Bi tuhaflar ya ne bileyim. Benim yarım akıllı bir kuzenim var benden 12 yaş falan büyük, gebelikte aşırı bulantısı olmuş safra çıkarıyormuş devamlı ama 25-30 kg aldı -anlamadım nasıl olduysa, mümkün demek- neyse, sezaryen istiyordu ve korkuyordu anestezili oldu. Birkaç hafta erken aldılar bebişi, iri bebek vs diye düşünmüştük ama 3400 mü ne doğdu, meğersem izne erken çıkabilmek için 36.haftada sezaryen istemiş ve bulantılardan çok bunalmış
çocuk 4 yaşına geldi yeni öğrendim. Diğer kuzenim de bebiş istiyor, doğum şekli falan konuşuyorduk suda doğum ilgisini çekmiş onu anlatıyor falan. Bu salak da diyor ki “havuzun başında 5 tane adam var, neden oramı buramı açayım, normal doğum çok riskli” vs vs. Biz de cehaletinden kusarak herkes bebeğini ve kendisini düşünür merak etme falan dedik, bana diyor ki tüp bebekle hamile kaldın bebeği hiç düşünmeden normal doğum istiyorsun, full anestezili yaptırman lazım o çekiştirmeleri hissedersin yoksa vs. Hem 36.haftada izne çıkmak için bebeği erken aldıran bir kadın tarafından bebeğini düşünmeyen ana oldum hem de oramı buramı açmaya meraklıymışım mesela ajcksjdksk