Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 77 41,2%
  • erkek

OY: 98 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    187
2 gun kaliyormussun cnm sezaryanda bugun 2.gunum yarin cikcam inslh
Anladım burada genelikle birgün kalıyor yani giriş yaptığın saatte farkediyor tabi ama planlı olunca genel de sabah saatine veriyorlar ikinci gün sabah doktor geliyor çıkış veriyor. Ben 9 adet koydum gidip bi on tane daha koyayim. Kıyafet kaçar adet kullandın. Üç takım 5 li hastane çıkışı koydum. İki tane 0-3 ay arası koydum olurda kilolu olur girmez yenidoğanlar diye. Yine 5 tane felan atlet koydum, 6 Ağız mendili iki ince örtü bi kalın gerçek battaniye bi kaç adet çorap çanta ancak aldı az mı dersin

Yok bakmıyor, yönlendirdi zaten. Kantaron yağı mantıklı gerçekten, çok duydum, krem vs vermezse alıp deneyeyim en azından bir zararı olmaz. Evet meme var maalesef, 75a büyüklüğünde ajfksks kabızlık da devam ediyor, gideyim bi muayene olayım

Kızlar A ante diem den haber var mıydı? Ben akşam girebildim ilk, görmedin kesin. En son suni sancı almıştı orada kaldım.

Oto koltuğu bilgisi olan var mı? Yoyko marka 360 dönebilen 0-36 falan araştıran varsa fikir versin direk alayım daha valla gözlerim kör oldu birşey bakmak istemiyorum
Ben testlerin tamamlanmış olmasına güvenliğine biraz takığım. Çok fazla uzun yol yapıyoruz ve eşim hızlı araba kullanır çocuktan sonra kullanmam dese de pek güvenemiyorum. O yüzden puan olarak yüksek bişey aldım
MaxiCosi Mica 360 Pro İSize Dünyanın İlk Kızaklı, Araç Dışına Çıkabilen Adac'Lı İsofix'Li 360 Dönebilir Yatabilir 018 Kg Bebek Oto Koltuğu Authentic Black
Fiyat olarak en az bin tl altına düşüyor. Belki bi tık daha bakabilirsin.
9-36 kg istersen pusetin varsa şöyle bi model baya iyi. Hatta arkadaşta iade süresi sıkıntı yaşamış elinde paketi açılmamış var satıyor bir kaç bin düşüğe
MaxiCosi Titan Pro ISize Adac'lı 936 Kg Çocuk Oto Koltuğu Authentic Black
Ben bir de genel testlere göre bi liste yapmıştım. Burdakiler genelde güvenli görülenler: https://app.hb.biz/0rNPX0FUcsM4

Kız sen minicikmişsin zaten bunu sana nasıl söyler
Ya işte bu onunla ilgili değilmiş vücudum bu kadar büyük bir bebeği büyütüyorsa doğurabilirmiş de
Teşekkür ederim tıp bir bilim sonuçta ve bilimsel gerçeklerden bahsediyoruz bana en doğrusu doktorumuza güvenmek gibi geliyor ama insan bir yandan da endişeleniyor işte
Umarım sizin de çok güzel çok sağlıklı bir doğumunuz olur
Doğum tecrübem yok ama bende senin gibi kaygılanıyordum o dönem ya doğum başlarsa ve ben bu halde ıkınamazsam diye
Bende hiç kabız olmamama rağmen olmuştu. Karın içi basıncın gebelikte artması da tetikliyormuş. Çok geçmiş olsun

Uiyy O çok şifalı bir yağ birçok kremin de içeriğinde etken maddelerden biri bildiğim kadarıyla. Sen krem verse bile al evde bulundur ya. yara, hemoroid, çatlak her türlü şeye kullanırsın. Bebeğe bile kullanılır bence alerji testi yapıp. Gaz sancısı için karın masajı falan aklımda. Pişiklere uygulanabilir. Ben kantaron kadınıyım kısaca, sen seversin sevmezsin bilemem benim için kantaron bir kültürdür

Evet birkaç saat önce doğumdan çıktık. Süreçle ilgili ne anlatabilirim hiç bilmiyorum sorunuz varsa cevaplayabilirim. Allah herkese bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Merhabalar, gözünüz aydın çok geçmiş olsun Umarım bebiş de siz de iyisinizdir. Sizi çok yormazsam eğer suni sancı vajinal doğuma katkı sağladı mi? Süreç istediğiniz gibi ilerledi mi? Ben de salı sabah ayni şekilde doğuma giricem de sizinle aynı sebepten, çok merak ediyorum o yüzden.

