- 10 Eylül 2020
- 1.494
- 1.277
seninle ayni kilodaymisiz oncesinde ben de 48le hamile kaldim ama 61 oldum 62ye dogru gidiyorum hatta ama tatliyi kesmedim hic belki ondanBen 49la hamıle kaldım şuan 58im 35+0 oldum bugün Salı randevum var en son gittiğimde 32+2 de 2.163 gramdı ben normal yeme duzenıme devam ettım ekstra kuruyemıs,meyve tükettim tatlı vs olaylarına girseydim gercekten 20den az alınmaz çünkü son haftalar yemesende alıyorsun
Sayende öğreniyoruz biz de valla nerden bilekAz önce bağdaş kurmuş oturuyordum ebe geldi böyle oturma pelvis genişler açılma başlar, kimse sana söylemedi mi dedi. Kim bana niye böyle bişi söylesin püü ndfn hep de öyle otururum halbuki
Gözüm asla kesmedi valla benim de gitmeye. Böyle bişey ama bu çok çirkin ya başka da çıkmıyor. Sanırım oturup kendim yapcam sonunda elimle boyucamBöyle bir şey mi? Eminönünde falan %100 vardır da hayatta gidilmez
Partifabrik Hello World Baby Shower Yazı Süs Banner Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Partifabrik Hello World Baby Shower Yazı Süs Banner yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben 10 dk yürüyünce 20 dk dinlenmem gerekiyor eminönünde yanımda tabure ile gezmem lazımEminönüne haftaiçi erken bir saatte gidersen bulursun orda bence. Ben cikolata almaya gecen cts gittim de eşim coluk cocuk falan insanları ittirmeden adım atamıyorsun öyle bir kalabalık
Ben onu emaarda bi parti malzemesi yerine sordum. Helyumla şişirilmişe tanesini 400 tl dedi balonların bi şok geçirdim. O kadar pahalı beklemiyordumHeliumlu balon o parti malzemesi satan yelrerde var bende alicam kapi onu icin cok tatli duruyor:) senin dedigin baskaymis pardon ben farkli zannettim .
Ay evet son haftalar böyle atraksiyonlar zor oluyor. Ben ilk yürümeye başladıgımda zorlanıyorum karnım falan kasılkyor ama üzerine düşünce devam edince belli bir zaman sonra acılıyorum. Ondan bir cesaret gttik ama zaten ben sadece cikılatacılara ugramıştımBen 10 dk yürüyünce 20 dk dinlenmem gerekiyor eminönünde yanımda tabure ile gezmem lazımnişan zamanı masa süslemesinde herşeyimi ordan almıştım. Daha tövbe ettim
Ben niye bukadar aldım ya anlamıyorum36+2 deyim. 80 ile hamile kaldım şuan 84 üm. Son kontrol de bebek 2750 kg idi.
Hastanenize bir sorun ama once. Bazı hastaneler helyumlu balın kabul etmiyor. Bazıları kapı onu süsleme kabul etmiyor içeriyi anca. Oyle aklınızda olsun yaniBen onu emaarda bi parti malzemesi yerine sordum. Helyumla şişirilmişe tanesini 400 tl dedi balonların bi şok geçirdim. O kadar pahalı beklemiyordumbelki mahalle arası bi yerde daha ucuzdur. ayaklıdan alıp ucuna takmak daha mantıklı geldi o yüzden bi de instagramda bi kaç tane sadece kapı önüne tatlış balonlardan falan sormuştum.
Bak fiyat olarak aklında olsun baya önce sormuştum.
