- 2 Mart 2024
- 710
- 618
- 29
4in1 aldım benBende istiyorum ya ama denk getiremedim bi de onu alsam annem asiri soylenirsen hangi modelinden aldin seker.
İnşallah çıkar da biz izindeyken onaylanirsa bizim de süremizi uzatıyor değil mi avukat arkadaşlar?Şu analık izni süresinin uzamasını bekliyorum ama olmayacak gibi . Bakalım meclisten olumlu bişey çıkacak mı ilk öğrenen buradan paylaşırsa hep birlikte seviniriz inşallah
Şekerim yok, tombik dedi doktor ama olumsuz bir şey söylemedi ekstra çok kilo almadığım için. Genetiktir diye düşünüyorum ben de, çok kötü beslenmiyorum elimden geleni yapıyorum ama salçalı yemeklerden sonra perişan oluyorum. Umarım geçer en kısa sürede, ben genel olarak gebeliğin herrrr türlü semptomunu yaşadığım için sağlıklı olsun napalım kafasındayım artıkGelisimi oyle haftalarca ilerde degil ve sekerin de yoksa napalim bizimkiler de karbonhidrat bebeler olsun, asiri karbonhidrat tuketiminin bir zarari da amniyon sivisinin fazla olmasi bu da erken dogum riski demek ama onu da doktorun olcuyordur her kontrolde. ben de sadece kafasi 2 hafta ilerde. Tabi bu genetik de olabilir illa karbonhidrattandir diyemeyiz bence. Boyle aralara ilaclarla, izgara etlerle falan top cevirerek sureci bitiricez bi sekilde
Ben de 6400’e gördüm dün ama evi doldurmak istemedim eşim de dalga geçer diye düşündüm4in1 aldım benyurtdışından ilk alacağım şeydi, baktım çok düşmüş hemen aldım. Bugün geldi kurduk hemen şöyle oldu
Eki Görüntüle 3500061
yok canim ondan degil salgin varmis sanirim Norovirus bugun doktor da dedi tam zamanlariymis simdi. Esim de ayni ishal cok yok cunku birsey yiyemiyoruz zTen mide bos ama dolu gibiKaslar gevşeyince mi ishal oldun acaba üşüttüğün için mi? Nasıl oldun bu arada geçti mi biraz olsun aynı devam mı?
İnşallah çıkar da biz izindeyken onaylanirsa bizim de süremizi uzatıyor değil mi avukat arkadaşlar?
Bu çok iyiymiş yaaa aman aman bayılırım böyle çok fonksiyonlu şeylere4in1 aldım benyurtdışından ilk alacağım şeydi, baktım çok düşmüş hemen aldım. Bugün geldi kurduk hemen şöyle oldu
Eki Görüntüle 3500061
Kuzum konudan bağımsız. Kedonun ateşi olduğunu nasıl anladın? Benim kedim kaka çiş yapıyor, mama yiyor şu içiyor, karnı şiş değil ama bi durgun. Yaramazlık yapmıyor, uslu kedi gibi oldu, normalde çok konuşur, konuşmuyor. Oynayınca oynuyor ama normalde kendisi sürekli oyun talep ederdi. Sürekli poşet yiyor, en son kuş oyuncağının kuyruğunu yediYa ona bi üyenin doktoru şey demiş, her zaman her yerde buhar makinesi mi taşıyacaksın? Hak da verdim bi yandan, Ankara hep kuru bi ildi hep de öyle kalacak biz neme alıştırırsak mesela nasıl olacak ömür boyu kuru havada tıkanacak edecek mi? Ben İstanbul'dan taşındım neme alışıktım, şimdi 3 senedir her gün öksürüyorum burada, eşimin memleketi de kuru Ankara'da da 8 senedir yaşıyor onda hiç öksürük olmaz çünkü alışık kuru havaya. Sokağa çıksak sokak kuru neticede bilemedim
Ay cok guzel suan 7000 kusur oyuzden belki duser yine diye beklicem4in1 aldım benyurtdışından ilk alacağım şeydi, baktım çok düşmüş hemen aldım. Bugün geldi kurduk hemen şöyle oldu
Eki Görüntüle 3500061
Ay gorunce soyleyin guzel yatirim buBen de 6400’e gördüm dün ama evi doldurmak istemedim eşim de dalga geçer diye düşündümkeşke alsaymışım. Güle güle kullansın küçük bey
Ateşi yoktu kuzum bizimkinin, bizden çok uzaklaşmıştı, biz üşüdü sanıyoduk da hasta olduğu içinmiş saklanıyodu sürekli bi yere, karnına dokundurtmuyodu bağırıyodu bi de çok kusuyodu :/Kuzum konudan bağımsız. Kedonun ateşi olduğunu nasıl anladın? Benim kedim kaka çiş yapıyor, mama yiyor şu içiyor, karnı şiş değil ama bi durgun. Yaramazlık yapmıyor, uslu kedi gibi oldu, normalde çok konuşur, konuşmuyor. Oynayınca oynuyor ama normalde kendisi sürekli oyun talep ederdi. Sürekli poşet yiyor, en son kuş oyuncağının kuyruğunu yediaslında iyi gibi ama uslu ve sakin olması beni korkutuyor ya. Vesvese mi yapıyorum bilemedim
ben alez ve çarşaf aldım ya anne yanına. kullanmaz mıyız?Ben de aldım bir şeyler ya, anam da takmış şimdi anne yanına nevresim al diyor, küçücük yatak. Allahtan eşya sevmiyorum da karşı koyabiliyorum
Ye bacım ye nefsini köreltcek kadar ye 2 dilim salamdan kimse olmez ama yemezsen bir yerin falan şişer maazallahEkmek arası salam yicem ben bacım aşeriyorum aaaşşşerrrdim anlayın beni dnfmfm 1 dilim çikolata falan yiyorum ben arada ondan tatlı canım çekmiyo ama salam hiç yemedim
Tamam ben evham yapıyorum sanırımAteşi yoktu kuzum bizimkinin, bizden çok uzaklaşmıştı, biz üşüdü sanıyoduk da hasta olduğu içinmiş saklanıyodu sürekli bi yere, karnına dokundurtmuyodu bağırıyodu bi de çok kusuyodu :/
Ya bana hiç lazım olmamıştı hiç kullanmadım iki cocukta da inş hiçbirinize de gerekmezKızlar göğüs kremi indirime girmiş. İkinciyi stokladım. Saçma mı oldu? 40ml eskisi ve yenisi. Bunu ne kadar kullanacağız bilen var mı? Bana minnacık geldi boyutu ama bir iki hafta kullanacaksak bir tane de yeterdi sanırım
kullandim ben kucuk tup dahi bitmedi, bana iyi gelen sey her gun ilik dus ve zeytinyagi surmek bir de soguk kompres oldu, herkese farkli olabilir bu surecKızlar göğüs kremi indirime girmiş. İkinciyi stokladım. Saçma mı oldu? 40ml eskisi ve yenisi. Bunu ne kadar kullanacağız bilen var mı? Bana minnacık geldi boyutu ama bir iki hafta kullanacaksak bir tane de yeterdi sanırım
Keyfi yoktur ya sadece belki, biraz takip edin yarın hareketlenir İnşallahTamam ben evham yapıyorum sanırımsağol canım
ay aynen ya. doğumdan sonra toksoplazma riski de kalkıyor. yersin yani biraz, nolacakYe bacım ye nefsini köreltcek kadar ye 2 dilim salamdan kimse olmez ama yemezsen bir yerin falan şişer maazallah