Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
seninle ayni kilodaymisiz oncesinde ben de 48le hamile kaldim ama 61 oldum 62ye dogru gidiyorum hatta ama tatliyi kesmedim hic belki ondan

Gözüm asla kesmedi valla benim de gitmeye. Böyle bişey ama bu çok çirkin ya başka da çıkmıyor. Sanırım oturup kendim yapcam sonunda elimle boyucam

Eminönüne haftaiçi erken bir saatte gidersen bulursun orda bence. Ben cikolata almaya gecen cts gittim de eşim coluk cocuk falan insanları ittirmeden adım atamıyorsun öyle bir kalabalık
Ben 10 dk yürüyünce 20 dk dinlenmem gerekiyor eminönünde yanımda tabure ile gezmem lazım nişan zamanı masa süslemesinde herşeyimi ordan almıştım. Daha tövbe ettim

Heliumlu balon o parti malzemesi satan yelrerde var bende alicam kapi onu icin cok tatli duruyor:) senin dedigin baskaymis pardon ben farkli zannettim .
Ben onu emaarda bi parti malzemesi yerine sordum. Helyumla şişirilmişe tanesini 400 tl dedi balonların bi şok geçirdim. O kadar pahalı beklemiyordum belki mahalle arası bi yerde daha ucuzdur. ayaklıdan alıp ucuna takmak daha mantıklı geldi o yüzden bi de instagramda bi kaç tane sadece kapı önüne tatlış balonlardan falan sormuştum.
Bak fiyat olarak aklında olsun baya önce sormuştum.

Ben 10 dk yürüyünce 20 dk dinlenmem gerekiyor eminönünde yanımda tabure ile gezmem lazım nişan zamanı masa süslemesinde herşeyimi ordan almıştım. Daha tövbe ettim
Ay evet son haftalar böyle atraksiyonlar zor oluyor. Ben ilk yürümeye başladıgımda zorlanıyorum karnım falan kasılkyor ama üzerine düşünce devam edince belli bir zaman sonra acılıyorum. Ondan bir cesaret gttik ama zaten ben sadece cikılatacılara ugramıştım

Hastanenize bir sorun ama once. Bazı hastaneler helyumlu balın kabul etmiyor. Bazıları kapı onu süsleme kabul etmiyor içeriyi anca. Oyle aklınızda olsun yani

Ben çok almışım yaaa şey ödem olabilirmi belkideödemrir doğurunca semerimya neden

Ben çok almışım yaaa şey ödem olabilirmi belkideödemrir doğurunca semerimya neden
Ödem de olabılır ama hiç önemli degıl kuzenım 30 kılo almıştı kız hemen verdi bıraz dıkkat edersın doğumdan sonra verılır benım sekerım olduğu ıcın de yemedım bebek iyide sorun yok

seninle ayni kilodaymisiz oncesinde ben de 48le hamile kaldim ama 61 oldum 62ye dogru gidiyorum hatta ama tatliyi kesmedim hic belki ondan
Ben kestım tatlıyı canım çok ısterse az yiyodum sekerım cıktı çünküama şu son haftalar istediğimi yicem zaten doğacak onu yeme bunu yeme ınsanın iyice yiyesi gelıyor

Ben de 37deyim 15 kg aldm. Bana göre cok bu kadarı da hem biraz kilo takıntılıyım hem onceki hamileliğimde kızım 4 kg dogmasına ragmen 10 kg almıştım sadece. Cok Kısmadım ama öyle abartmadım da nasıl oldu bilmiyorum. Bir de göbegim cok sivri komple one dogru kocaman kızlarımda böyle olmamıştı cok tuhafıma gidiyor erkek göbegi böyle oluyomuş sanırsam

hadi ya ben o ağırlık gelince pes ediyorum direk. Az önce bi yokuş çıkayım dedim öyle bi kramp şeklinde ağrı girdi ki adım atamadım. Sırf o ağırlık yüzünden yürümüyorum resmen

hadi ya ben o ağırlık gelince pes ediyorum direk. Az önce bi yokuş çıkayım dedim öyle bi kramp şeklinde ağrı girdi ki adım atamadım. Sırf o ağırlık yüzünden yürümüyorum resmen
Oluyor bana da oyle bazen ama dediğim gibi yavas da olsa devam ediyorum 5-10 dkya normalleşiyorum. Sen de bir dene istersen

Az önce bağdaş kurmuş oturuyordum ebe geldi böyle oturma pelvis genişler açılma başlar, kimse sana söylemedi mi dedi. Kim bana niye böyle bişi söylesin püü ndfn hep de öyle otururum halbuki
Ben de akşamları hep öyle oturuyorum. Çatı ağrısını falan rahatlattigini düşünüyordum hatta. Sen söyledin işte bize de sağol canım

Benim kız göbeğim sivri değil de risklidi hep erken doğum olucak diye bekledik drler ilaçlarla geçiktirdi
Bebek kilo alırsa erken doğsada sorun olmaz dediler eşimdi sürekli yediniyor midem almasada kendimi çatlıycak gibi hissediyorum çok ağırım şuan taşıyamıyorum inşallah doğunca zayıflarım

Ben kestım tatlıyı canım çok ısterse az yiyodum sekerım cıktı çünküama şu son haftalar istediğimi yicem zaten doğacak onu yeme bunu yeme ınsanın iyice yiyesi gelıyor
İyide benim canım sürekli tatlı çikolata istiyor hayır ağzıma değincede iki tane yemeden bırakamıyorum

Kız dikkat etsem ne azar azar yiyim diyorum bakıyorum hepsini yemişim kendimi durduramıyorum çikolatalar uçuşuyor gözümün önünde benim kiside obur bir kız bebek

Kızlar son haftalar artık idrar tahili verin aklınızda olsun. Bir arkadaşım söylemişti çok önemsememiştim doğumdan sonra onun bebekte enfeksiyon çıkınca hastanede bekletmişlerdi. Ben de dün tesadüfen kan ve idrar verdim hiçbir belirtim yoktu idrarda yoğun bakteri çıktı şok oldum. Doktor antibiyotik verdi kullanmak da istemiyorum ama bebeğe enfeksiyon daha zararlı diyorlar napıcamı da bilmiyorum. Aklınızda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…