Benim bebekte öyle bazen bi küçük parça yandan ya gösteriyor ya göstermiyorO sırada 21.haftadan beri ayağı yüzünde olan bebem… Yeminle doğumda göreceğiz şu kızın yüzünü ya hakfkskds
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bebekte öyle bazen bi küçük parça yandan ya gösteriyor ya göstermiyorO sırada 21.haftadan beri ayağı yüzünde olan bebem… Yeminle doğumda göreceğiz şu kızın yüzünü ya hakfkskds
Bana doktor sıklığını sordu direk. Toplanma kasılma gibi ama bebek hareketi gibi değildi de tam. Bol su iç diye tembihledi. Susuzluk çok etkiler dedi. Ben sıklık takip ettim yarım saatten az olunca gitmiştim. Düzenli olmayınca sorun görmedi işte. Hem düzenli hem sık olunca sorun oluyor anladığım.E tamam da her hareket sandığımız sancıysa her defasında koşa koşa nstye mi gidecekmişiz? Artık onlar bu haftalarda normal karsilanmayacak mı?
Nstye bi daha girdiğinde alttaki toco mu ne değerine bi bak bakalım kaç çıkıyor. 50lerde çıkanlar olmuştu normal demişler herkeseYok kız ben popo falan dayiyo saniyom aciklik olmazsa hissedilmiyor dedi doktor. İnsallah bakalım
Detaylıdan beri hiçbir şekilde göremedim ya, akrobatik hareketler yapıyor devamlı düz dursana kızım sjfkdldBenim bebekte öyle bazen bi küçük parça yandan ya gösteriyor ya göstermiyor
Bu alttan bakma dediğiniz çatı muayenesi mi canımlar?Maşallah. Bana da geçen gittiğim de bebek Rahim ağzına yakın dedi bana da alttan baktı açılma yok.
Bende alttan ultrason yaptı. Tüp bebek süreçlerini geçirdiğinden bildiğin şey demek istiyorum. Elle bişey bakmadı henüzBu alttan bakma dediğiniz çatı muayenesi mi canımlar?
Ben zaten bol su içiyordum kendimce ama doktor bana da bol su iç dedi. Demek ki bu saatten sonra daha da dikkat edeceğiz.Bana doktor sıklığını sordu direk. Toplanma kasılma gibi ama bebek hareketi gibi değildi de tam. Bol su iç diye tembihledi. Susuzluk çok etkiler dedi. Ben sıklık takip ettim yarım saatten az olunca gitmiştim. Düzenli olmayınca sorun görmedi işte. Hem düzenli hem sık olunca sorun oluyor anladığım.
Evet bebeğim 679 kere falan fjskdjsks vajinal açıklık ultrasonda görünüyor mu merak ettim de ondan sordum :) baksana hiç hissetmeden olabiliyormuşBende alttan ultrason yaptı. Tüp bebek süreçlerini geçirdiğinden bildiğin şey demek istiyorum. Elle bişey bakmadı henüz
Çıkışa yakınlar umarım bu normal doğumda bize artı olurMaşallah. Bana da geçen gittiğim de bebek Rahim ağzına yakın dedi bana da alttan baktı açılma yok.
Çok sevindim canım sağlıkla kullansın İnci Hanım mobilya kokusunu sorma hiç 2 aydır 7/24 havalanıyor oda, kapaklar da açık ama tamamen geçmedi hala. Askılık bölümüne o koku keselerinden koydum bir de e bebek’in pudra kokusunu aldım o mu bastırdı yoksa gerçekten çok mu azaldı bilmiyorumÇok şükür dolabım geldi darısı gelmeyenlerin başına kokusuda var cidden umarım tez çıkar da yerleştiririm arkadaşda baya enine boyuna sildi ay yavaş yavaş artık yerleşicez bundan sonra zaten vaktimde dar 34 olduk bu arada ayaktayken özellikle galiba kasılma yaşıyorum bende böyle hareket gibi ama bir yerde toplanma hissi oda kasılma zannedersem ama yattığımda onu yaşamıyorum demekki çok ayakta durmakta kasılmaları artırıyor
Çok nazlı senin ki süpriz olacak size bende benimkini kimseye benzetemiyorum nasıl bişi olacak kestiremiyorumO sırada 21.haftadan beri ayağı yüzünde olan bebem… Yeminle doğumda göreceğiz şu kızın yüzünü ya hakfkskds
Bizim bebonun göz yapısı çenesi falan aynı babası, o da düşük gözlü ve çenesi geride doktor da öyle dedi ama ağzı burnu da bana benziyor sanki. Bakalım ben de merak ediyorum, geçenkinde de kordonun arkasına saklanmıştı. Girmeden önce rüşvet de teklif ettim yüzünü göster oyuncak alacağım dedim ama yemedi zilli sjfksksÇok nazlı senin ki süpriz olacak size bende benimkini kimseye benzetemiyorum nasıl bişi olacak kestiremiyorum
Ben öyle en net detaylıda gördüm doğuma kısmet artık bizim kiDetaylıdan beri hiçbir şekilde göremedim ya, akrobatik hareketler yapıyor devamlı düz dursana kızım sjfkdld
Bende aynısını düşündüm ve rahatladım bana gezme dolaşma ayakta fazla durma dedi dikkat etmeye çalışıyorum erken doğum olmaması adınaÇıkışa yakınlar umarım bu normal doğumda bize artı olur
Yok vajina ultrasonu var ya onunla baktı. Hani o uzun sap gibi korkunç olanBu alttan bakma dediğiniz çatı muayenesi mi canımlar?