Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
E tamam da her hareket sandığımız sancıysa her defasında koşa koşa nstye mi gidecekmişiz? Artık onlar bu haftalarda normal karsilanmayacak mı?
Bana doktor sıklığını sordu direk. Toplanma kasılma gibi ama bebek hareketi gibi değildi de tam. Bol su iç diye tembihledi. Susuzluk çok etkiler dedi. Ben sıklık takip ettim yarım saatten az olunca gitmiştim. Düzenli olmayınca sorun görmedi işte. Hem düzenli hem sık olunca sorun oluyor anladığım.

Merhaba ikizlere gebe oldugumu öğrendim ama keselerden büyük olan boş küçüğünde yolk kesesi gözüktü doktor büyük olanın kaybolabilecegini söyledi . Anlamadığım küçük olan daha sonra oluştuysa büyük kesede şimdiye kadar bebeğin oluşması gerekmez miydi betam 10447 idi üç gün önce 6 haftalık diyorlar ama çok karışığım bilgisi olan varsa yazabilir mi

Eklentiler

• Screenshot_2024-10-24-14-58-17-10_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_2024-10-24-14-58-07-70_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 16
Ben zaten bol su içiyordum kendimce ama doktor bana da bol su iç dedi. Demek ki bu saatten sonra daha da dikkat edeceğiz.

Çok şükür dolabım geldi darısı gelmeyenlerin başına kokusuda var cidden umarım tez çıkar da yerleştiririm arkadaşda baya enine boyuna sildi ay yavaş yavaş artık yerleşicez bundan sonra zaten vaktimde dar 34 olduk bu arada ayaktayken özellikle galiba kasılma yaşıyorum bende böyle hareket gibi ama bir yerde toplanma hissi oda kasılma zannedersem ama yattığımda onu yaşamıyorum demekki çok ayakta durmakta kasılmaları artırıyor

Çok sevindim canım sağlıkla kullansın İnci Hanım mobilya kokusunu sorma hiç 2 aydır 7/24 havalanıyor oda, kapaklar da açık ama tamamen geçmedi hala. Askılık bölümüne o koku keselerinden koydum bir de e bebek’in pudra kokusunu aldım o mu bastırdı yoksa gerçekten çok mu azaldı bilmiyorum

uc bes hediye paketledim egildim oturdum kalktim diye kasiklarim tas gibi oldu yine. artik karnim olmuyor kasiklarima yakin yerler tas kesiliyor bebegin kafasi asagida diye sanirim

Bizim bebonun odası yok. Çalışma odasına dolap koymuştuk. Ama iyice her yer her yerde durumu oldu, bi şekil düzene oturtmam lazım orayı napsam bilmiyorum

Çok nazlı senin ki süpriz olacak size bende benimkini kimseye benzetemiyorum nasıl bişi olacak kestiremiyorum
Bizim bebonun göz yapısı çenesi falan aynı babası, o da düşük gözlü ve çenesi geride doktor da öyle dedi ama ağzı burnu da bana benziyor sanki. Bakalım ben de merak ediyorum, geçenkinde de kordonun arkasına saklanmıştı. Girmeden önce rüşvet de teklif ettim yüzünü göster oyuncak alacağım dedim ama yemedi zilli sjfksks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…