- 30 Aralık 2009
- 4.198
- 15.976
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarçınlı kahve çok iyi diyolar ondan mihtisim attım ama el ayak titremesi benim şekerden oluyo düşünceTarçınlı kahve içtim tok tutsun diye elim ayağım titredi yaştan ötürü mü acep?
Ay ne yapacağız58 kg altı dışarı çıkmasın demişler bizden bahsetmisler Tenceresiz kaldim anne
Son kalem de yıkıldı adjsjsj
Bibilikom bir topic açsana kaçar gelirim sanaTavuklu mantar üstte lokma altta
Eki Görüntüle 3508767
Ya o konuda kendime güvenmiyorum aslında herşeyim düzenli ama şimdi zevkine paylaşıyorum o zaman görev gibi yapmam lazım yapmama diye şey ediyorum biraz daha geçsin daha yeni başladık rutine hafta içi aklimdaydı aslında açarsam etiketlerimBibilikom bir topic açsana kaçar gelirim sana
Spor konusunda da yemek konusunda da gayet azimlisin belki topic daha da motive edici olur.Ya o konuda kendime güvenmiyorum aslında herşeyim düzenli ama şimdi zevkine paylaşıyorum o zaman görev gibi yapmam lazım yapmama diye şey ediyorum biraz daha geçsin daha yeni başladık rutine hafta içi aklimdaydı aslında açarsam etiketlerim
Ayy neyimizi kiskanıyorsun mister grupta biri börek gömüyor biri lokma kaptan desen sabahlayıp öğlene kadar uyuyormuş dün gece onda yemek yesem olur mu diyordu ashsjshSİzi hala kıskanayrummmmm gösüm üzerinizde
Kim oSpor konusunda da yemek konusunda da gayet azimlisin belki topic daha da motive edici olur.
Bak bizim kaptana daha bir şey göremedik ashshsh
Benden laf çikmaz ama adı Cemos ahshsjsjs
Ooooo en sevduğummmmm yeme işi varsa ufaktan sızayım mı he belki temelli iştahlı olurum da sizin sayenizde belki kilo alırım.Ayy neyimizi kiskanıyorsun mister grupta biri börek gömüyor biri lokma kaptan desen sabahlayıp öğlene kadar uyuyormuş dün gece onda yemek yesem olur mu diyordu ashsjsh
Keşke ben benimkileri sana verebilsem ikimiz de uğraşmamış olurduk. Bu teknoloji ne zaman bu aşamaya gelecek ya pöfOoooo en sevduğummmmm yeme işi varsa ufaktan sızayım mı he belki temelli iştahlı olurum da sizin sayenizde belki kilo alırım.
Mıhteşemmm olardııııı hemencecik alırdım yaavvKeşke ben benimkileri sana verebilsem ikimiz de uğraşmamış olurduk. Bu teknoloji ne zaman bu aşamaya gelecek ya pöf