Evet birkaç saat önce doğumdan çıktık. Süreçle ilgili ne anlatabilirim hiç bilmiyorum sorunuz varsa cevaplayabilirim. Allah herkese bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
vajinal dogummu oldu oyleyse tum sureci merak ediyorum ben ozelden yazayim sana olmadi. ya da burda anlatmak istersen arkadaslar da karsi cikmazsa paylasabilirsin bizle cok mutlu olurum kendi adima

Öyleyse hayırlısı olmuş canım iyi ki yapmamış Benim doktorum bütün bilgileri verip kararı bana bıraktı aslında yine ben seçmiş oldum sezaryeni

Benim de ilk zamanlar zor olmuştu ilişki. Vajinusmus değildim de çok istememe rağmen fazla düşünmekten kasıyordum. Başta en rahat ilişkilerim gerçekten aklıma bir şey takmadığım hatta hafif çakır keyifken bir şey düşünemediğim anlarda oldu. Zamanla normalleşti tabi çok şükür bir tedavi ihtiyacı falan olmadı. Ama hastalıkta vs bir süre ara verip döndükten sonra ilk zamanlar yine zorlanıyorum acaba bir nevi vajinusmus mu bu da bilemiyorum

Bizde tam tersi ben niyetleniyorum ama direk red yiyorum Ay doğru valla çocuk olana kadar ovü zamanları bıkma noktasındaydık
Bizimkini ikinci çocuğa ikna etmek biraz zor olacak bir tane yeter deyip duruyor. Ben de kardeşi olsun istiyorum. Şimdi bu sezaryen olacağı için iki seneden önce istemem zaten de 3-4 yıla neden olmasın yani 31-32 yaşında oluyorum yine uygun zamanlar

Kızlar A ante diem den haber var mıydı? Ben akşam girebildim ilk, görmedin kesin. En son suni sancı almıştı orada kaldım.
Ben daha yeni doğurdum yavrum birkaç saat oldu doğru yerde kalmışsın yorgunluk, biraz açlık, biraz bebişle aşk derken daha yeni girebildim. Vajinal doğum oldu. İki gün sürdü diyebilirim. Bebek önceden de söylendiği gibi biraz minnak ama emiyor maşallah. Umarım bi an önce toparlar

Kesinlikle öyle. Yani bir de ben kocaman Almanlar gibi değilim ki 155 boyunda ufak tefek biriyim. Ben de 41+2’de 4kg doğurdum evdeki küvette diyor her insan bir değil ki yani sen yapmışsın ama ben yapamayabilirim.
Çatı muayenesinden sonra doktorum direk bana sen minyon bir kadınsın senin 4kg doğurmanla 1.75 bir kadının 4kg doğurması bir değil dedi. Fiziksel olarak bir çok açıdan değerlendirdi bunu. Doğum kanalı uzunluğundan tut itme gücümden, kemik yapımdan vs ne bileyim çokça anlattı. Yapamazsın demem ama her şeye hazır olmalısın yapabilirim diyorsan deneyelim dedi. Ben de yapamam dedim Ben yaptım sen de yaparsın ne kadar da bilimsel bir yaklaşım ya helal

Oy maşallah allah ikinize de güç kuvvet versin iki gün epey yormuş olmalı. Ama bebişim kokusu varlıgı alır götürür yorgunlugunu hemencik hiç bir sey kalmaz Allahın izniyle

Gözünüz aydın analı babalı büyüsün İnsallah kaçıncı haftada doğdu benım bebıkte minnak mınnak mı doğar acaba

Ben 4-5 ay kadar hiçbir türlü yapamamıştım ya. Asla korkmuyordum bana kalırsa ki canım tatlı biri falan da değilimdir o kadar ama her ne hikmetse iş o noktaya gelince kasılıp kalıyordum. Doktora gidip tedavi almadım ama buradan baktım, YouTube’dan bakıyordum nasıl çözmüşler falan. Vajinismus aparatları bile aldım yani kendimi alıştırabilmek için onların biraz faydası oldu. Biz nikahtan 4 ay sonra düğün yapıp balayına gidebilmiştik pandemi yasaklarından dolayı. Orada bir anda kendiliğinden oldu ben daha bir dk egzersizlerimi yapmadım diyene kadar Öyle aştım uğraştırdı bizi biraz açıkçası. Adet dönüşü bende de oluyor hep ya o isteksizlik. Ama o Vajinismus olamaz bence çünkü bu tehlikeli bir durum ya kapatıyorsun kendini tamamen. Hatta birleşme sırasında kendini kitleyen ve doktor müdahalesi olmadan açılmayan vakalar bile varmış. Araştırırken neler neler denk gelmiştim. Bizim o durumumuz libido düşüklüğünden kaynaklı olabilir. Zaten hormonlar alay ediyor gibi ya. Adet günlerimde de bir o kadar istekli oluyorum mesela nasıl olsa yapamayız rahatlığından galiba
Ovü zamanları ilişkisinden bıkmayan kaç kişiyizdir ki şurada Son aylarda dikkat ettim sadece o günlerde 4-5 ilişki oluyor ayın geri kalan 25 gününde hiçbir atraksiyon olmuyordu öyle bir bıkmak Yaşın küçükmüş 3-4 sene beklemek daha ideal daha rahat edersin bence. Eşin de o zamana ister. O istemese çocuk kardeş ister Ben iki hafta sonra 31 oluyorum Sezaryen olursam ben de 2 sene beklerim kesin, eşim de korkar onu öne çekmekten. Normal de olsa beklerim sanırım. 33-34te ikinci gebeliği göze alırım gibi ancak. Ancak unuturum diyormuşum yaşadıklarımı

Ay ay ay maşallah size Hayırlı olsun kuzucum, sağlıkla, analı babalı büyüsün inşallah bebiş Kendine gelip iyi hissettiğinde azıcık detay ver bakim nasıl oluyor nasıl ilerliyor sen bu sezonun ilk vajinal doğuranısın gözler ve dikkatler üzerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…