2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,5%
  • erkek

OY: 107 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    205
Kızlar benim gogsumden minik su gelmeye başladı bi ıslaklık hissettim baktım nokta kadar su geliyo
Banada bugün 2 kez oldu ilkinde acaba su içerken falan mı damlattım dedim ama sonra anladım bir damlacık kokladım falan kokusu yoktu meme ucuma baktım tekrar bir şey gelmedi de demek ki hazırlanıyor memeler

Merak etme ben daha dün dedim memelerim de hiç büyümedi inşallah süt gelir diye hala da dolu gibi durmuyo onla alakası yok galiba

Benim de hala yumuşak ki ne dolgunluk ne sertlik var muhtemelen bundan sonra dolacak daha

Kızlar hanginiz çarpıntıyı sormuştu ya, ölüyorum sandım az önce sonra saat uyarı verdi kalp atışınız bir süredir 120nin üstünde diye. Bu normal mi acaba
Ben hiç ölçmedim ama gebeliğin ortalarında çok şiddetli çarpıntı yaşıyordum konuşmaya zorlanıyordum nefesim kesiliyordu uzun süre böyle devam etti. Sonra geçti nadir oluyor artık

Merhaba kızlar uzun zamandır giremedim hiç umarım hepiniz iyisinizdir. İkizlerimiz doğmuş hayırlı olsun. Bir haftadır hastanede yatıyordum sancım 100 lerde olduğu için.Bebek makat duruşunda, karnım aşırı sert nefes aldırmıyor ve sürekli toplanıyor. Çift doz ciğer geliştirici oldum.Açılma ve kısalık yok ama eğer bunlardan biri olsaydı direkt doğuma alacaklardı çünkü bebeğin pozisyonu sıkıntılıymış . 33+4 teyim daha çok küçük . Dualarınıza ihtiyacım var en azından 36 yı görsün.

dun gece uyuyamayinca kalktim magnezyum aldim bir tane, aksam unutmusum icmeyi. sen misin gece icen midem agzima geldi uykum hep kacti gaviskon ictim. bu seferde bagirsaklarim basladi wcye tasindim usume geldi sicak su torbasi yaptim hem rahat uyutur diye. oyle uyumusum sabah yine bagirsaklarim kotuydu midem de hafif bulaniyor. gece ictigim magnezyum mu yapti bunu anlamadim

Allah yardımcın olsun canım. Hersey yoluna girer inşallah da saglıkla güzellikle zamanı yaklaşınca doğar bebişin.

Üşüttün mü acaba? Bugün kontrolün var değil mi, doğumun nasıl olacağı belli olacak? Güzel haberlerini bekliyoruz, senin ve bebek için ne iyi olacaksa öyle olsun

Ben hep gece içiyorum magnezyumu bence ondan değildir anam ya hastalandın mı ki

D derya32 Senin üçüncü ya, heyecan endişe durumun nasıl? Erken gelir mi, belki daha önceki çocuklarında yaşadığın herhangi bir zorluk yeniden olur mu, nasıl uyutacağım gibi stres faktörleri var mı yoksa artık iki çocuk tecrübesiyle kafam pırıl pırıl modunda mısın?

Üşüttün mü acaba? Bugün kontrolün var değil mi, doğumun nasıl olacağı belli olacak? Güzel haberlerini bekliyoruz, senin ve bebek için ne iyi olacaksa öyle olsun
usutmemisimdir insallah ya cuma gunu de grip asisi randevum var , hastayken yapilmiyor. hava da guzel bu aralar 18 derece civari oyle soguk da yok ben de evden calisiyorum.
Magnezyum bozdu belki de midemi bagirsaklarimi gece vakti. evet randevum var bugun bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…