Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Şu analık izni süresinin uzamasını bekliyorum ama olmayacak gibi . Bakalım meclisten olumlu bişey çıkacak mı ilk öğrenen buradan paylaşırsa hep birlikte seviniriz inşallah
İnşallah çıkar da biz izindeyken onaylanirsa bizim de süremizi uzatıyor değil mi avukat arkadaşlar?

Şekerim yok, tombik dedi doktor ama olumsuz bir şey söylemedi ekstra çok kilo almadığım için. Genetiktir diye düşünüyorum ben de, çok kötü beslenmiyorum elimden geleni yapıyorum ama salçalı yemeklerden sonra perişan oluyorum. Umarım geçer en kısa sürede, ben genel olarak gebeliğin herrrr türlü semptomunu yaşadığım için sağlıklı olsun napalım kafasındayım artık

Kaslar gevşeyince mi ishal oldun acaba üşüttüğün için mi? Nasıl oldun bu arada geçti mi biraz olsun aynı devam mı?
yok canim ondan degil salgin varmis sanirim Norovirus bugun doktor da dedi tam zamanlariymis simdi. Esim de ayni ishal cok yok cunku birsey yiyemiyoruz zTen mide bos ama dolu gibi

Kuzum konudan bağımsız. Kedonun ateşi olduğunu nasıl anladın? Benim kedim kaka çiş yapıyor, mama yiyor şu içiyor, karnı şiş değil ama bi durgun. Yaramazlık yapmıyor, uslu kedi gibi oldu, normalde çok konuşur, konuşmuyor. Oynayınca oynuyor ama normalde kendisi sürekli oyun talep ederdi. Sürekli poşet yiyor, en son kuş oyuncağının kuyruğunu yedi aslında iyi gibi ama uslu ve sakin olması beni korkutuyor ya. Vesvese mi yapıyorum bilemedim

ay kızlar ben daha hiçbir şey yapmadım ya. okuldan geliyorum sonra çocuğun ödevi oyun falan derken akşam oluyor. daha bebenin hiçbir şeyini yıkamadım. eksikler de var. pfff

Ateşi yoktu kuzum bizimkinin, bizden çok uzaklaşmıştı, biz üşüdü sanıyoduk da hasta olduğu içinmiş saklanıyodu sürekli bi yere, karnına dokundurtmuyodu bağırıyodu bi de çok kusuyodu :/

Ya bana hiç lazım olmamıştı hiç kullanmadım iki cocukta da inş hiçbirinize de gerekmez

kullandim ben kucuk tup dahi bitmedi, bana iyi gelen sey her gun ilik dus ve zeytinyagi surmek bir de soguk kompres oldu, herkese farkli olabilir bu surec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…