Yuh o ne beeBen onu emaarda bi parti malzemesi yerine sordum. Helyumla şişirilmişe tanesini 400 tl dedi balonların bi şok geçirdim. O kadar pahalı beklemiyordumbelki mahalle arası bi yerde daha ucuzdur. ayaklıdan alıp ucuna takmak daha mantıklı geldi o yüzden bi de instagramda bi kaç tane sadece kapı önüne tatlış balonlardan falan sormuştum.
Bak fiyat olarak aklında olsun baya önce sormuştum.
Eki Görüntüle 3504690
Onu da sormadim bakHastanenize bir sorun ama once. Bazı hastaneler helyumlu balın kabul etmiyor. Bazıları kapı onu süsleme kabul etmiyor içeriyi anca. Oyle aklınızda olsun yani
Kııız ben sandalyede bile öyle oturuyorum allah korumuş valla jdhdhdAz önce bağdaş kurmuş oturuyordum ebe geldi böyle oturma pelvis genişler açılma başlar, kimse sana söylemedi mi dedi. Kim bana niye böyle bişi söylesin püü ndfn hep de öyle otururum halbuki
O zaman sen kendın yıyorsun bebişi bahane etmeİyide benim canım sürekli tatlı çikolata istiyorhayır ağzıma değincede iki tane yemeden bırakamıyorum
Ben de aynı mod çubukludan devam oldumYuh o ne beebirilerine kitlemem lazim bu balon olayini benim yoksa cok gereksiz paralar
Şu tavşancığı yıkadın mıı? Bende de var sanırım aynısı yıkıcam ama korkuyorum bozulacak diyeTipini yesinler kombin bile yaptım
Yıkamadım ya bozulmaz mı kiŞu tavşancığı yıkadın mıı? Bende de var sanırım aynısı yıkıcam ama korkuyorum bozulacak diye
Açıkcası yedim almadım desem yalan olur. Ben fazla yemedim çoğunlukla kahvaltı tarzı beslendim gebelik boyu bazen çok ağır beslediğim de oldu. İlla bende ipin ucunu baya kaçırdım ama daha çok hafif beslendim ondan diye düşünüyorumBen nir aldım ya anlamıyorumdikkatte diyorum yediklerime
Benim de korkum o da yıkamadan beboya vermek de içime sinmiyoYıkamadım ya bozulmaz mı ki
Normal de sağlık ocağı gebelik izleniminde 36. Hafta da bakıyor tahlile. Ben geçen gittim çağırdılar.Kızlar son haftalar artık idrar tahili verin aklınızda olsun. Bir arkadaşım söylemişti çok önemsememiştim doğumdan sonra onun bebekte enfeksiyon çıkınca hastanede bekletmişlerdi. Ben de dün tesadüfen kan ve idrar verdim hiçbir belirtim yoktu idrarda yoğun bakteri çıktı şok oldum. Doktor antibiyotik verdi kullanmak da istemiyorum ama bebeğe enfeksiyon daha zararlı diyorlar napıcamı da bilmiyorum. Aklınızda olsun
Çok erken değil mi. Bence 37+4 den sonrası daha iyi gibi tabş sen bilirsin yine de. Çünkü kişinin bedenine de bağlı biraz. Bazılarımız artık bu haftalar da daha sık sancı kasılma yaşıyor ya bunları tüketirsek doğumu ekstra hızlandırır.ahududu yapragi cayi ve hurmaya ne zaman basliyoruz?36+1 oldum yavastan baslasam mi diye dusunuyorum.
Ben öyle fotoğraf çekerim falan dıye düşündüm zaten elıne versen gazına götürürler bılemedım düsüniyim benBenim de korkum o da yıkamadan beboya vermek de içime sinmiyo
Kaç kg bebek bide çatı muayenesi tehlikeli biraz doğumu tetikleyebilir en erken 38 de yapıyor doktorlar 37 nin sonu 38 gibi sağlıklı bi gebelik ise.Kızlaaaar Bugün doktor muayenemiz vardı, 36+6 şimdilik herşey yolunda görünüyor . Bu hafta bi sürü ödev verdi normal doğum için çatı muayenemi de yaptı ancak kemiğin çok az aşağıda büyük bir bebek olursa sezeryanı düşünürüz dedi ona süreç içersinde karar verecekmişböyle yapınca dedim acaba beni sezeryana mı yönlendiriyor aslında doktoruma da güveniyorum . Galiba sürecin sonuna yaklaştıkça gerginlik oluyor biraz
4 hafta once baslayin yaziyor internette bakinca ama erken gibi de geldi bana. 38. haftam icinde dogurmayi umuyorum benÇok erken değil mi. Bence 37+4 den sonrası daha iyi gibi tabş sen bilirsin yine de. Çünkü kişinin bedenine de bağlı biraz. Bazılarımız artık bu haftalar da daha sık sancı kasılma yaşıyor ya bunları tüketirsek doğumu ekstra hızlandırır.
cok tatli yenidogan cekimi icin mjTipini yesinler kombin bile yaptım