Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Yuh o ne bee birilerine kitlemem lazim bu balon olayini benim yoksa cok gereksiz paralar

İyide benim canım sürekli tatlı çikolata istiyor hayır ağzıma değincede iki tane yemeden bırakamıyorum
O zaman sen kendın yıyorsun bebişi bahane etmeolan olmuş almışsın artık doğumdan sonra hemen verırsın yarısı gider hıc merak etme

Ben nir aldım ya anlamıyorumdikkatte diyorum yediklerime
Açıkcası yedim almadım desem yalan olur. Ben fazla yemedim çoğunlukla kahvaltı tarzı beslendim gebelik boyu bazen çok ağır beslediğim de oldu. İlla bende ipin ucunu baya kaçırdım ama daha çok hafif beslendim ondan diye düşünüyorum

Normal de sağlık ocağı gebelik izleniminde 36. Hafta da bakıyor tahlile. Ben geçen gittim çağırdılar.

ahududu yapragi cayi ve hurmaya ne zaman basliyoruz? 36+1 oldum yavastan baslasam mi diye dusunuyorum.
Çok erken değil mi. Bence 37+4 den sonrası daha iyi gibi tabş sen bilirsin yine de. Çünkü kişinin bedenine de bağlı biraz. Bazılarımız artık bu haftalar da daha sık sancı kasılma yaşıyor ya bunları tüketirsek doğumu ekstra hızlandırır.

Kaç kg bebek bide çatı muayenesi tehlikeli biraz doğumu tetikleyebilir en erken 38 de yapıyor doktorlar 37 nin sonu 38 gibi sağlıklı bi gebelik ise.

4 hafta once baslayin yaziyor internette bakinca ama erken gibi de geldi bana. 38. haftam icinde dogurmayi umuyorum ben azcik iri cok buyurse cikamaz falan :)

soyle demis chatgpt :)
Ahududu yaprağı çayı, doğumu kolaylaştırmak ve rahim kaslarını güçlendirmek amacıyla bazı kadınlar tarafından tercih edilir. Ancak bunu kullanmaya başlamadan önce, doktorunuzla veya ebenizle konuşmanız önemlidir.
Genelde önerilen kullanım şu şekildedir:

• 32-34. haftadan itibaren günde bir fincanla başlanabilir.
  • 37. haftadan itibaren günde iki fincana çıkarılabilir, ancak yine doktorun onayıyla.
Ahududu yaprağı çayının rahmi hazırladığı düşünülse de doğumu başlatan bir etkisi yoktur. Bazı kadınlarda rahimde kasılmaları artırabileceği için erken başlaması önerilmez.

az daha bekliyim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…