Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Kaslar gevşeyince mi ishal oldun acaba üşüttüğün için mi? Nasıl oldun bu arada geçti mi biraz olsun aynı devam mı?

Kızlar selam, dünkü sorduğum konu ile ilgili yazdıklarınızı tek tek okudum. Yorumlarınız için teşekkür ederim ayrı ayrı hepinize. Bana da eşim benden çok kendini düşünüyormuş gibi geldi bu noktada. Babamın hevesini kırmayacağım onun rahatı ve konforu için.
Bana dün prenses sen olmalısın sen ne dersen o olmalı baban da buna razı olmalı dedi. Madem prenses benim, o zaman gelsinler ben de böyle düşünüyorum.
Öte yandan kardeşlerimle konuştum bugün ikisi de kız bu arada. Annem babam gelirler önden biz de doğumdan birkaç gün sonra geliriz, annem de çok yorulmamış olur sonra da bir hafta falan kalıp babamla döneriz dediler. Zaten de 1 ay kalmasını planlamıyorlarmış. Ama bunu da şimdiden söylemeyeceğim eşime. Çünkü olur da kalmak isterse babam bu sefer de böyle dememiştin falan der. Burun ameliyatı olduğum zamanda da ben idare ederim kimseyi çağırmana gerek yok demişti, idare de etmiştik. Çok sonra bir tartışma sırasında ben ameliyat olacağım da ailem gelmeyecek mümkün değil demişti. Yazın testis ameliyatı olacakken herkes gelmişti ve ameliyat da olmamıştı. Demek ki normali gelmesi anne babanın. Kısacası çok da hak vermiyorum bu konuda ona.

Evet file çok lazım veya yastık kılıfı. Ben organizerler bozulursa diye onları da yastık kılıfının içinde yıkattım. Bence organizer içinde atma canım. Organizerlerin çok canı yok gibi geliyor bana. Ya file al, ya fermuarlı yastık kılıfı. Bunlar yoksa yarın yıkatmaya başlama bence, sonra çünkü fileyi alınca küçük şeyler için bir daha makine çalıştıracaksın iki iş olacak.

Kafanda çözmene sevindim kuzum, bence mantıklı bir sonuca varmış premsesimiz ❤

Bugün diyetisyene gittim, bir diyet listesi verdi doğuma kadar uygulamalık. Onun dışında emzirme dönemi için de yardımcı olabilecek diyet listesi ve öneriler verdi canlar.
Kaydedin, herkesin işine yarar

Eklentiler

• 3AD44B2B-4971-4C45-B09E-9CF6C8A83966.jpeg
    98,8 KB · Görüntüleme: 58
  • BE5975E5-45A2-4F34-94F8-1F6F153B0B9F.jpeg
    116,5 KB · Görüntüleme: 52
  • EE2EAA4F-2598-4A20-B744-89FA009744D6.jpeg
    88,3 KB · Görüntüleme: 51
  • C7EDAD96-3590-4A37-AF5E-6702E8962554.jpeg
    69,7 KB · Görüntüleme: 57
Bugün diyetisyene gittim, bir diyet listesi verdi doğuma kadar uygulamalık. Onun dışında emzirme dönemi için de yardımcı olabilecek diyet listesi ve öneriler verdi canlar.
Kaydedin, herkesin işine yarar
Bu nasıl bir hayır işlemek tır, Allah kabul etsin bence çok işimize yarayacak sağol kuzum

Philips almıştım ben şu kablolu olanlardan . Şimdilik idare ediyor ama boyun fıtığı olmamak elde değil bence şu eller serbest olanların nasıl acaba onu bilmiyorum ondan alacam sanki gibi . Ay benim tecrübemden şimdilik bişi olmaz daha totomu toparlayamadım

Amiiin , hepimiz için 33 sene çok güzel uyudum . Ortaokulda , lisede hep öğleciydim . Üniversitede ikinci öğretim okudum . İşe başlayınca da erken kalkacam diye Hep erken yattım 11 en geç hiç sevmem gece oturmasını . Gece 8 saatten az hiç uyuduğumu bilmem çok konforlu bi 33 seneydi . Ama dediğin gibi gebelikte bişi oldu ve ben uyumuyorum

Ne salammış beeee tatlı yiyemediğine üzülmüyor da salam diyor Salam, sosis, noddle dünyanın en zararlı yiyecekleri arasında. Hayat boyu tüketmemekte yarar var aslında
Ekmek arası salam yicem ben bacım aşeriyorum aaaşşşerrrdim anlayın beni dnfmfm 1 dilim çikolata falan yiyorum ben arada ondan tatlı canım çekmiyo ama salam hiç yemedim

Ekmek arası salam yicem ben bacım aşeriyorum aaaşşşerrrdim anlayın beni dnfmfm 1 dilim çikolata falan yiyorum ben arada ondan tatlı canım çekmiyo ama salam hiç yemedim
Helal olsun bu iradeyi koruduysan ama Ben de sigara hiç içmedim gerçi genellikle canım da istemedi ama istediğinde de içmedim

Valla öncesinde içiyorsan ve hamilelikle bıraktıysan çok tebrikler, neler neler okuyorum da üzülüyorum
Evet 8 senedir içiyordum öğrendikten sonra bir hafta kadar daha devam ettim ama günde 3ü geçirmedim. Bir hafta sonra yani 5. hafta itibariyle hiç içmedim. Bulantılar da bana çok yardımcı oldu bu noktada sağ olsun. Çay kahve su sigara ilk aylar nefretlikti yani benim için. 5-6 aydan sonra o tiksinti geçti sigara ara ara canım istedi ama asla yeltenmedim. Çünkü içtiğim anda başlamaktan korkuyorum. İnşallah bir daha hayat boyu da içmem Ben de çok üzülüyorum maalesef devam edenlere, kendimden de hep korkardım tüm çabalara rağmen bırakamıyordum çünkü ama çok şükür gebelikte çok kolay oldu

bi arkadaşım havuç çok iyi geliyordu bana dedi. bi dene istersen

ben salatanın içine koyuyorum havuç her akşam. evde yiyebildiğim akşamlar cidden daha iyi midem ama dışarda yemek zaten yağdan vs sorun yaratıyordur belki, onla ilgili mi bilemedim

Kuzenim fizyoterapist bebek masaji egitimi de almisti notlarini paylasicam sizinle de lazim olur belki

Eklentiler

• IMG_9176.jpeg
    102,9 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_9177.jpeg
    113,7 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_9178.jpeg
    123,6 KB · Görüntüleme: 44
Lohusa kafası azalınca yine uyumaya başlanıyor, geçici o vücudun kendini uykuya bırakmaması. Bakalım yavruların huyu suyu nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…