıyor walk walk
Zeynep Şensoyun var leslienin aynı hareketlerini yapiyo evde yürüyüş yaz youtube çıkarAyyy yok yuruyemeyecegim hava fena patlayacak gibi duruyor. Evde leslie yapacağım. Youtube dan takip ettiğiniz var mı?
Şu ecnebi kadın var onu sevmiyorum sesi kulak tırmalıyor walk walk
Yüklendik de sanki naptık azıcık yürüdük vücutları nanayko etmişiz neye uğradıklarını şaşırdı garibanlarİlk günden yuklendiniz kendinize tabii ağrır her yeriniz acele etmeden başlayın bebislerim siz bana lazimsiniz
Günde 500 adımla baslyalim benceYüklendik de sanki naptık azıcık yürüdük vücutları nanayko etmişiz neye uğradıklarını şaşırdı garibanlar
Yok canım çok dedin nettin bir kanepeden diğerine geçmek neyimize yetmiyorGünde 500 adımla baslyalim bence
Haftasonu da kanepeden kanepeye egzersiz yapalım pazartesi 500 adımla başlayalım Çarşamba 750 adımla devam ederiz bence çok güzel başlıyoruzYok canım çok dedin nettin bir kanepeden diğerine geçmek neyimize yetmiyor
Bu hizla 60 yaşında bir gıdım inceliriz inşallahHaftasonu da kanepeden kanepeye egzersiz yapalım pazartesi 500 adımla başlayalım Çarşamba 750 adımla devam ederiz bence çok güzel başlıyoruz
Kız daha çarşamba tartı vercez şuvan haftasonu, sucuklu omletimi tatlımı yidim yayılıp kızılcığı seyretçem hayat bana güzel, çarşambaya kadar havuca bile mayonez sıkıp yiycem çünkü neden sıkmayayımBu hizla 60 yaşında bir gıdım inceliriz inşallah
Kizlar sporda galiba valla sen bilin. Bibi gibi taş hale gelip buraya foto mu atalım istiyorsun. Seni nasil gaza getircez kadın.
Hava çok rüzgarlı ben de evde yapicam bugün galiba. Seni beklersek ohooo.
Hele accessdenied kadını topige bile uğramıyor
Bu bizim çarşamba çıkmaz ayın son çarşambası olmaz umarımKız daha çarşamba tartı vercez şuvan haftasonu, sucuklu omletimi tatlımı yidim yayılıp kızılcığı seyretçem hayat bana güzel, çarşambaya kadar havuca bile mayonez sıkıp yiycem çünkü neden sıkmayayım
Bu gruptan hiç ümidim yok bakın salan olursa azimli gruplara kaçarım adhsjsjPazartesi başlıyoruz olum diyete Çarşamba tartı günü ahshzhhzhxsh
Beni de çağır gidince,choya gidelim o bizi zayıflatırBu gruptan hiç ümidim yok bakın salan olursa azimli gruplara kaçarım adhsjsj
Kaptan gibi kaptan cemosss gemiyi hemen terkediyor asbshhsBeni de çağır gidince,choya gidelim o bizi zayıflatır