Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Aa evet beyimin yeğeninde One yazanı süslemiştik 1 yaş doğum gününde, doğru böyleydi cidden. İçindekileri şişirmek zordu ama küçük balondu onlarınki evde herkes balondan korkuyodu garip bi hava hakimdi dnfk brn normal balon alırım galiba emin olamadım.

Ben 49la hamıle kaldım şuan 58im 35+0 oldum bugün Salı randevum var en son gittiğimde 32+2 de 2.163 gramdı ben normal yeme duzenıme devam ettım ekstra kuruyemıs,meyve tükettim tatlı vs olaylarına girseydim gercekten 20den az alınmaz çünkü son haftalar yemesende alıyorsun

Ben influencer olcam almadım daha...

36 haftada +10 kilo aldım canım ben. Erkek bebek. Bizim topicte hiç kilo almayanlar da var daha çok psikolojin bozulmasın boşver bence Verirsin doğumdan sonra hızla çok takma kafaya doğuma kadar dikkat edersin almamak için

Aslında son haftalar alınmıyor diyen de çok. Ben son 4 haftadır hiç almadım mesela doğum iznine ayrıldım ayrılalı aynı kilodayım hedefim böyle de tamamlamak

Meğersem doğurmuşum ama akrep olduğunu saklamak için sessiz kalıyomuşum dnfmfm yok kuzum şükür sabahki nst iyi çıktı, öğlen bi daha sokacaklar sorun olmazsa taburculuk
Sen akrebe sevinirsin yaaa sana yeter ki yay olmasındı Ayy iyi iyi çok şükür inşallah diğeri de iyi çıkar da taburcu olursun, vaktini bekler usul usul bebiş

Kız yok yaya çok alıştım ya şimdi de başka burç garip geliyor gözüme sjfjf akrep sapık olur hem yazık oğluşuma insanların gözündeki intibası bozulur...
Sen akrebe sevinirsin yaaa sana yeter ki yay olmasındı Ayy iyi iyi çok şükür inşallah diğeri de iyi çıkar da taburcu olursun, vaktini bekler usul usul bebiş

Aslında son haftalar alınmıyor diyen de çok. Ben son 4 haftadır hiç almadım mesela doğum iznine ayrıldım ayrılalı aynı kilodayım hedefim böyle de tamamlamak
Ben biraz küçük kalmasın dıye ekstra yiyorum zaten sen üç hafta insallah

Kız yok yaya çok alıştım ya şimdi de başka burç garip geliyor gözüme sjfjf akrep sapık olur hem yazık oğluşuma insanların gözündeki intibası bozulur...
Yay erkeği çok iyidir eşimden biliyorum yay kadını nasıl onu bilmiyorum benım kız nasıl olacak acaba

yaa ben de hello world bannerı/flaması mı ne deniyorsa onlardan istiyorum görürsen haber eder misin? İnternette istediğim gibi bulamadım. İzmirde kemeraltında bütün aradığımı bulabiliyordum istanbulda aşırı zorlanıyorum ya

Bence normal balonu az şişirmek daha iyi, dediğin gibi küçükleri şişirmek zor

Böyle bir şey mi? Eminönünde falan %100 vardır da hayatta gidilmez

Yay erkeği çok iyidir eşimden biliyorum yay kadını nasıl onu bilmiyorum benım kız nasıl olacak acaba
Yay kadınını çok severim ben, eğlencelidir sohbeti iyidir komiktir vs ama benim tanıdığım bütün yaylar baya tembel kariyer ve ekonomik hırsları yok pek, yani bana öylesi denk gelmiş de olabilir tabi ama bizim ailede çok fazla yay var daha iyi maaşlı bir iş teklif edildiğinde gerek yok benim maaşım iyi diyorlar hep ahfksjdsk girişimcilik değişiklik vs hiç görmedim hiçbirinde.

burda oyle resmen cocuk yapma ulkesi millet pespese doguruyor bakiyorsun aralarinda 1 yas farkla boy boy cocuklar her ailede. ben de burda gaza geldim sani Istanbulda yoktu pek cocuk fikrim :)
Ortam rahat evler rahat cocuklar güvenli ve düzgün ortamda büyüyor. Gecim kaygısı yoktur heralde burdaki gibi. Cocugunu mahallendeki devlet okuluna gönderemiyorsun özellikle istanbul gibi büyük sehirlerde yani sırf ozel okul masraflarından dolayı insanlar 2. Yi bile yapmak istemiyo canım memleketimde. Yoksa cocuk da kardeş de güzel sey ama bizim kafamızda geleceklerine dair birsürü endişeler başlıyor cocuk daha dogmadan ne yazık

Eminönüne haftaiçi erken bir saatte gidersen bulursun orda bence. Ben cikolata almaya gecen cts gittim de eşim coluk cocuk falan insanları ittirmeden adım atamıyorsun öyle bir kalabalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…