- 26 Şubat 2024
- 4.576
- 4.395
Benim anne yanım küçük, ona uygun çarşaf ve alez bulamadım müslin sereceğim. Görüntü için şunu aldım, ince pike gibi bu, küçükken kundak yaparım diye düşünüyorum.ben alez ve çarşaf aldım ya anne yanına. kullanmaz mıyız?
nevresime gerek yok ama di mi? üstünü kapamamak gerekiyor uzun süre?
Normalde salam yemiyorum ama canım lisede yediğim salam, kaşar, patates kızartması, Rus salatası sandviçi o kadar çekiyor ki, gönül rahatlığıyla yiyeceğim. Aynı şekilde bisküvi de yemiyorum ama bisküvi pastası da benim olacakEkmek arası salam yicem ben bacım aşeriyorum aaaşşşerrrdim anlayın beni dnfmfm 1 dilim çikolata falan yiyorum ben arada ondan tatlı canım çekmiyo ama salam hiç yemedim
Ya ben dümdüz ekmek arası aç bitir salamı istiyorum bak dümdüz bi istek ndfn bi ara da sosisli çekti canım çok iyi pişirir misiniz diye not düştüm yaka yaka pişirmişler ama canım istemedi öyle de yiyemedimNormalde salam yemiyorum ama canım lisede yediğim salam, kaşar, patates kızartması, Rus salatası sandviçi o kadar çekiyor ki, gönül rahatlığıyla yiyeceğim. Aynı şekilde bisküvi de yemiyorum ama bisküvi pastası da benim olacakYapacak bir şey yok, o kadar uzun zamandır dikkat ediyorum ki, canım normalde eve sokmadığım, yemediğim şeyleri bile çeker oldu
Teşekkür ederizBen de 6400’e gördüm dün ama evi doldurmak istemedim eşim de dalga geçer diye düşündümkeşke alsaymışım. Güle güle kullansın küçük bey
Evet evet resmi izinde olduğumuz sürece biz de yararlanırız hatta ben 24 haftadan küçük bebeği olanların da tamamlayabileceğini düşünüyorum ama bu benim görüşümeelifeylull daha iyi bilir ama beyime sorduğum kadarıyla yararlanabilirmişiz lehimize olduğu için
Ben görünce hayran olmuştum yaBu çok iyiymiş yaaa aman aman bayılırım böyle çok fonksiyonlu şeylere
Düşerse hemen yazarımAy cok guzel suan 7000 kusur oyuzden belki duser yine diye beklicem
Eşime hangi ekmeğin arasına istediğimi bile gösterdim, öyle diyimYa ben dümdüz ekmek arası aç bitir salamı istiyorum bak dümdüz bi istek ndfn bi ara da sosisli çekti canım çok iyi pişirir misiniz diye not düştüm yaka yaka pişirmişler ama canım istemedi öyle de yiyemedim
Hamilelik filmlerde kucağına cips çikolata yığıp bi yandan da hamburger patates gömen kadınlardan oluşıyodu ya niye öyle bişi değilmiş ndfnEşime hangi ekmeğin arasına istediğimi bile gösterdim, öyle diyimBunlar olacak, o ekmekler hep yenecek. Fırında gördüğüm ekmeklere sarılasım geliyor artık ya
Fırında çalışan kadın benim halimi görünce diyor ki, hamileyken her akşam 5-6 tane çikolata yemeden rahat edemezdimHamilelik filmlerde kucağına cips çikolata yığıp bi yandan da hamburger patates gömen kadınlardan oluşıyodu ya niye öyle bişi değilmiş ndfn
Ya bana hiç lazım olmamıştı hiç kullanmadım iki cocukta da inş hiçbirinize de gerekmez
kullandim ben kucuk tup dahi bitmedi, bana iyi gelen sey her gun ilik dus ve zeytinyagi surmek bir de soguk kompres oldu, herkese farkli olabilir bu surec
Bana süt iyi geliyor ama tahin de buna iyi geldiğini görmüştüm onu deneyebilirsinŞu mide yanmasına çözümünüz var mı kızlar ya? Her şeyi deneyebilirim hayatımda ilk defa yaşıyorum dün gece ağzıma gelen asitin öksürüğüyle uyandım sinirlerim bozuluyor artık. Sıcak bir şey içemiyorum boğazım da tahriş olmuş, gebelik dışında hiç yaşamamıştım rennie ve gaviscon alıyorum ama max yarım saat etki ediyor sonrasında perişanım yine. Bulantıdan daha fenaymış bu
ne kadar odedin? belki sana lazim olacak her ciltte ayni olmuyor kullanan arkadaslarimda oldu bol bolEneee boşuna mı aldım ikinciyi yaiptal mı etsem ne etsem.
Eneee boşuna mı aldım ikinciyi yaiptal mı etsem ne
ya ben de nefsime pek engel olmadim bu sefer yalan yokFırında çalışan kadın benim halimi görünce diyor ki, hamileyken her akşam 5-6 tane çikolata yemeden rahat edemezdim
anaaam bu ben vallaHamilelik filmlerde kucağına cips çikolata yığıp bi yandan da hamburger patates gömen kadınlardan oluşıyodu ya niye öyle bişi değilmiş ndfn
Ay ben canım istedi sucukda yedim canım istedi hamburger de yedim tabi bir iki kez bunlar kısmadım yani kendimi o kadar hatta çikolata normal zamanda yemem o kadar hamilelikte arşa çıktım ama tabi çiğ ürün yemek sıkıntılı olabilirHamilelik filmlerde kucağına cips çikolata yığıp bi yandan da hamburger patates gömen kadınlardan oluşıyodu ya niye öyle bişi değilmiş ndfn
ben olmadim birsey diyemeyecegim benim vajina kemigi aciyor pelvik kemigi imis bugun sordum doktora acilmayla alakasi yok onun merak etme dediKızlar bıçak gbi ağrı giriyor göbek deligimin üstü ne ve belime vuruyr .31+4 temyiz daha ya korkmaya basldm. Böyle olan varmı.
Cildimde çok ciddi şekil de ben artışı var bende gebelikten önce başladı gebelikle devam etti. Meme bölgem de ise ben farketmedim ama kahverengi lekeler olmuş. Boynumda et beni olmuşkizlar ben yine bir soruyla geldim. meme bolgenizde benleriniz artti mi? bir de daha once kahverengi olan ben daha koyulastimi hic boyle seyler fark ediyormusunuz?
rengi siyaha donunce esim doktora goster dedi ama ne kasinti ne aci var ne goruntusu kotu sanirim hormonlardan dolayi pigment degisikligi oluyor, meme ve gobek kismimda kucuk kirmizi benlerde cikti benimCildimde çok ciddi şekil de ben artışı var bende gebelikten önce başladı gebelikle devam etti. Meme bölgem de ise ben farketmedim ama kahverengi lekeler olmuş. Boynumda et beni olmuş