- 10 Eylül 2020
- 1.502
- 1.281
en fazla elinde sabunla soguk suyla durula kurumaya birak kloriferin yanina baska turlu yikama bozulmasinYıkamadım ya bozulmaz mı ki
Normal mı olacak 38-39 dan sonra başlanır belki de sen doktoruna sor yanlış olmasın daahududu yapragi cayi ve hurmaya ne zaman basliyoruz?36+1 oldum yavastan baslasam mi diye dusunuyorum.
Öyle yaparım makınada bozulur muhtemelenen fazla elinde sabunla soguk suyla durula kurumaya birak kloriferin yanina baska turlu yikama bozulmasin
Öyleyse doğrudur ben hiç araştırmadım bide pimpirikli biriyim hemen başlatır fikri var bende hep4 hafta once baslayin yaziyor internette bakinca ama erken gibi de geldi bana. 38. haftam icinde dogurmayi umuyorum benazcik iri cok buyurse cikamaz falan :)
Sorayım doğru diyorsunHastaneye bi sor cano, bazılarında olmuyormuş ya da yeterli olmayabilir belki
Ben emzirme yastığı koymayacağım emzik için de çok küçük zaten. Pompa konusunu da bi doktora danışırım ama koyacağım gibi onuBenim de hastane yakın ama o an git gel, emziğin yerini tarif et falan uğraşamam. Ne kadarcık yer kaplayacaklar diye koyacağım valla. Emzirme yastığı büyük bi, o kafamı kurcalıyor. Onu nasıl koycam diye.
Ay öyle güzel emecek ki anasını inanıyorum hemde çok az kaldıİnşallah emerler kuzum . İlk bende süt gelmedi diye sağarken çok acıdılar zaten hep hassastı sevmezdim elletmeyi deşimdi alıştılar ama çok daha az acıyor. Lansinoh kullanıyorum bende valla 5 günde bitirdim bi kutuyu neredeyse yara olacak korkusundan benimkinin de ucu varmış sağıncada iyice büyüdü . Çocuğumun ağzı küçücük, meme ucum büyük gelmez inşallah
Hemileliğimi bende çok sevdim seviyorum hareketlerini hissetmek içimde büyüyor olması çok güzel geliyor bana. Çok zor yaşayanlar varmış ama mide bulantısının bile iyi hissettirdiği zamanlar oldu bana, bu günlerin hayalini çok kurmuştumo kadar haklısın ki
benim ekleyeceğim tek şey, artı olarak, ben hamileliği çok sevdim. her şeyiyle. bulantısı, nefes darlığı vs dahil. kendimi hiç bu kadar mutlu hissetmemiştim olabilirim. belki ondan güç alıyorum. bir de dediğim gibi yaş faktörü:/
63le hamile kaldım 75 kiloyum inanılmaz ödem var ama ayakkabılarım yüzüklerim asla olmuyor bana hatta elimdeki parmak uçlarım sürekli uyuşuk. ÖdemdenmişArkadaşlar konudan bağımsız ama hamileliğinizde kaç kilo aldınız ben 70ile hamile kaldım 33.haftadayım 95 olmuşum bebeğim 2500 gram çok kilo almışım pskolojim bozuldu yeminle yüzüm ayaklarım vücudum şişlik içerisinde geceleri yaz üstü dönücemde çocuğu zarar gelicek diyede korkudan uyuyamıyorum sırt üstü yatsam bebeğime kan gitmiycek diye korkuyorumuykuya hasret kaldım yeminle ya
Trendyol anacım yanına getirebilecek biriler varsa hem daha ucuz. Benim elticiğim sağolsun o halledecek o işleriBen kapı süsü alacaktım zaten balon da almaya karar verdim, herkesin kapısında var çok tatlı duruyo özendim ndmffn bu balonlar ne diye satılıyor acep alan var mı? Altında ağırlığı var çünkü
Beyim şu kutulu olanları sevmiş ndnf ben ne sevsem tersini seviyo adam. Onlardan sipariş vercemmTrendyol anacım yanına getirebilecek biriler varsa hem daha ucuz. Benim elticiğim sağolsun o halledecek o işleri
Bebek büyük değil hatta karın çevresi bir hafta falan küçük , 2900 kg dedi bugün kilosuna da . Valla 37 olmuşuz yapalım dedi bende bilmediğim için birşey demedimKaç kg bebek bide çatı muayenesi tehlikeli biraz doğumu tetikleyebilir en erken 38 de yapıyor doktorlar 37 nin sonu 38 gibi sağlıklı bi gebelik ise.
Ben bütün 36+6 yım başlayabiliriz dedi doktorum . 3 adet hurma ye 1 bardak da çay içebilirsin dediahududu yapragi cayi ve hurmaya ne zaman basliyoruz?36+1 oldum yavastan baslasam mi diye dusunuyorum.
Bizim hastane paketine dahil o kutular birde 3-4 tane balon cinsiyet rengine göreBeyim şu kutulu olanları sevmiş ndnf ben ne sevsem tersini seviyo adam. Onlardan sipariş vercemm
Bizim hastane paketine dahil o kutular birde 3-4 tane balon cinsiyet rengine göre
bir de unisex kapı süsü ama ben kendi yaptırdığımı götürmek istiyorum
Çok tatlıı bende isimlisini aldımŞöyle bir takım aldım isim yazdırmadım sade olsun fotoğraf çekimi icin
ben de basliyim o zaman yavastan harikaBen bütün 36+6 yım başlayabiliriz dedi doktorum . 3 adet hurma ye 1 bardak da çay içebilirsin dedi
vajinal dogum dusunuyorum evet, simdilik bir engel yok gibi. 38 gibi dogurmak istiyorum ben artik geciktikce zorlasir diyeNormal mı olacak 38-39 dan sonra başlanır belki de sen doktoruna sor yanlış olmasın da