Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Kızlar dün kontrolüm vardı 32+5 teyim doktor doğum şeklini ne düşünüyorsun normal düşünüyorsan 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacağım dedi ama sizce de erken değil mi 34. Hafta muayene için

Bebek büyük değil hatta karın çevresi bir hafta falan küçük , 2900 kg dedi bugün kilosuna da . Valla 37 olmuşuz yapalım dedi bende bilmediğim için birşey demedim
Bende 37 +4 de olacağım çatı yani erken sayılmaz pek o zaman. Sandım 36 da yapmış. Bende 35+4 de gittim bebek 2750 idi benim bebek hafta da 250 gr alıyor bu hesaba göre 38 de 3500 oluyor doğumum kendi olmazsa ben risk almadan sezeryanı seçeceğim. Yani burda karar sana kalmış senin bebek haftada kaç kg alıyor bak hesapla 3500 üzeri kaçıncı haftana denk geliyor dört kg normal yapan da, var ama riskleri var mesela doktorum tavsiye etmiyoruz annede yırtılma çok oluyor dedi. Doktorun biraz senin adına karar almış sen o riski alıyorsan doğurabilirsin dört kg bebeği normal şekilde

Aynen canım yapılacak olan yapıldı, bazı kaynaklar 34'ten sonra gelen bebeği durdurmayın diyomuş doktorum yine de erken olduğunu düşündü yoksa salacaktı da kendi haline.
periantolog bana 32’ye kadar doğurma, gerisi halledilir demişti.
32’den sonra bekledikleri eşik de 35 ve olmak üzeresin. çok gerilirsen bunu düşün canım

Kızlar dün kontrolüm vardı 32+5 teyim doktor doğum şeklini ne düşünüyorsun normal düşünüyorsan 2 hafta sonra çatı muayenesi yapacağım dedi ama sizce de erken değil mi 34. Hafta muayene için
Senin doktor fazla aceleci benim bebek biraz kilolu ona rağmen doktorum bekle bakalım 37. Hafta da kilosuna çatıma bakar karar veririz dedi. Çokta kilolu değil dedi. Pozitif konulur hep. Aşırı erken bence izin verme beklemek istiyorum de. Bu kadar doktorun 37-38 de yapıp senin doktorun 34 de yapması tuhaf. Anlamı yok yani

Benim sancılara enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi ebe. Ayağını üşütmüş bile olabilirsin, bi ara inanmazdım ama inanıyorum artık dedi :))
ayağımı azıcık üşüteyim, o akşam resmen sancı çekiyorum.
son 2 gündür yüksek çorap ve ev botuna geçtim, bıçak gibi kesildi akşam ağrısı ve muhtemel bağırsak ağrısı

Ayy taburcuyum nidicard'a evde de devam edicem biraz. 35'i gördükten sonra sancı başlarsa tekrar yatırıp bu sefer herhangi bi durdurma yapmayız dedi
periantolog bana 32’ye kadar doğurma, gerisi halledilir demişti.
32’den sonra bekledikleri eşik de 35 ve olmak üzeresin. çok gerilirsen bunu düşün canım

Bende geçen hafta verdim eser protein ve eser bakteri çıktı perşembe gitcem doktora tekrar devlet olduğundan sorma şansım da yok umarım geçer su da zorlasam da 1.5 litreyi asla geçemiyorum

Ben emzirme yastığı koymayacağım emzik için de çok küçük zaten. Pompa konusunu da bi doktora danışırım ama koyacağım gibi onu
Emzirme yastığı çantama sığmadı valla. Koymuyorum kuzum. Orta boy valizim, ona bile sığamadım, bi de sırt çantası aldım

Kızlar bebeğe yelek almaya gerek var mı hastane için? O da olmayı versin ya of, valla bu çanta işi beni zorladı ya. Her detayı düşünüp koymaya çalıştım.

Allah yardımcın olsun canım en hayırlı sagliklisi ne zamansa o zaman gerçekleşsin. Ben de aynı durumu yaşıyorum. Kontrolum vardı en az 1 hafta daha var derken işler karıştı. Sancı çıkıyor, nst ye girmekten ben de bebek de strese girdik. O zaman da hareketleri yavaşlıyor. Çok yoruldum diye eve gönderdi dinlen akşam yemeğinden sonra tekrar gel dedi. Bakalım artık nasip inşallah biraz daha dururlar

Muayeneden sonra eliyle göstererek açıkladı canım , kemiğin biraz aşağıda normalde oval gelmesi gerekirsen daha düz / basık gibi bi yorum yaptı o yüzden kilolu olursa sezeryan daha uygun olur dedi . Şimdi normal doğuma uygunsun ancak başı veya bedeni çok büyürse takılır dedi bu hafta 300 gr almış normalde 200 alıyor ortalama . tamamen doğum anına haftasına bağlı kanala uygun şekilde inmesi de önemli dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…