Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Heliumlu balon o parti malzemesi satan yelrerde var bende alicam kapi onu icin cok tatli duruyor:) senin dedigin baskaymis pardon ben farkli zannettim .

Benim sancılara enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi ebe. Ayağını üşütmüş bile olabilirsin, bi ara inanmazdım ama inanıyorum artık dedi :))
Evet enfeksiyon erken doğum riski yaratıyor diyorlar ya hep, korkumdan 4 litre falan su içiyorum çünkü bendeki enfeksiyon geçmiyor bari aksın gitsin mantığındayın

Evet özgür olmayı,gezmeyi,eğlenmeyi severler evlenmeden önce öyleydı eşim gezmedıgi yer kalmamışsimdi daha dengeli tabı bırlıkte geziyoruz artık bebekle
Ben yay im esim de yay ama esim gezmeyip tum sene evde otursa off demez gizli yengec mi nedir , evde oyurmayi seven burc var mi onun yuzunden uyusuk oldum bende. Bekarken deli geziyodum hala alisamadim evlilikteki en zorlandigim durum bu ki o da buyuk bi durum bence

Evet enfeksiyon erken doğum riski yaratıyor diyorlar ya hep, korkumdan 4 litre falan su içiyorum çünkü bendeki enfeksiyon geçmiyor bari aksın gitsin mantığındayın
Ben de enfeksiyondan korkuyorum sürekli tekrae ediyor ama midem almıyor azcık su içiyorumdur ya keşke o kadar içebilsem

Benim burcum boğa yükselenim yengeç, 1 sene evden çıkmasam pu demem ndfk seninkinin yükseleni ne ki acep

Eklentiler

• IMG_1373.jpeg
    160,2 KB · Görüntüleme: 27
İyi yapıyorsun ben son zamanlarda 1.5'u zor bitiriyodum

Ben de enfeksiyondan korkuyorum sürekli tekrae ediyor ama midem almıyor azcık su içiyorumdur ya keşke o kadar içebilsem
İş yerinde doldurup çalışırken çaktırmadan içiyorum ya, yoksa evde alıyım elimde gezidiriyim çok zor oluyor, midem bulanıyor hatta ama bin tane monurol içtim 1-2 hafta götürüyor sonra yine tekrarlıyor bıktım artık

Ben de 2 gün önce içtim yine, kültür sonucuna göre verecekti yine hastanede yatarken 2 kere antibiyotik iğne yapıldı acaba ondan mı yapıldı ki

Kızlaaaar Bugün doktor muayenemiz vardı, 36+6 şimdilik herşey yolunda görünüyor . Bu hafta bi sürü ödev verdi normal doğum için çatı muayenemi de yaptı ancak kemiğin çok az aşağıda büyük bir bebek olursa sezeryanı düşünürüz dedi ona süreç içersinde karar verecekmiş böyle yapınca dedim acaba beni sezeryana mı yönlendiriyor aslında doktoruma da güveniyorum . Galiba sürecin sonuna yaklaştıkça gerginlik oluyor biraz

Aynen canım hatta en son kontrol de nerdeyse 2 hafta geri dedi yani düşün 2 buçuk kilo bekliyordu doktor seninde mutlaka farklıdır ultrasonla ince ince hesap olmuyor bu arada boyu da tahmin olarak hesaplanıyor yine bilemiyorlar gönlünü ferah tut sen sağ salim doğacak inşallah bu zamana kadar durdu her şeyi gelişti doğsa da küveze girmez

haklisin canim evet anlattigin gibi ekonomik kriz yok mustakil evler guvenli sokaklar ozel okul kavrami yok zaten evine yakin devlet okuluna gidiyorlar ebeveyn izni ve esnek calisma kosullari da iyi bu da etkiliyordur elbette cocuk yapmayi, doguran dogurana benim etrafimda gordugum bir de her yere cocukla giriliyor cafelerden restorantlara publara parklara hersey once cocuklu aileye gore ayarlanmis gibi, hayatin icinde yasiyor cocuk seninle birlikte
ben tr de devlet okulunda ogretmendim kotu diyemeyecegim aslinda iyi mahallede okul da iyi oluyor ogrenci profili okulun kosullari daha iyi oluyor. Arkadaslarima hep soyluyorum oturdugun muhit iyiyse cocuk da eger cok iyi bir ozel okula gitmeyecekse mahalle arasinda ozel okula gitmesine hic gerek yok devlet okulu iyi aslinda.
burda da oyle mahallen muhitin iyiyse okul iyi, degilse kotu gelen profil oyle yoksa mufredat ayni
Istanbul cocukla zor trafik ve dikey binalasma cocuklara alan birakmiyor, bekarken farkina varmazdim ama simdi her gidince goruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…