Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 78 41,3%
  • erkek

OY: 99 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    189
Çatı ağrısı ben de başka bir boyuta ulaştı ya. Geceleri artık sesli bir şekilde acı çekiyorum dönerken vs. Bacaklarımı biri tutup ikiye ayırıyor gibi
Seni çok iyi anlıyorum. Ben de artık sesli inliyorum resmen dönmeye çalışırken. Allahım bana yardım et, oy anam anam anam anam oyyy oy şeklinde

Tecrübeli anneler daha iyi bilirler. Emzirmemize rağmen emzik verecek miyiz. Oda biberon gibi meme reddi yapmaz mı. Emzirip aynı zaman da emzik kullanan annenler var mı. Ben emzirirsem emzik asla kullanmam diye düşünüyorum Red olmaması için

Biz teşekkür ederiz efenimmgelin cidden garip ama diğer cevaplarını okudum yani kendi çocuğuna da bak bir zahmet kaynanaya güvenip çocuk yapmamışsındır.
çok geçmiş olsun Allah şifa versin sağlığına kavuşsun anneciğin

hayir meme reddi yapmiyor emzikten birsey gelmiyor beslenemiyor sonucta sadece rahatlatiyor. emzik almazsa senin memeni emzik niyetine kullanacak zTen ona sen karar verirsin her anne gibi. kimisi beslenme bittikren sonra da emzik niyetine memesini veriyor gece bebek uyandikca

Teyzelerim falan hep kullandı emzirirken emzik ama 8 9 ayda bıraktılar. Birde çok hemen vermediler 3 4 haftalıkken verdiler ihtiyaç haşinde Çok ağlarsa emme ihtiyacı duyarsa aç olmadığı halde uykuya geçişte falan red yaşamadılar bende öyle yapmayı düşünüyorum

Biberondan süt alıyor, emzikten almıyor. O yüzden emziğin red yapacak bi durumu pek yok canım. Önerilmeme nedeni genelde damak sorunu vs yapması ama ben yapanı da görmedim açıkçası. Bebekler sadece acıktığı için değil türlü türlü sebeplerden emmek isteyebiliyor, o da anneyi yoruyor baya, 7/24 memede olacak yani neredeyse bebek aç olmasa bile. Emzik ayrıca emme refleksini kuvvetlendirip ani bebek ölüm sendromunu da azaltıyor diyor uzmanlar, çok sütle bağdaştırmamak lazım ben kullanacağım alırsa inşallah

buna imzami atiyorum direk ben emzirdim meme reddi olmadi bastan itibaren emzik de verdim rahat uyudu 10 aydan sonra da memeden beslenmeyi kendi birakti ek gidayida artirinca. emzik ise sadeve uyurken 2 yasina kadar devam etti cook rahat ettirdi bizi, emzigi ver misil misil uyusun

Ben deneyimli değilim ama emzik alması için elimden geleni yapacağım. Hastaneden çıkar çıkmaz vermeyi düşünüyorum, emzik yüzünden meme reddi yaşayan bebeğe pek rastlamadım. Büyük rahatlık bence, emme refleksini de güçlendirip sakinleştiriyor. Herkesin kendi kararı tabi.

Anladım. Haklısınız emzikten süt gelmiyor. O yüzden meme reddi yapması düşük bi ihtimal. Bende biraz kafa karışıklığı oldu etrafımda da emziren neredeyse hiç yok hepsi mama veriyor o yüzden nasıl yaparım karar veremedim bi türlü. Tutarsa bende veririm tabi.

Yarın uzun zaman sonra koca tarafıyla görüşmem var, sıkılmayın diye anlatmadım aramız kötüydü biliyorsunuz görüşmüyorduk, sonra konuştuk ama hala çok mesafeliyim neyse. Gelip gitme konusunda rahatsızlığımı söyledim, habersiz gelebiliyorsun ama biz sana haberli bile gelemiyoruz ya restorandayız ya da börekçideyiz dedim. Annenleri ve bizim tarafı toplayıp doğum öncesi görüşelim dedi -234 yaşındaki teyzesi beni görüp ne yapacak bilmiyorum, demans zaten. Ama bizim aile görüşüyor ya devamlı sidik yarıştırma peşinde- neyse evine akşam yemeğine çağırdı sonra -tabi ki- vazgeçti bu kez kahvaltı için DIŞARDA görüşeceğiz ajflsjflsjdlsdk senin börekçi olayı gittikçe gerçek oluyor, söyleyeyim de gül S secondchance

vajinal dogum yapan arkadaslar merak ettigim birsey var dogum yaklastikca bebek kanala girerken ya da dogum aninda artik hangisi uygunsa bebekte cok fazla hareket oluyor mu kendi kendini asagi dogru itiyor ya da itikliyor mu sizi? yoksa daha hareketsiz bir surec mi oluyor? Benim bebegim icerde asagi dogru kayiyor sanki, zaten cok asagidaydi simdi iyice baskiliyor. cok hareketli ve hareketleri asagi dogru

Senin kv evinden nefret ediyor olabilir mi?sadece soruyorum….

Doğumda sana börek takacak bu kadın benden söylemesi Ve bebeğinin birinci yaş günü yaklaşırken o müthiş fikirle gelecek, ben şahane bir yer ayarladım kumral, parti benden diyecek. Bir gideceksiniz yine börekçi

Teyzecim biz de seviyoruz börek ama bu kadar da olmaz ya ne kıymetli evi varmış hakikaten merak ettim

Senin kv evinden nefret ediyor olabilir mi?sadece soruyorum….
Yemek yapmaktan nefret ediyor, yapmıyor bu arada yaptıkları da yenmiyor zaten. Bir gün annemleri çağırdı lazanya yapmış, lazanya ne kadar kötü yapılabilirse o kadar kötüydü çatal yamuldu yerken, dönüşte babamlarla dilli kaşarlı yemeye gittik sjfksjsksjsk

Bir de her şeyi filtresiz söyledim, hiç mi rahatsız olmadın mesela ya. Nasıl bir karakter bu yani
Offf benim evime gelip asabımı bozmasın da ister börekçiye çağırsın ister muhallebiciye. Keşke hiç görüşmesek ama ayda bir bile görüşmedik o olaylardan beri, eşim diyor ki kayınvalidenle görüşme olayı bittiğinden beri gülüşün değişti. Gençleştim resmen bu kadar mı fark eder sjdlsjslls

Evi de bk gibi bu arada, yeni eve taşınıyor o yüzden tabaklarını taşımış servis için malzemesi kalmamış kahvaltıya dışarı davetliyiz o nedenle… Kendi annesi ve teyzesi de geliyor yaşlı başlı insanlar nasıl rahat edecekse, yaşları 97-98 bu arada. Ömürleri de uzun sorma……..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…