Öncelikle çook teşekkür ediyorumÖzür dileyerek araya giriyorum, ben regl sancısından her ay hastanelik oluyordum. Serum veya iğne olmadan asla geçmiyordu, kusma ve ishal de yapıyordu baygın yatıyordum resmen. Bir forumda düzenli magnezyum desteğinin rahatlattığını okudum, e zararı yok deneyeyim dedim resmen %50 rahatladım. Bir daha hiç iğne ve seruma gerek kalmadı ama geralgine-k ve arveles içiyordum günde 3 tane falan. Ağrı kesiciyi bırakamadım ama iğne ve serumdan kurtuldum en azından. Doğumdan sonra denemeni tavsiye ederim, Ocean’ın 3ü bir arada olanını kullanıyordum
Pms bende de oluyordu, özellikle iş hayatına başlayınca çok arttı. Yine bayılacağım bir yerlerde, herkese rezil olacağım diye düşünüp inanılmaz strese giriyordum. Son çalıştığım yerde revir vardı, hemen iğnelerimi alıp hemşireye vermiştimÖncelikle çook teşekkür ediyorum
Bende pms de oluyor özellikle onun için düzenli günde iki tablet magnimore plus kullandım. Pms ye iyi geldi nispeten sancım da hafifledi ama o ağrıyı geçirmesi imkansız ya. Gebelikte diyorlar ya adet sancısına benzer sancı diye. Nstde 100e yaklaştığı oldu regl sancımın yanından bile geçmedi öyle diyeyim. Sadece arveles kesiyor serum iğne yemişliğim çok benimde.
Doğum kontrol ilacı da kullandım evliliğin ilk aylarında hiçbir şey değişmedi. Hatta bir kere iki ay kesintisiz kullandım düğünüm reglime geliyor diye olmak istemedim sonra bırakınca regl olursun dedi doktor. Oldum ama öyle bir ağrı yok mahvoldum ve bir et parçası geldi. Ödüm koptu hemen doktora gittim falan meğersem rahim dokusuymuş iki ay kesintisiz kullanınca kalınlaşmış o sökülmüş. Bir iki ay daha kullandım baktım değişmiyor sancılarım bıraktım. Sanırım denemediğim bir şey kalmadı. Ama ocean var evde regl olmaya başlayınca onu da denerim. En azından pms yi hafifletir
Ay dünya kadar cevap yazdım buna sayfa kendini yeniledi ya asla toparlayamam bu saatte şimdi onca mesajı çok sinir oldumYa aynı şeyi yaşamışız nerdeyse ama ben en azından muayene olacağını biliyordum sana biraz baskın gibi olmuşBen de çatıda öyle çıplak kaldım asistan kız da çıkmadı yani çok garip geldi karşısında soyunmuşum gibi. Tek fark ben çataldaydım öyle diyeyim. Ama ikisi de kötü ya. Tamam onlar için normal ama özellikle bizim ülkede böyle ayıp vs baskıyla büyüyen bize ne kadar zor olduğunu anlamıyorlar asla
Medical point medical parktan ayrılma ya iyi olsalar ayrılmazdı diye düşünüyorum hep. Liv çok sakin ve düzenliydi. Burası bir kaos. Şehrin en iyi hastanelerinden diyor herkes de liv başkaydı. Doktorum hemşireleri sürekli değiştirdikleri ve hastalarına yanlış müdahele yapıldığı için ayrılmış oradan. O kısımda haklı olabilir. Ben livde beş gün yattım çok memnun kalmadım hemşirelerden. Ama hastane çok güzeldi oteldi resmen yemekleri asla hastane yemeği değildi her ne kadar ben bulantıdan yiyemesem de eşim üç öğün mis gibi yedi içti
Magnezyumu benim gebe kalma sürecinde gittiğim doktor da çok önermişti. Sadece düzenli magnezyumla çözebilirsin bunu demişti de çalışırken sancı başlayınca yine mecbur içmiştim ağrı kesici. Ama düzenli kullanım sonrası azalır mı bilmiyorum inşallah azalır. Bu arada annem 3 normal doğum yaptı ve menapoza kadar sancılı adet gördü. Menapoz dönemi en zoruydu hatta. Bana hep sancı çekmelerin bana benzemiş doğum sonrası da bana benzerse maalesef menapoza kadar uğraşırsın diyorPms bende de oluyordu, özellikle iş hayatına başlayınca çok arttı. Yine bayılacağım bir yerlerde, herkese rezil olacağım diye düşünüp inanılmaz strese giriyordum. Son çalıştığım yerde revir vardı, hemen iğnelerimi alıp hemşireye vermiştimçok iyi anlıyorum seni. 18 yaşındayken muayene oldum bana da kadın doğum doktoru sen resmen doğuruyorsun demişti, umarım faydası olur doğuma. Bu arada pms ve adet sancısına en en ennn iyi gelen nerdeyse sıfıra indiren tek şey antidepresan kullanımı oldu bende. Artık o kadar çaresizdim ki hocam yazmıştı bir deneyelim diye etkisine inanamamıştım. Sonradan bıraktım tabi gerçekten mahvediyor insanı. Eşim yeni evliyken defalarca kucaklayıp acile götürdü beni inanmıyordu başka bir şeyin var kesin diyordu hep. Ama magnezyum çok iyi geldi, bakalım doğumdan sonra rahatlayacak mıyız.
Çok ilginç bir kadın ya gerçekten akıl fikir diliyorum. En azından dile getirmişsin çok anlamamış amaBaştan öyleydi zaten, sonra r yaptı. Normalde hiç buluşma yoktur onların ailesinde bayramlar dahil, benim ailem sık görüşüyor diye yarış yapıyor
Benim annemin de felaketmiş adetleri, maalesef doğumu da felaket olmuş kadıncağızın o ayrıMagnezyumu benim gebe kalma sürecinde gittiğim doktor da çok önermişti. Sadece düzenli magnezyumla çözebilirsin bunu demişti de çalışırken sancı başlayınca yine mecbur içmiştim ağrı kesici. Ama düzenli kullanım sonrası azalır mı bilmiyorum inşallah azalır. Bu arada annem 3 normal doğum yaptı ve menapoza kadar sancılı adet gördü. Menapoz dönemi en zoruydu hatta. Bana hep sancı çekmelerin bana benzemiş doğum sonrası da bana benzerse maalesef menapoza kadar uğraşırsın diyorSanırım biraz genetik yatkınlık da önemli. İnşallah doğurabilme potansiyelim de anneme benzemiştir
Teşekkür ederimmSanırım bir 100 sayfa filan yazı okudum sonunda bitirdimdoğuranlara hayırlı olsun diyorum sağlıkla aşkla büyüsünler sancıları okudum korktum sizlerden hemen sayfalara baktım noldu diye, şükür her şey yolunda gibi herkesin otuzaazkala bebeğin eve gelmiş çok sevindim prematüreler 0 nolu mama kullanıyor. Bizim yenidoğanda aptamil kullanılıyordu, marka önerisinde bulunmuyorduk taburcu olurken, hippte güzel diyorlar bu arada.
@Orangegreysky annene acil şifalar diliyorum, inşallah bir an önce sağlığına kavuşur
Herkesin çok az kalmış resmen çok hızlı geçti sanki her şey, çok güzel tarihlerde alınmış, sağlıkla gelsin bebişler inşallah