Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Kızlar bebeğe yelek almaya gerek var mı hastane için? O da olmayı versin ya of, valla bu çanta işi beni zorladı ya. Her detayı düşünüp koymaya çalıştım.
Ben henuz aylara ayirarak yerlestirme isini yaptim hastane cantasina enerjim henuz yetmedi zaten kafam karisik ne koysam diye benim oyle setim yok yani vardi ama kucuk almisim , benim kizim 50 cm oldu neredeyse bendekiler 45-46 kaldi bildigin cop olanlardan karisik goturucem mecbur.

Doğru. Benim de aynı durum. Doktorum da çatı muayenesine ve kiloya göre karar veririz dedi 37 de benimki de belli olacak. Senin ki doktorun deyişine göre kemiğin basık diye demek riske atmıyor hiç geçmez kilolu olursa o zaman haklı doktorun hayırlısı olsun senin için. Ama doktor çatı uygun deseydi sadece kilo dan doğuramazsın deseydi bu kişiye kalmış birşey bazıları risk alıp doğuruyor 4 kg bebeği.

ben korkuyorum biraz bu cati muayenesinden nasil birsey rahatsiz oluyormusun aciyor mu?

Ben de yanmama rağmen terliksiz dolaşmıyorum ya bende de ağrı yapuyor hemen
bi de benim azıcık üşüyeyim, hatta üşümek de değil, sıcaklamayayım, göğüs uçlarım çok sızlıyor

yazın tatildeyken korkunç ağrıyordu. ben de normal sanmıştım ama sanırım denizden çıkınca hava çok sıcak olsa da hafif üşürsün ya, o yapıyordu galiba

Son düzenleme:
Emzirme yastığı çantama sığmadı valla. Koymuyorum kuzum. Orta boy valizim, ona bile sığamadım, bi de sırt çantası aldım
ya benimki de çok büyük:/ hem çok istiyorum almayı yanıma (özellikle sezaryen olursa) hem de taşımak istemiyorum o dev gibi şeyi.

vakumluydu aldığımda. açmasam da hastanede vakumu çözülseydi bir seçenekti ama kılıfını falan yıkamam gerekir diye açtım mecburen

Kızlar bebeğe yelek almaya gerek var mı hastane için? O da olmayı versin ya of, valla bu çanta işi beni zorladı ya. Her detayı düşünüp koymaya çalıştım.
bazı listelerde var.
ama genelde hastane odaları çok sıcak oluyor diyorlar. belki 1 tane yedek koyarım ama bana da anlamsız geldi biraz

Ödevler verdi bu pazartesi onlara başlayacağım inşallah her hafta kontrole gidiyoruz zaten bebişin gelme isteğine ve haftasına bağlı olarak bekleyeceğiz . Bakalım sana ne diyecek hepimiz için kolay bir süreç olsun

canım ne incesin, çok teşekkür ederim. yeni okudum bu mesajı.

bikaç gün giremeyince ipin ucu kaçıyor anca yakalayabildim günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…