Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Kızlar göğüs kremi indirime girmiş. İkinciyi stokladım. Saçma mı oldu? 40ml eskisi ve yenisi. Bunu ne kadar kullanacağız bilen var mı? Bana minnacık geldi boyutu ama bir iki hafta kullanacaksak bir tane de yeterdi sanırım

Emzirildiği sürece kullanılmaz mı hep çatlama riski var aslında

Emzirildiği sürece kullanılmaz mı hep çatlama riski var aslında
Aslında öyle değil. Başta bir adaptasyon süresi oluyor, bebeğin emmeye, memenin bu sürekli ıslaklık haline, annenin bebeği doğru emzirme pozisyonunda tutmaya. İlk 15 gün geçtikten sonra gerisi oldukça rahat, ilk bir hafta da en zorudur herhalde. Sonra olursa tekrar diş çıkarma döneminde ufak tefek ya da bebek büyüdükçe hirpalayarak, çekiştirerek emerse ya da ısırmayı komiklikle eşleştirirse oluyor. En azından benim deneyimim bu şekilde oldu

Bu defa krem almadım, kullanmayacağım. Yani öyle düşünüyorum şu an Ayva çekirdeği jelinden devam. Kremi öncesinden başlamıştım kullanmaya ama hangi krem bir anda sürekli öyle bir yoğunluğa hazırlayabilir bilmiyorum. Bunu söyleme amacım enseyi karartalim değil :) yaşanınca haliyle can yakıcı oluyor ama geçiyor, bir adaptasyon gerekiyor. Ya da belki tamamen anatomik bir durumdur ve herkesin deneyimi farklıdır, benimki böyleydi en azından

Sana stoklama ve çok sonraki ihtiyaçlarını alma konusunda bi sınırlama yapmamız gerek canikom, buraya at hemen vazgeçirelim

Kız kablosuz sağma makinesini de 1300e stokladım şimdi. Halbuki kablolu vardı, lazım olursa alacaktım kablosuzu kasım indirimleri beni ele geçirdi.
Dnfkfk iyiye almışsın ya ben Kasım indirimlerinde bişi inmez diye önden aldım ama aldıklarım hep daha da indi. 1400e almışım ben bebebao'yu

Dnfkfk iyiye almışsın ya ben Kasım indirimlerinde bişi inmez diye önden aldım ama aldıklarım hep daha da indi. 1400e almışım ben bebebao'yu
Kız ben alışveriş yapıyorum diye mıdır nedir, trendyol bana habire anlık 100tl indirim kuponu yolluyor. İki üç dakika içinde almazsam kupon bitiyor. Ben de alelacele bişiler alıyorum ne bulursam atıyorum sepete. Mesela buhar makinesi alacak mıyız? Benim evin nemi %39 tam sınırda.

Kesinlikle bulantidan daha fena, bulanti bitip prilami biraktigimdan beri yaklasik 4-5 aydir mide yanmam var. Soguk sut, tahin, rennie duo, gaviscon, zaten yemek konusunda cok secenegim varmis gibi salcasiz-baharatsiz yemekler, asitli limon-mandalina yememek vs vs hic biri ise yaramadi. Gece bogulacakmisim gibi agzimdan burnumdan asit geliyor, oksuruk tutuyor. Oturarak uyumaya calisiyorum. Son 1 aydir demir hapini falan biraktim lansor iciyorum. 2 gun icmeyim dedim dun gece mide asitim show yapti costu iyice 2 kere kustum falan. Yani tum bu deneyimlerime dayanarak tavsiyem demir ilacinin mide dostu olmasi gerekiyor bir de ozellikle aksamlari cok az yemek gerekiyor. Bir de uykusuzluk cok sikinti veriyorsa doktor tavsiyesiyle lansor ya da nexium kullanabilirsin.

Ya ona bi üyenin doktoru şey demiş, her zaman her yerde buhar makinesi mi taşıyacaksın? Hak da verdim bi yandan, Ankara hep kuru bi ildi hep de öyle kalacak biz neme alıştırırsak mesela nasıl olacak ömür boyu kuru havada tıkanacak edecek mi? Ben İstanbul'dan taşındım neme alışıktım, şimdi 3 senedir her gün öksürüyorum burada, eşimin memleketi de kuru Ankara'da da 8 senedir yaşıyor onda hiç öksürük olmaz çünkü alışık kuru havaya. Sokağa çıksak sokak kuru neticede bilemedim

Benim bulantım da devam ediyor Prilam kullanıyorum ikisi birleşince dün gece ilk kez bi tık isyan ettim. Gerçekten salçalı tencere yemekleri mahvediyor, ilk 5 ay tost-mantı-makarna-pilav yanında yoğurt ayran besleniyordum şu anda da aynı şekilde olacak sanırım. Beboya çok üzülüyorum resmen karbonhidrat bebek oldu, ızgara et tüketerek dengelemeye çalışıyorum. Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için hepsini uygulayacağım

O zaman o dursun, bakarız çok lazım olursa alırız ilerde. Beni tutun

Gelisimi oyle haftalarca ilerde degil ve sekerin de yoksa napalim bizimkiler de karbonhidrat bebeler olsun, asiri karbonhidrat tuketiminin bir zarari da amniyon sivisinin fazla olmasi bu da erken dogum riski demek ama onu da doktorun olcuyordur her kontrolde. ben de sadece kafasi 2 hafta ilerde. Tabi bu genetik de olabilir illa karbonhidrattandir diyemeyiz bence. Boyle aralara ilaclarla, izgara etlerle falan top cevirerek sureci bitiricez bi sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…