Eki Görüntüle 3504690
Ben 49la hamıle kaldım şuan 58im 35+0 oldum bugün Salı randevum var en son gittiğimde 32+2 de 2.163 gramdı ben normal yeme duzenıme devam ettım ekstra kuruyemıs,meyve tükettim tatlı vs olaylarına girseydim gercekten 20den az alınmaz çünkü son haftalar yemesende alıyorsun
Ödem de olabılır ama hiç önemli degıl kuzenım 30 kılo almıştı kız hemen verdi bıraz dıkkat edersın doğumdan sonra verılır benım sekerım olduğu ıcın de yemedım bebek iyide sorun yokBen çok almışım yaaa şey ödem olabilirmi belkideödemrir doğurunca semerim ya neden
Ben kestım tatlıyı canım çok ısterse az yiyodum sekerım cıktı çünküseninle ayni kilodaymisiz oncesinde ben de 48le hamile kaldim ama 61 oldum 62ye dogru gidiyorum hatta ama tatliyi kesmedim hic belki ondan
Ben de 37deyim 15 kg aldm. Bana göre cok bu kadarı da hem biraz kilo takıntılıyım hem onceki hamileliğimde kızım 4 kg dogmasına ragmen 10 kg almıştım sadece. Cok Kısmadım ama öyle abartmadım da nasıl oldu bilmiyorum. Bir de göbegim cok sivri komple one dogru kocaman kızlarımda böyle olmamıştı cok tuhafıma gidiyor erkek göbegi böyle oluyomuş sanırsamBen çok almışım yaaa şey ödem olabilirmi belkideödemrir doğurunca semerim ya neden
hadi ya ben o ağırlık gelince pes ediyorum direk. Az önce bi yokuş çıkayım dedim öyle bi kramp şeklinde ağrı girdi ki adım atamadım. Sırf o ağırlık yüzünden yürümüyorum resmenAy evet son haftalar böyle atraksiyonlar zor oluyor. Ben ilk yürümeye başladıgımda zorlanıyorum karnım falan kasılkyor ama üzerine düşünce devam edince belli bir zaman sonra acılıyorum. Ondan bir cesaret gttik ama zaten ben sadece cikılatacılara ugramıştım
Oluyor bana da oyle bazen ama dediğim gibi yavas da olsa devam ediyorum 5-10 dkya normalleşiyorum. Sen de bir dene istersenhadi ya ben o ağırlık gelince pes ediyorum direk. Az önce bi yokuş çıkayım dedim öyle bi kramp şeklinde ağrı girdi ki adım atamadım. Sırf o ağırlık yüzünden yürümüyorum resmen
Ben de akşamları hep öyle oturuyorum. Çatı ağrısını falan rahatlattigini düşünüyordum hatta. Sen söyledin işte bize de sağol canımAz önce bağdaş kurmuş oturuyordum ebe geldi böyle oturma pelvis genişler açılma başlar, kimse sana söylemedi mi dedi. Kim bana niye böyle bişi söylesin püü ndfn hep de öyle otururum halbuki
Ben de akşamları hep öyle oturuyorum. Çatı ağrısını falan rahatlattigini düşünüyordum hatta. Sen söyledin işte bize de sağol canım
Benim kız göbeğim sivri değil de risklidi hep erken doğum olucak diye bekledik drler ilaçlarla geçiktirdiBen de 37deyim 15 kg aldm. Bana göre cok bu kadarı da hem biraz kilo takıntılıyım hem onceki hamileliğimde kızım 4 kg dogmasına ragmen 10 kg almıştım sadece. Cok Kısmadım ama öyle abartmadım da nasıl oldu bilmiyorum. Bir de göbegim cok sivri komple one dogru kocaman kızlarımda böyle olmamıştı cok tuhafıma gidiyor erkek göbegi böyle oluyomuş sanırsam
İyide benim canım sürekli tatlı çikolata istiyorBen kestım tatlıyı canım çok ısterse az yiyodum sekerım cıktı çünküama şu son haftalar istediğimi yicem zaten doğacak onu yeme bunu yeme ınsanın iyice yiyesi gelıyor
Kız dikkat etsem ne azar azar yiyim diyorum bakıyorum hepsini yemişim kendimi durduramıyorum çikolatalar uçuşuyor gözümün önünde36 haftada +10 kilo aldım canım ben. Erkek bebek. Bizim topicte hiç kilo almayanlar da var daha çok psikolojin bozulmasın boşver benceVerirsin doğumdan sonra hızla çok takma kafaya doğuma kadar dikkat edersin almamak için