- 22 Eylül 2022
- 1.767
- 1.681
- 25
Banada bugün 2 kez oldu ilkinde acaba su içerken falan mı damlattım dedim ama sonra anladım bir damlacık kokladım falan kokusu yoktu meme ucuma baktım tekrar bir şey gelmedi de demek ki hazırlanıyor memelerKızlar benim gogsumden minik su gelmeye başladıbi ıslaklık hissettim baktım nokta kadar su geliyo
Merak etme ben daha dün dedim memelerim de hiç büyümedi inşallah süt gelir diye hala da dolu gibi durmuyo onla alakası yok galibaNormal ya artık vücut her türlü hazırlanıyor, çok hafif sil hiç sıkma zorlama sorun olmaz. Bana da memelerim çok boş geldi nedense bugün, yan yattım çok acıdı ilk zamanlardaki gibi oldu ama içi boş gibi hissettiriyor inşallah histir sadece
Benim de hala yumuşak ki ne dolgunluk ne sertlik var muhtemelen bundan sonra dolacak dahaBence normal bisey bu cnm korkma benden gelmiyor ama benimle ayni haftada bi akrabam var kizdan bildin sut akiyor gecen gun goruntulu kosuyorduk atleti islandi gosteri bana bak boyle akiyor kendi kendine diye cok sasirmisdim masalh yinededegmesinde bence normal biseydir herkes ayni degil benim goguslerde tık yok hala cok yumşak anlamadim boyle degillerdi ama yumsadi sivida hic gelmiyor bende boyle olmasindan endiseliyim hem yumşak hem hicbir sivi gelisi yok bebis uygulamasinda bile ilk sivi gelebilir diyor
Inslh kendi goguslerimden supe ediyorum bunlar benimmi diye hahahah normalde boyle yumsak dwgil hele gebelin ilk basinda 3.4 ay lik donemde cok sertdi suan cok yumsakBenim de hala yumuşak ki ne dolgunluk ne sertlik var muhtemelen bundan sonra dolacak daha
Ölçemedim cihaz olmadığı için ama bence şekerim yükseldi ya. Nefes almakta bazrn zorluk çekiyorumYes ya maalesef, şimdi bi tık eksiye düştük kedodan ötürü yoksa yine gidip vermem lazım
Sabah ben yazdım anam ama benim strestendi ya geçti, senin şekerden miymiş ölçtün mü
Hep baktırıyorun aslında en son 12yi geçmişti ama şekerim yükseliyor diye düşünüyorumkansizlik carpinti yapiyor hemoglabin seviyene bir baktir en kisa zamanda istersen
4-5 hamilelik mi4-5 ten sonra normalleşiyor her şey
Benim ki o kadar küçük ki büyümeyecek galiba doğuma böyle gideceğim
Ben hiç ölçmedim ama gebeliğin ortalarında çok şiddetli çarpıntı yaşıyordum konuşmaya zorlanıyordum nefesim kesiliyordu uzun süre böyle devam etti. Sonra geçti nadir oluyor artıkKızlar hanginiz çarpıntıyı sormuştu ya, ölüyorum sandım az önce sonra saat uyarı verdi kalp atışınız bir süredir 120nin üstünde diye. Bu normal mi acaba
Yok yokHep baktırıyorun aslında en son 12yi geçmişti ama şekerim yükseliyor diye düşünüyorum
4-5 hamilelik mi
Ovv gecmiş olsun tam mevsimi ya simdi. Sambucol effervesan kullanabilirsin canım benim doktor da öneriyor cabuk atlatmaya yardımcı olabilirHoşgeldin boğaz ağrısı ve öksürük… Durdum durdum son ayda hasta oldum.
Allah yardımcın olsun canım. Hersey yoluna girer inşallah da saglıkla güzellikle zamanı yaklaşınca doğar bebişin.Merhaba kızlar uzun zamandır giremedim hiç umarım hepiniz iyisinizdir. İkizlerimiz doğmuş hayırlı olsun. Bir haftadır hastanede yatıyordum sancım 100 lerde olduğu için.Bebek makat duruşunda, karnım aşırı sert nefes aldırmıyor ve sürekli toplanıyor. Çift doz ciğer geliştirici oldum.Açılma ve kısalık yok ama eğer bunlardan biri olsaydı direkt doğuma alacaklardı çünkü bebeğin pozisyonu sıkıntılıymış . 33+4 teyim daha çok küçük . Dualarınıza ihtiyacım var en azından 36 yı görsün.
Üşüttün mü acaba? Bugün kontrolün var değil mi, doğumun nasıl olacağı belli olacak? Güzel haberlerini bekliyoruz, senin ve bebek için ne iyi olacaksa öyle olsundun gece uyuyamayinca kalktim magnezyum aldim bir tane, aksam unutmusum icmeyi. sen misin gece icen midem agzima geldi uykum hep kacti gaviskon ictim. bu seferde bagirsaklarim basladi wcye tasindim usume geldi sicak su torbasi yaptim hem rahat uyutur diye. oyle uyumusum sabah yine bagirsaklarim kotuydu midem de hafif bulaniyor. gece ictigim magnezyum mu yapti bunu anlamadim
Ben hep gece içiyorum magnezyumu bence ondan değildir anam ya hastalandın mı kidun gece uyuyamayinca kalktim magnezyum aldim bir tane, aksam unutmusum icmeyi. sen misin gece icen midem agzima geldi uykum hep kacti gaviskon ictim. bu seferde bagirsaklarim basladi wcye tasindim usume geldi sicak su torbasi yaptim hem rahat uyutur diye. oyle uyumusum sabah yine bagirsaklarim kotuydu midem de hafif bulaniyor. gece ictigim magnezyum mu yapti bunu anlamadim
usutmemisimdir insallah ya cuma gunu de grip asisi randevum var , hastayken yapilmiyor. hava da guzel bu aralar 18 derece civari oyle soguk da yok ben de evden calisiyorum.Üşüttün mü acaba? Bugün kontrolün var değil mi, doğumun nasıl olacağı belli olacak? Güzel haberlerini bekliyoruz, senin ve bebek için ne iyi olacaksa öyle olsun